Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

merginukes padekit siuvineju varda is raidziu pedukiu ir tik i gala apsiziurejau kad nera S raides gal kuri turit g.gif daivuke76@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 10, 14:47)
Tai ir šitos temos pimame puslapyje yra tos nuorodos. 4u.gif

Pasirodysiu savo kryžiavojimus, po truputį vėl įsivažiavau į darbelius:

bus labai gražu ,Florestina thumbup.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 10, 15:45)
mano pirstai irgi subadyti  g.gif kai pradeda skaudėti, tai pleistriuką užsiklijuoju, šiek tiek gelbsti smile.gif Antpiršių nemėgstu, naudoju, tik jei siuvu rankom kokį storą kietą audinį.
Papildyta:

O ne  schmoll.gif Kalėdų eglutę puošiu nuo vaikystės Kūčių vakarą, tada pajunti tikrą šventę namuose  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Už tai Kalėdines smulkmenas tai jau tikrai laikas siuvinėti smile.gif

ne taip supratai ,aš rašiau apie internetinę kalėdinę eglutę,mano paraše ji yra mirksiukas.gif ,o tikrąją aš irgi puošiu tik Kūčių vakarą,ne anksčiau...
Atsakyti
user posted image
issiuvineti metrikucei dabar melynus darau jau pramokau grazesni bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2009 11 10, 20:33)

man užkliuvo tai ,kad medžiagytės mažai vienam šone palikai,rėminti sunku bus,siuvinėjant reiktų iš kraštų palikti po 3-5 cm palikti rėminimui,o šiaip viskas gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2009 11 10, 21:33)

zaismingas metrikiukas thumbup.gif

biski ne i tema blush2.gif bet kazkaip itarius kad cia sonatos mergytei bigsmile.gif
Atsakyti
Fotografe is manes kaip is karves-balerina. doh.gif Nufotkinau, o paskui pamaciau, kad ir kreivai, ir kad stikle desineje puseje fotiko raistelis atsispindi, bet tiek jau to, let it be. blush2.gif Ne veltui jau antrus metus avatare mano karve gyvena. tongue.gif
Anyway, mano naujas darbas su 50 milijonu klaidu. Dimensions Morning Lake, rinkinys uz 10 baksu is Ebay. tongue.gif Nedidelis, 5 X 7 coliu, bet atrodo didesnis, gal kad ant 18 kanvos. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 10 lapkričio 2009 - 22:59
na ir grožis super man net akys išsprogo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 23:57)
Anyway, mano naujas darbas su 50 milijonu klaidu.

thumbup.gif pribaigei pagaliau. Grazuuu wub.gif o klaidu iseitu daugiau nei kryzeliu, bet kazkaip nesimato lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 20:57)
Fotografe is manes kaip is karves-balerina.  doh.gif Nufotkinau, o paskui pamaciau, kad ir kreivai, ir kad stikle desineje puseje fotiko raistelis atsispindi, bet tiek jau to, let it be.  blush2.gif Ne veltui jau antrus metus avatare mano karve gyvena.  tongue.gif
Anyway, mano naujas darbas su 50 milijonu klaidu. Dimensions Morning Lake, rinkinys uz 10 baksu is Ebay.  tongue.gif Nedidelis, 5 X 7 coliu, bet atrodo didesnis, gal kad ant 18 kanvos.  rolleyes.gif

Na pasakų namelis thumbup.gif Langai atrodo lyg iš tikro šviesa dega. Šauniai padirbėta. O klaidas turbūt tik tu matai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergickos.
Ai, ant galo atsibodo man tie pusiniai kryzeliai, schemoje dejosi betvarke, tai deliojau kaip man patiko, ir backstitcho viso nepabaigiau, kai kur pati improvizavau, kad ir sakas. Persizegnojau ir pasakiau Dimensions atia atia never ever ever ir vakar pradejau drauges busimam lialiui nemaza.............. Dimensions metrika. Uch nekenciu as ju blendingo ir yyypac backsticho, bet nebuciau as boba, o dar dvyne pagal horoskopa. doh.gif
Papildyta:
O del langu tai ir as galvojau-jei pavadinimas Ezeras Ryte, kokio velnio tie langai tokie sviesus?.. Negi taip saule atsispindi ar zmogiukai tam namuke kazka is pat ryto veikia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pusiniai kryzeliai patinka, greiciau siuvinejasi ir greiciau rezultatas matosi. Nu bet backstitch'as... doh.gif svyturiui dariau 2 dienas nuo ryto iki vakaro, prakeikiau visus, o ypac save kad tokia schema issirinkau lotuliukas.gif ir va jau laukia savo eiles Dimensions orchidejos, o ten dar daugiau blendingo ir BS ir dar metalikai doh.gif atidejau ant veliau, dabar paprastesnius darbus darau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 10 lapkričio 2009 - 23:48
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 21:15)
O del langu tai ir as galvojau-jei pavadinimas Ezeras Ryte, kokio velnio tie langai tokie sviesus?.. Negi taip saule atsispindi ar zmogiukai tam namuke kazka is pat ryto veikia?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi sakiau,kad pasakų namelis,t.y sodyba. Chebra dar nenuėjus miegot,todėl langai dar šviečia ryte lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti