Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 10, 09:00)
Turiu klausimą toms, kas siuvinėja ne dviem rankom.. Ar nesusibadot pirštų, ar naudojat kokius antpirščiukus, tam pirštui, su kuriuo stumiat adatą, nes man jau prakiuro vienas pirštas, tai kai pataikau vėl su adata, saldu pasidaro. g.gif

Hm, na aš irgi viena ranka siuvinėju, bet kad nieko panašaus nėra buvę...
Gal tavo tos adatos galas koks labai aštrus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 11 09, 23:03)
Brigtneedle "Season petites", ewo 32 ct, 29 spalvos, siuvinėjau viena gija per vieną siūliuką, 49 x 49 kryžiukų, 5 x 5 cm.

Labai gražu wub.gif , tik ar nenusidažė medžiagytė nuo obuolių unsure.gif

Murku-Burku, man nerodo tavo foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 10, 09:24)
Murku-Burku, man nerodo tavo foto  g.gif

per gallery kėliau, ir drauguose pas man tu esi, nesuprantu kodėl tau nerodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 11 10, 09:54)
per gallery kėliau, ir drauguose pas man tu esi, nesuprantu kodėl tau nerodo? unsure.gif

manęs visai šian ten neįleidžia, nepakrauna puslapio g.gif Vėliau pamėginsiu
Atsakyti
Sveikutes

kreipiuosi i jus pagalbos

noreciau issiuvineta paveiksleli patalpint ant storo sasvinio ir pabandyt padaryt grazia knygelia , bet niekaip nerandu metodikos kaip tai daryt, gal kas galetu man pagelbet ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 11 10, 00:34)
isdykele: Ačiū, parašyk el.pašto adresą.  mirksiukas.gif paieškosiu, gal rasiu schemutę kompe.  smile.gif

kamuoliukas82@gmail.com drinks_cheers.gif

lape_apykakle tokia medžiaga yra http://www.supermama...?...08725&st=84 va šiam psl. astulia įdėjo nuorodėlę kaip apvilkti knygutę ir dar keletą šaunių nuorodėlių, kaip galima padaryti dovanėlių kalėdoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykele: 10 lapkričio 2009 - 12:51
QUOTE(isdykele @ 2009 11 10, 12:47)

lape_apykakle tokia medžiaga yra http://www.supermama...?...08725&st=84 va šiam psl. astulia įdėjo nuorodėlę kaip apvilkti knygutę ir dar keletą šaunių nuorodėlių, kaip galima padaryti dovanėlių kalėdoms 4u.gif

Tai ir šitos temos pimame puslapyje yra tos nuorodos. 4u.gif

Pasirodysiu savo kryžiavojimus, po truputį vėl įsivažiavau į darbelius:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 10, 12:47)
kamuoliukas82@gmail.com  drinks_cheers.gif

Nusiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 10, 15:47)
Pasirodysiu savo kryžiavojimus, po truputį vėl įsivažiavau į darbelius:

Koks vaizdelis turėtų gautis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 11 10, 15:12)
Koks vaizdelis turėtų gautis?  bigsmile.gif

Čia iš balandžio numerio "Siuvinėju kryželiu", pamačiau ir iš karto užsimaniau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 10, 16:27)
Čia iš balandžio numerio "Siuvinėju kryželiu", pamačiau ir iš karto užsimaniau.

A, aišku, prisimenu šitą - turėtų būti tikrai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 10, 09:48)
Siuvinėjau pradžioj ir lyg nieko nebuvo, bet va kuo labiau tai darau, tuo labiau pirštas prasibeda, nestora medžiaga, o kaip čia man taip gaunas neįsivaizduoju smile.gif Adata iš dimension rinkinio. Pirma siuvinėjau su paprasta, tai badydavaus aštriaja puse, dabar su buka, bet sugebėjau susibadyt su kita puse.. Kai siuvinėju, tai pastumiu su ilguoju pirštu adatą, tai matyt visada į tą pačią vietą pataikau, kad išsizulino net smile.gif Kažką reiks bandyt.

mano pirstai irgi subadyti g.gif kai pradeda skaudėti, tai pleistriuką užsiklijuoju, šiek tiek gelbsti smile.gif Antpiršių nemėgstu, naudoju, tik jei siuvu rankom kokį storą kietą audinį.
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 11 09, 21:50)
nagi ,gražus angeliukas thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

ps ar žinot kad iki Naujųjų Metų liko 1251 valanda?
pasižiūrėkit į mano parašą ,gal ir jums noras užeis Kalėdų eglutę pasipuošti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O ne schmoll.gif Kalėdų eglutę puošiu nuo vaikystės Kūčių vakarą, tada pajunti tikrą šventę namuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif Už tai Kalėdines smulkmenas tai jau tikrai laikas siuvinėti smile.gif
Atsakyti