Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(Toli @ 2009 11 09, 22:58)
As turiu Patterns Maker Viewer, bet kazkodel neatidaro. g.gif Na ziuresiu, aciu.  4u.gif

Man ir .pat failu nei Pattern Maker, nei PM Viewer neatidaro, kad neatpazista jisai g.gif as naudoju PCStitch 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 09, 23:08)
man kai neatidaro tai parašo ,kad invalidas failas  blush2.gif ,gal ir tau tas pats,,nes tikrai kartais būna nekokybiškų failų ,kurių neįmanoma atidaryt..neimk į plaučius,bus tų schemų-pilnas internetas visokių grožybių,vieną gražų randi,jau rengies siuvinėt ,ir vėl kas nors dar  gražesnio atsiranda doh.gif .....ir taip be galo... doh.gif

Jo, schemu tai prudais, upem ir vandenynais. Pabaigiau siandien pagaliau darbuka, kuriame buvo daug tamsiu spalvu, tai taip norisi kazko sviesaus, tai emiau po metrikus raustis. Nors sakiau, kad nelabai ju megstu, gal emiau persigalvoti. biggrin.gif Tai va taip ir susiduriau su pat.

Aciu, Dantiste, reikes ateiciai atisiusti ta programa ateiciai.
Atsakyti
Brigtneedle "Season petites", ewo 32 ct, 29 spalvos, siuvinėjau viena gija per vieną siūliuką, 49 x 49 kryžiukų, 5 x 5 cm.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 09, 20:08)
man kai neatidaro tai parašo ,kad invalidas failas  blush2.gif

Man irgi tas pats. Tada spaudi ant failo dešinį pelės klavišą ir pasirenki open with. Išsiskleidžia nauja lentelė programų ir tada pasirenki Pattern Wiewer. Tada atidaro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2009 11 09, 21:04)
Man irgi tas pats. Tada spaudi ant failo dešinį pelės klavišą ir pasirenki open with. Išsiskleidžia nauja lentelė programų ir tada pasirenki Pattern Wiewer. Tada atidaro smile.gif

Visi pat'ai pas mane atsidaro tik tokiu būdu. Ir dar programa keikiasi dėl rusiško šrifto failo pavadinime arba folderyje, kuriame tas failas yra. Tada pakeiti ir viskas tikrai būna gerai. Su xsd irgi tas pats. Atidaro iš karto, ne per aplinkui, bet rusiškas šriftas irgi nepatinka.
Atsakyti
Ievukaas*, labai mielas angelėlis wub.gif
burbulinė, kaip gražiai atrodo wub.gif
Kiek jūs daug siuvinėjat, aš vis jūsų darbais pasigrožiu, o man vis per mokslus tenka siuvinėjimą atidėt vėlesniam laikui verysad.gif Bet nieko, bus sausis, tada ir prisisiuvinėsiu smile.gif
Atsakyti
zundyte: Ačiū 4u.gif
i2kas: Dėkui mirksiukas.gif
isdykele: Ačiū, parašyk el.pašto adresą. mirksiukas.gif paieškosiu, gal rasiu schemutę kompe. smile.gif
Dantiste: Dėkui bigsmile.gif
Wasara: Ačiū wub.gif

burbulinė: kaip gražuu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu klausimą toms, kas siuvinėja ne dviem rankom.. Ar nesusibadot pirštų, ar naudojat kokius antpirščiukus, tam pirštui, su kuriuo stumiat adatą, nes man jau prakiuro vienas pirštas, tai kai pataikau vėl su adata, saldu pasidaro. g.gif
Atsakyti
antpirsti gal pabandyk mirksiukas.gif ispradziu bus nepatogu, paskui be jo nemokesi biggrin.gif tik per didelio nenusipirk, matuokis perkant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 10, 08:00)
Turiu klausimą toms, kas siuvinėja ne dviem rankom.. Ar nesusibadot pirštų, ar naudojat kokius antpirščiukus, tam pirštui, su kuriuo stumiat adatą, nes man jau prakiuro vienas pirštas, tai kai pataikau vėl su adata, saldu pasidaro. g.gif

nesuprantu ,kodėl tau taip pasidaro g.gif ,aš dar visai neseniai siuvinėjau viena ranka ir apie jokius piršto subadymus net minties nebuvo schmoll.gif ,gal adatos tavo nekokybiškos ar dar kas nors g.gif ...per metus laiko nieko panašaus nutikę nebuvo,man tos adatos stumti nereikia ,tik pataikai į skylutę ir ji pati ten lenda lotuliukas.gif ..o su antpirščiu tai nemokėčiau dirbt schmoll.gif ....kažkaip net neįsivaizduoju ,kad gali tokios problemos kilti ,juk medžiaga ne tvirta-jei į kokį brezentą bestum buką adatą tai suprasčiau ,o dabar ,tai kažkaip neįtikėtina ...ir įsivaizduoju ,koks saldus jausmas doh.gif ,gal pabandyk adatas geras nusipirkti,gal neaštrios bus,o tai malonumo nejauti dirbdama verysad.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

tik neužsuk pas Jus kaip darbų pridedat bigsmile.gif wub.gif

burbulinė, labai dailios smulkmenėlės wub.gif kur jas panaudosi? pastebėjau, kad tu labai mėgsti sezonus wub.gif

mano kelių vakarų darbas
user posted image

bus kalėdinės atvirutės, kai šioms dviems eglutėm išsiuvinėsiu dar dvi sesutes biggrin.gif
Evenweave, 28 ct, 30x40 kryžiukų, MillHill karoliukai, Dmc siulai, schema iš rusiško siuvinėjimo žurnalo, spalvas ir karoliukų išdėstymą dėliojau pagal save ax.gif
Atsakyti
Siuvinėjau pradžioj ir lyg nieko nebuvo, bet va kuo labiau tai darau, tuo labiau pirštas prasibeda, nestora medžiaga, o kaip čia man taip gaunas neįsivaizduoju smile.gif Adata iš dimension rinkinio. Pirma siuvinėjau su paprasta, tai badydavaus aštriaja puse, dabar su buka, bet sugebėjau susibadyt su kita puse.. Kai siuvinėju, tai pastumiu su ilguoju pirštu adatą, tai matyt visada į tą pačią vietą pataikau, kad išsizulino net smile.gif Kažką reiks bandyt.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų darbelių smile.gif nors nelabai daug laiko per mokslus turiu šitam dalykui, be to susirgau šita liga vos prieš kelis mėnesius smile.gif pabandysiu įdėti pirmąjį savo darbelį, o vėliau papublikuosiu ir kambariokės darbelius smile.gif
Atsakyti