Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Labas vakare,
šaunuolės merginukės - jau darbelių griožis - smagu užsukus rasti vis ką nors naujo thumbup.gif
dabar klausimukas kaunietėms, gal esat rėminusios siuvinius "Rėminimo centre" prie Soboro - labai domintų atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 11 09, 18:58)
dabar klausimukas kaunietėms, gal esat rėminusios siuvinius "Rėminimo centre" prie Soboro - labai domintų atsiliepimai  ax.gif

Aš maždaug prieš metus ten rėminau. Man norėjosi, kad šiek tiek labiau patartų - nes rėminau pirmą darbą ir nieko neišmaniau apie rėminimą ax.gif
Pasiėmus įrėmintą darbelį pamačiau, kad įrėminta šiek tiek kreivai - sugrįžus paėmė pataisyt (nesiginčijo labai), ir kitą dieną jau pasiėmiau tvarkingai įrėmintą. Sakė, kad taip gavosi, nes jų meistras atostogavo, ir pirmą kartą rėmino mokinys. Šiaip padarė neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
Labai pavargau nuo vieno ir to pačio rudo Vyčio siūlo, tai išsiuvinėjau per dvi dienas angeliuką "Dream". Tik kokybė, kaip visada prasta. doh.gif Realybėje jis atrodo gražiau. smile.gif Nerašiau "Dream" užrašo ir spalvas truputį pakeičiau, kaip, kad man patiko. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukaas*: 09 lapkričio 2009 - 20:37
nagi ,gražus angeliukas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

ps ar žinot kad iki Naujųjų Metų liko 1251 valanda?
pasižiūrėkit į mano parašą ,gal ir jums noras užeis Kalėdų eglutę pasipuošti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 09 lapkričio 2009 - 20:55
prasau , paaiskinkit, man zioplai, kas yra xsd g.gif g.gif
Atsakyti
Labai mielas angeliukas 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif zundyte, aš papuošiau man patiko

Ievukaas* labai gražus angeliukas (aš irgi labai jų noriu blush2.gif skaičiau kad yra keturi, bet radau tik 1, gal galit šio schemute pasidalinti 4u.gif ) AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 09, 21:50)
ps ar žinot kad iki Naujųjų Metų liko 1251 valanda?
pasižiūrėkit į mano parašą ,gal ir jums noras užeis Kalėdų eglutę pasipuošti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Tik tiek liko? swoon.gif hihihi.gif Man tai baisu darosi, kad nespesiu visko issiuvineti ka susiplanavau kaledoms doh.gif

QUOTE(3Zzz @ 2009 11 09, 21:55)
prasau , paaiskinkit, man zioplai, kas yra xsd g.gif  g.gif

xsd tai toks failas, kuris atsidaro su Pattern Maker programa (nors gal ir su kitom programom galima atidaryt g.gif ), paprasciausiai tokiam formate buna schemos siuvinet mirksiukas.gif

Ievukaas*, mielas angeliukas 4u.gif
Atsakyti
O su kuo .pat failus atidarote? Pagooglinau, tai parase, kad Adobe ar Corel reikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 09, 19:48)
O su kuo .pat failus atidarote? Pagooglinau, tai parase, kad Adobe ar Corel reikia.  g.gif

Pat'us atidarinėju su pattern wiewer arba PCStitch Pro 9. Su pattern wiewer greičiau, nes jis skirtas tik žiūrėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 11 09, 22:54)
Pat'us atidarinėju su pattern wiewer arba PCStitch Pro 9. Su pattern wiewer greičiau, nes jis skirtas tik žiūrėjimui.

As turiu Patterns Maker Viewer, bet kazkodel neatidaro. g.gif Na ziuresiu, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 09, 21:58)
As turiu Patterns Maker Viewer, bet kazkodel neatidaro. g.gif Na ziuresiu, aciu.  4u.gif

man kai neatidaro tai parašo ,kad invalidas failas blush2.gif ,gal ir tau tas pats,,nes tikrai kartais būna nekokybiškų failų ,kurių neįmanoma atidaryt..neimk į plaučius,bus tų schemų-pilnas internetas visokių grožybių,vieną gražų randi,jau rengies siuvinėt ,ir vėl kas nors dar gražesnio atsiranda doh.gif .....ir taip be galo... doh.gif
Atsakyti