Mergaitės, o kur galima tą katiną pamatyti?
Kiek žinau ten buvo trys konkursai, kuriame laimėjo?
Jo ir aš sveikinu, gerai dar jį prisimenu
Papildyta:
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 30, 20:10)
Mergaitės, o kur galima tą katiną pamatyti?
http://public.fotki....medzio_pap.html
VAU
QUOTE(Dvi @ 2009 10 30, 14:56)
Juodai-baltas, jei gerai padarytas, turi tureti ir zalio, ir violetinio. Taipj jau yra spalvu spektras sudarytas, kad sitos spalvos reikalingos realistiskam vaizdui gauti. Kitaip bus per daug plokščia.
Ot nuraminot mane, nes turiu seniai schema pasidariusi, bet va del tu atspalviu vis prisibijodavau siuvineti, reiks pasiryzt pagaliau.
O del atidirbimo tai bent jau Stitch art easy yra skirtingu filtru, dar nusistato, kaip cia pasakyt, sklaida kryzeliu... na ar spalvu ploteliu ar pavieniu kryzeliu daugiau, atspalviu skaicius ir pan.
O as kai dariau, tai nuotrauka pafotoshopinau, susimazinau, kad butu 1 pixelis = 1 kryziukas, tada lyg geriau schema gavosi
Ir as sveikinu! ne veltui visos cia tiek aikciojom del to katino
Nerealu
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 30, 18:05)
Pala, nuorodas įmesiu:
nu blyn, patį fainiausią jau išsiuvinėjai tie plėšrūnai manęs nežavi, turiu vilkų porelę ir man jų užtenka
jungiuos prie sveikinimų Dvi
Katinas tikrai labai fainas. O kaip rėmeliai padaryti? Efektas nepakartojamas
Na bet ir išgąsdinot mane, sėdžiu perskaičius kaip šlapiu maišus gavusi ir nežinau ką daryti aš vakar jau ir siūlus užsisakiau ir net nežinau kokio dydžio ten rašė, na ant schemos 170-238 kryžiukai tai kas dabar bus
pasiūlykit ką daryti
ir jei neužtenka tų 25spalvų tai tikrai nemanau kad spėsiu juk laiko tai ne pyragai
pasiūlykit ką daryti
ir jei neužtenka tų 25spalvų tai tikrai nemanau kad spėsiu juk laiko tai ne pyragai
sveikos merginos,
gal turite schemuciu su leliukas ,gal but sedintys ir profiliu ,bet kad butu nespalvotos ,galite ikelt ir i foruma ir man emailu
ateitiestakai@gmail.com
aciu busiu tikrai dekinga
gal turite schemuciu su leliukas ,gal but sedintys ir profiliu ,bet kad butu nespalvotos ,galite ikelt ir i foruma ir man emailu
ateitiestakai@gmail.com
Telefono dėkliukas siuvinėjančiai draugei:
Motyvas iš The Sweetheart Tree Bashful Butterflies, drugelių spalvos improvizuotos, 32ct Zweigart linas.
Kita pusė:
Motyvas iš The Sweetheart Tree Bashful Butterflies, drugelių spalvos improvizuotos, 32ct Zweigart linas.
Kita pusė:
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2009 10 30, 20:48)
sveikos merginos,
ateitiestakai@gmail.com
ateitiestakai@gmail.com
truputėlį ne čia klausi, yra atskira tema schemų paieškai, ten greičiau sulauksi pagalbos