Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Mergaitės, o kur galima tą katiną pamatyti?
Atsakyti

Kiek žinau ten buvo trys konkursai, kuriame laimėjo?
Jo ir aš sveikinu, gerai dar jį prisimenu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 30, 20:10)
Mergaitės, o kur galima tą katiną pamatyti?

http://public.fotki....medzio_pap.html
Atsakyti
VAU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 30, 14:56)
Juodai-baltas, jei gerai padarytas, turi tureti ir zalio, ir violetinio. Taipj jau yra spalvu spektras sudarytas, kad sitos spalvos reikalingos realistiskam vaizdui gauti. Kitaip bus per daug plokščia.

Ot nuraminot mane, nes turiu seniai schema pasidariusi, bet va del tu atspalviu vis prisibijodavau siuvineti, reiks pasiryzt pagaliau. biggrin.gif
O del atidirbimo tai bent jau Stitch art easy yra skirtingu filtru, dar nusistato, kaip cia pasakyt, sklaida kryzeliu... na ar spalvu ploteliu ar pavieniu kryzeliu daugiau, atspalviu skaicius ir pan.
O as kai dariau, tai nuotrauka pafotoshopinau, susimazinau, kad butu 1 pixelis = 1 kryziukas, tada lyg geriau schema gavosi blush2.gif

Ir as sveikinu! ploja.gif ploja.gif ploja.gif 4u.gif ne veltui visos cia tiek aikciojom del to katino wub.gif
Atsakyti
va čia
user posted image
Jau įdėjot.Ai tegu visi dar kartą pasigroži ax.gif
Ir dideliausi sveikinimai DVI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 30 spalio 2009 - 18:19
Nerealu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 30, 18:05)
Pala, nuorodas įmesiu:

nu blyn, patį fainiausią jau išsiuvinėjai verysad.gif tie plėšrūnai manęs nežavi, turiu vilkų porelę ir man jų užtenka smile.gif

jungiuos prie sveikinimų Dvi thumbup.gif
Atsakyti
Katinas tikrai labai fainas. O kaip rėmeliai padaryti? Efektas nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
Na bet ir išgąsdinot mane, sėdžiu perskaičius kaip šlapiu maišus gavusi ir nežinau ką daryti g.gif aš vakar jau ir siūlus užsisakiau doh.gif ir net nežinau kokio dydžio ten rašė, na ant schemos 170-238 kryžiukai 4u.gif tai kas dabar bus schmoll.gif
pasiūlykit ką daryti unsure.gif
ir jei neužtenka tų 25spalvų tai tikrai nemanau kad spėsiu g.gif juk laiko tai ne pyragai verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
gal turite schemuciu su leliukas ,gal but sedintys ir profiliu ,bet kad butu nespalvotos ,galite ikelt ir i foruma ir man emailu

ateitiestakai@gmail.com

aciu busiu tikrai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Telefono dėkliukas siuvinėjančiai draugei:
Motyvas iš The Sweetheart Tree Bashful Butterflies, drugelių spalvos improvizuotos, 32ct Zweigart linas.

user posted image

user posted image

Kita pusė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2009 10 30, 20:48)
sveikos merginos,
gal turite schemuciu su leliukas ,gal but sedintys ir profiliu ,bet kad butu nespalvotos ,galite ikelt ir i foruma ir man emailu

ateitiestakai@gmail.com

aciu busiu tikrai dekinga 4u.gif

truputėlį ne čia klausi, yra atskira tema schemų paieškai, ten greičiau sulauksi pagalbos
Atsakyti