Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(egliuchiux @ 2009 11 09, 10:54)
sveikos...

sestad uzsisakiau prekiu is siuvinejimo magijos ... ir iskarto apmokejau .. bet dar siandien mano statusas tik "laukiama" ... is cia pirma karta uzsisakau ... tai neramu kazkaip  g.gif neturejot problemu su siuvinejimo magija ?

Dažnai iš jų užsisakynėju, nėra nuvyle. Jei neramu parašyk jiem laiškutį, bet gal jie savaitgaliais nedirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 09, 11:03)
o gal pameni koks klijų pavadinimas?  smile.gif pieštukinių klijų be galo daug ir toli gražu ne visi iš jų kokybiški.

Pirkau Rimi prekybos centre. Kainavo 1,89lito Tokia baltos spalvos tūtelė su mėlynos spalvos užrašu. Svarbu žiūrėt galiojimo laiką, nes pagrinde man neklijuodavo, jei laikas būdavo ant ribos
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 11 09, 12:29)
Pirkau Rimi prekybos centre. Kainavo 1,89lito Tokia baltos spalvos tūtelė su mėlynos spalvos užrašu. Svarbu žiūrėt galiojimo laiką, nes pagrinde man neklijuodavo, jei laikas būdavo ant ribos

Supratau. Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
giege, labai puikus darbas. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkui Wasara kad tarp tokių grožių pastebėjote ir manąjį flirt.gif
Atsakyti
Išdykėle,gražus metrikiukas 4u.gif
Daktariene,nuostabus advento kalendorius,kvepia jau žiema 4u.gif
Little Angel,užgniaužė kvapą,pritrūkau žodžių.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu man labai patiko veislinių avyčių įvardijimas lotuliukas.gif
Giege,nuuuuostabuuu,smalsu kaip atrodys įrėmintas thumbup.gif
r tina,nuostabus maišiukas ir superinė idėja 4u.gif
nu darbai šaunūs visų,jeigu kurio nepaminėjau sory,nes labai čia daug prikrovėt,gavau impulso siuvinėt toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 09, 12:20)
Dažnai iš jų užsisakynėju, nėra nuvyle. Jei neramu parašyk jiem laiškutį, bet gal jie savaitgaliais nedirba  g.gif

Perziurejau Tavo darbelius - labai grazus, nuosirdus. Pasiskolinsiu ideja jubiliejinei dovanai - kaip tik 50-metis giminaites arteja. Sekmes !
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2009 11 09, 12:32)

Daktariene,nuostabus advento kalendorius,kvepia jau žiema  4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kur kalendorius, kažką praleidau blush2.gif
QUOTE(zyvai @ 2009 11 09, 12:43)
Perziurejau Tavo darbelius - labai grazus, nuosirdus. Pasiskolinsiu ideja jubiliejinei dovanai - kaip tik 50-metis giminaites arteja. Sekmes !

Ačiū, įdėja ne mano, aš ir ją skolonausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 11 08, 22:45)
Ką tik baigiau. Kanva realiai žydresnė, bet nebelaukiau saulės, kad prie geresnio apšvietimo nupaveiksluot:

ogogo... kaip tikros plaukioja thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 09, 12:56)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kur kalendorius, kažką praleidau  blush2.gif

kokie 3-4 puslapiai atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Nūūūūūūūūūūūū megyyyyyyyynossss blink.gif
Jūs ir duodat. Aš nespėju skaityti Jūsų visų pokalbių, o ką kalbėti apie siuvinėjimą. Apie abu dalykus kartu, tai net nekalbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Bet darbeliai visų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šaunuolės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 09 lapkričio 2009 - 16:03
Tute28, paukščiukas, toli, wasara, Dantiste, banni, daktarieneB, zundyte, tyli_tyla ir kitoms, jei tik nepaminejau, aciu labai uz grazius zodzius mano darbeliui rolleyes.gif jus mano ikvepimas daryt grazius darbus kad gauciau tiek pagyru lotuliukas.gif
Beje ir nuo saves turiu pasakyti, kad siame forume negraziu darbu jau senai nematyti, visu labai labai tokie wub.gif na isskyrus tuos portretus, kurie ideti kaip negrazaus darbelio pavyzdziai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 09 lapkričio 2009 - 16:30
QUOTE(egliuchiux @ 2009 11 09, 11:54)
sveikos...

sestad uzsisakiau prekiu is siuvinejimo magijos ... ir iskarto apmokejau .. bet dar siandien mano statusas tik "laukiama" ... is cia pirma karta uzsisakau ... tai neramu kazkaip  g.gif neturejot problemu su siuvinejimo magija ?

as tik viena karta uzsakinejau, bet uzsakiau ir sumokejau penktadieni i vakara, o pirmadieni jau paste gulejo thumbup.gif
Atsakyti