Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Kokios žuvys wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O maišiukas koks, labai gera idėja dovanoms, ar tiesiog geresniems papuošalams laikyti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. Nuotraukos tai "tragedija" tikra, kažkoks nesusipratimas, ir taip siuvinėti, neįsitikinant.................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daktarienė B: 09 lapkričio 2009 - 05:45
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 09, 05:43)
Kokios žuvys  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O maišiukas koks, labai gera idėja dovanoms, ar tiesiog geresniems papuošalams laikyti wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
P.S. Nuotraukos tai "tragedija" tikra, kažkoks nesusipratimas, ir taip siuvinėti, neįsitikinant.................

nu tose nuotraukose ,tai manau, labai mažai spalvų,tai nėr ko norėt gero vaizdo ,čia mažiausiai 50 spalvų reikia ,tada gal bent jau bus ne žiauru,o kur daug spalvų ,ten daug pavienių kryžiukų,ir siuvinėjimas aišku iš karto sudėtingesnis,tai jei siuvinėji už pinigus ir reikia kuo greičiau su mažiausiom pastangom,tai neapsimoka ax.gif ax.gif ... kažkaip mane vilioja tos nuotraukos pabandyt ,nors tu ką,tik gal pradžiai savo katiną blush2.gif išsiuvinėsiu ir pažiurėsiu ar bent jau kas pavyksta,o tada imsiuos žmogaus...nors čia dar penkmečio planai

Giege ,žuvytės kaip gyvos , thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maišiukėlis kojinėms irgi wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 09 lapkričio 2009 - 07:04
Giege - labai grazus zuveliu pulkelis thumbup.gif
Atsakyti
Giege, tu šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif O žuvytės labai prie mano delfinų tiktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 11 08, 20:38)
labas vakaras smile.gif

Idedu savo naujausia skubu darbeli - issiuvineta ir pasiuta maiseli vilnonems kojinaitems

Labai mielas darbelis .

Giege - ten siuvinėta? Ne tikros jos plaukioja????? thumbup.gif
Atsakyti
Giege, nu tos Dimensions žuvytės nerealios wub.gif Aš net liną vandens margumo spalvos turiu joms, tik va vis planai planus prastumdo doh.gif O va pamačiau taviškes ir vėl žandikaulis atšoko bigsmile.gif

Maišiukas su aviukais taip pat super atrodo wub.gif

Mergičkos, dėkoju Jum visoms už pagyras, skaičiau komentarus tai bandysiu atsakyt

1. Adatinę siuvau rankomis. Apskritai aš viską rankom siūnu, nes siuvamosios neturiu blush2.gif Bet labai norėčiau... Va kažkada krizė baigsis tai bus pirkinys Nr. 1 sąraše

2. Aviukai margi o ne balti, nes ten toks dizainas. Originale vienas kvadratėliais margais, kitas gėlytėm, o va aš Anchoru eksperimentavau. Visgi, kodėl avys turi būti baltos? Pas mane veislinės, spalvotos thumbup.gif tongue.gif Bet kaip sakant skonio reikalas... mirksiukas.gif
Pieštukiniai klijai manau tikrai spalvos nekeis, bet privalumas tas, kad tikrai nereikia baimintis, kad persigers kaip lipalas, moment ar tekstiliniai, o ir klijuojant nėra absoliučiai jokio kvapo. Man patiko su pieštukiniais dirbt, aš ir skarabėjų dėžutės 80 proc. klijavau su jais thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerus žodžius žuvytėms notworthy.gif
Atsakyti
r_tina, maišiukas baisiai mielas wub.gif graži idėja.
giegės akvariumas -fantastinis thumbup.gif tokį siuvinį namie turint ir tikro akvariumo nereikia - atsipalaiduoji vien į paveikslą žiūrint bigsmile.gif spalvų margumynas... labai dailu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2009 11 09, 09:50)
Pieštukiniai klijai manau tikrai spalvos nekeis, bet privalumas tas, kad tikrai nereikia baimintis, kad persigers kaip lipalas, moment ar tekstiliniai, o ir klijuojant nėra absoliučiai jokio kvapo. Man patiko su pieštukiniais dirbt, aš ir skarabėjų dėžutės 80 proc. klijavau su jais thumbup.gif

o gal pameni koks klijų pavadinimas? smile.gif pieštukinių klijų be galo daug ir toli gražu ne visi iš jų kokybiški. Manau reiks ir man su jais pabandyti, daug vargo su moment g.gif
Atsakyti
sveikos...

sestad uzsisakiau prekiu is siuvinejimo magijos ... ir iskarto apmokejau .. bet dar siandien mano statusas tik "laukiama" ... is cia pirma karta uzsisakau ... tai neramu kazkaip g.gif neturejot problemu su siuvinejimo magija ?
Atsakyti
VAU kokie pasakiski jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif Tikros darbstuoles smile.gif as cia nelabai seniai situ dalyku uzsikreciau, tad dar esu labai zalia ir paieskose schemu ir visam siuvinejime smile.gif tikiuosi padesite man smile.gif dabar labai noriu krikstasuniui issiuvneti Liutuka, bet schemu nerandu niekur ir jusu visu namuciu nesurandu , kad galeciau perzvelgti, gal kazkur kazka jau daret ar rodet... blink.gif nesekasi man cia dar...sunkiai gaudausi :/ gal kas nors pagelbetumet? gal kazkas turit grazu ar liutuka, ar buvau internete macius kur liutukas simba prie raidziu guli, bet schemu nebuvo, tik parodyti kaip issiuvineti jau :/ noriu pagalvele krikstasuniui padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 11 08, 22:45)
Ką tik baigiau. Kanva realiai žydresnė, bet nebelaukiau saulės, kad prie geresnio apšvietimo nupaveiksluot:

nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 11 09, 08:54)
sveikos...

sestad uzsisakiau prekiu is siuvinejimo magijos ... ir iskarto apmokejau .. bet dar siandien mano statusas tik "laukiama" ... is cia pirma karta uzsisakau ... tai neramu kazkaip  g.gif neturejot problemu su siuvinejimo magija ?

Užsisakinėjau iš čia klis kartus. Tai visad per kokias 4-5d ateidavo,po apmokejimo. Nepergyvent jie patikimi. smile.gif
Atsakyti