Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

labas vakaras smile.gif

Idedu savo naujausia skubu darbeli - issiuvineta ir pasiuta maiseli vilnonems kojinaitems (beje jas mezgiau irgi as) vienam greit atkeliausianciam naujagimiui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis, merginos, kokios šaunuolės esat, kokių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif

O aš siuvinėju po truputį, tik dar žiūrėt nėra į ką, tik jūros bangos dar kol kas pradėtos.
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 11 08, 17:38)
labas vakaras smile.gif

Idedu savo naujausia skubu darbeli - issiuvineta ir pasiuta maiseli vilnonems kojinaitems (beje jas mezgiau irgi as) vienam greit atkeliausianciam naujagimiui smile.gif

Labai šiltas ir mielas maišiukas. Naujagimiui tikrai patiks smile.gif Beje įdėją dovanot kojinytes maišelyje,kažkas šauniai išmąstė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 08 lapkričio 2009 - 20:11
Nuostabi "Skarabėjų dėžutė" wub.gif wub.gif

Graži ir avyčių užrašų knygelė. O nuo klijų medžiaga nepakeis spalvos?
Atsakyti
r_tina labai šiltas darbelis wub.gif
Atsakyti
Kazkuri klausete, kur rasti nuskanuotu siuvinejimo zurnalu. Vakar atsibudau 4 ryto ir nebeuzmigau, uztat padariau atradima-dump.ru yra simtai nuskenuotu zurnalu. http://www.dump.ru/s...cross stitcher/ Na cia ne naujos naujienos, bet niekas neatsake. biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 11 07, 22:23)
merginos ,nu baikit su tom pagyrom blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ,man jau žandai kaista blush2.gif  blush2.gif 

Ir tegu kaista, nes verta tu labai labai pagyru. Be to, mano abi mociutes siuvejos, viena jau anapilyje siuva, tai man antpirsciai labai vaiksyte primena.

QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 08, 12:23)
Galiu tik pasakyti, kad kiek su kuo tekę kalbėti, tai praktiškai niekam dar nėra tekę išsiuvinėti idealiai nuotraukos smile.gif  Ta prasme, kad siuvinėtas darbas atitiktų originalą  ax.gif

As irgi taip manau. Dar manau, kad nemazai dizainu yra sukurtu butent is nuotrauku, ypac visokie didelio formato peizazai, gyvunai ir panasiai, bet profesionaliu dizaineriu su brangiom programom ir vaizdas galutinis buna isbandytas realiai realiu siuvinetoju.

QUOTE(tute28 @ 2009 11 08, 12:38)
Nors ta mano nurodyta moteris užsakymus daro portretams. Va čia tai jau kitas klausimas. Čia jau reikia profesionalumo. Bet,kas kaip moka,tas taip šoka. Jei ji turi užsakovų ir jie patenkinti, tai kaip ir viskas gerai. ax.gif

Bet tingi moteriske, pasakyciau. Pries trejeta metu buvau uzsikepusi siuvineti nuotrauka. parsisiunciau elementaria programa, kuri perdaro fotkes i schema. Iskart matosi, kad zanduose bus garstyciu spalvos didziules demes ir panasiai, ir kad nuotraukai reikes taisymo. Nereikia nei Photoshop ar panasiai, kad namu salygomis bent elementariai fotke aptaisyti, o cia moterele varo "aklai".
Nu sorry. doh.gif Ir cia uz tai pinigus reikia imti? Jei net dykai duotu, keliautu siukslynen, nebent grazus remelis, tai ji pasilikciau. smile.gif
user posted image
user posted image

Ir velniams tos siuvinetos nuotraukos? Zinoma, kiekvienam savo, todel rasau geltonai. Bet kaip dabar graziai gali ant kanvos tiesiog atspausdinti grazia ryskia nuotrauka.

QUOTE(Little angel @ 2009 11 08, 13:15)
Na dabar tai jau pykit nepykit, bet sumesiu keletą baigtų darbų.

Labai supykau, nes pavydas eme bamba grauzti. lotuliukas.gif Visi labai grazus, adatine ir dezutes super super super, tik man irgi mazumele avytes uzkliuvo, tik ju spalva tiksliau. Bet cia skonio reikalas. Siaip keliu kepure, krapstuole ir saunuole. 4u.gif O tu adatine su rankom siuvai?

R-tina, man tavo maisiukas uz bet kuri is tu portretu 100 grazesnis, tegu juos ir po menesi siuvinejo. thumbup.gif
Atsakyti
Ką tik baigiau. Kanva realiai žydresnė, bet nebelaukiau saulės, kad prie geresnio apšvietimo nupaveiksluot:
user posted image
Darbo buvo daug: pilni ir pusiniai kryželiai, siūlo storis nuo vienos gijos iki šešių, back stitch'as, couching'as, french knot'as. Siuvinėjau ne rinkinį.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 11 08, 20:45)
Ką tik baigiau. Kanva realiai žydresnė, bet nebelaukiau saulės, kad prie geresnio apšvietimo nupaveiksluot:

Darbo buvo daug: pilni ir pusiniai kryželiai, siūlo storis nuo vienos gijos iki šešių, back stitch'as, couching'as, french knot'as. Siuvinėjau ne rinkinį.

O Jeeetauuu .Kap gyvos. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
giege, man atrodo tu mus apgaudinėji ir savo akvariumą nufotografavai lotuliukas.gif super, labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabus darbas giege 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3Zzz: 08 lapkričio 2009 - 23:36
isdykele, labai mielas metrikiukas wub.gif
r_tina, labai puiki dovana wub.gif
giege, kaip gražiai atrodo wub.gif Žuvytės lyg gyvos thumbup.gif
Atsakyti
giege, net zandikaulis atvipo thumbup.gif bigsmile.gif bet tikrai, nemeluoju lotuliukas.gif

Skarabejai irgi suzavejo wub.gif Ir maiselis kojinytems. Apskritai man visi siuvineti lininiai maiseliai labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti