Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

nu neiškenčiau nepasirodžius blush2.gif blush2.gif ,ką tik baigiau BS savo antpirštukams ax.gif ,ryt plaunu ir kitą savaitę nešu rėmint,nes jau greit dovanoti reiks rolleyes.gif
user posted image
tik atleiskit už nuotraukos kokybę blush2.gif ,norėjau ,kad būtų natūralus apšvietimas ,tai tik ant palangės jis toks tebėra ,baisiai apsiniaukusi diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 07, 14:23)
nu neiškenčiau nepasirodžius  blush2.gif  blush2.gif ,ką tik baigiau BS savo antpirštukams ax.gif ,ryt plaunu ir kitą savaitę nešu rėmint,nes jau greit dovanoti reiks rolleyes.gif

gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukaas*: 07 lapkričio 2009 - 14:25
QUOTE(zundyte @ 2009 11 07, 15:23)
nu neiškenčiau nepasirodžius  blush2.gif  blush2.gif ,ką tik baigiau BS savo antpirštukams ax.gif ,ryt plaunu ir kitą savaitę nešu rėmint,nes jau greit dovanoti reiks rolleyes.gif

uauuu... thumbup.gif laaaabai grazu...... 4u.gif super
Atsakyti

tik atleiskit už nuotraukos kokybę blush2.gif ,norėjau ,kad būtų natūralus apšvietimas ,tai tik ant palangės jis toks tebėra ,baisiai apsiniaukusi diena doh.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 07, 12:17)
Na tiesiog, aš užsiemiau vienu reikalu, jį buvo galia atidėti kietiems metams, bet pabijojau, kad padidės kainos, nes jau pastebėjau toje firmoje šią tendenciją (esu jų klientė jau keli metai). Po Naujų metų paprastai pabrangsta kai kurios paslaugos, todėl noriu baigti dar šiemet.

O viršininko kabinete kabo siuvinėtas kryželio paveiksliukas - burbuliukas profesine tema. Tik negaliu parodyt, nes netgi internete tokios schemutės nemačiau. g.gif

Ką padarysi. Jei reikia ,tai reikia. Kai yra svarbesnių dalykų,hobi tenka dėt šalin verysad.gif
O tai kas išsiuvinėjo viršininkui?

QUOTE(zundyte @ 2009 11 07, 12:23)

Na tie antpirštukai vieni man gražiausių darbų čia forume. Yra daug gražių,bet nevisi dizainai mano skonio. Na kaip sakoma, nesiginčysim ax.gif Su tokiom gėlytėm yra dar vienas pav DMC. Ar matei?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 07, 15:09)

O tai kas išsiuvinėjo viršininkui?

Nežinau, nu negi klausi. g.gif

Gali būti, kad kažkas padovanojo.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 07, 15:09)
Na tie antpirštukai vieni man gražiausių darbų čia forume. Yra daug gražių,bet nevisi dizainai mano skonio. Na kaip sakoma, nesiginčysim  ax.gif  Su tokiom gėlytėm yra dar vienas pav DMC. Ar matei?

ačiū 4u.gif ,bet tikrai taip nemanau ,yra daug įspūdingesnų darbų blush2.gif ,o šitie antpirštukai paperka turbūt savo kuklumu wub.gif ....o kokios tos kitos panašios gėlytės? kažkaip neteko užmatyt ax.gif

ačiū visoms už pagyras ir visoms,kurios padrąsino siuvinėt ne ant kanvos ,tikrai nebūčiau pasiryžusi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 07 lapkričio 2009 - 15:33
Laba smile.gif gal galetumete pagelbeti, man labai reikia sios schemos, gal kas turit? smile.gif

http://stitchfanclub...3257-l-134.html

buciau labai dekinga jeigu atsiustumet man i antisima@gmail.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matisse @ 2009 11 07, 18:40)
Laba smile.gif gal galetumete pagelbeti, man labai reikia sios schemos, gal kas turit? smile.gif

http://stitchfanclub...3257-l-134.html

buciau labai dekinga jeigu atsiustumet man i antisima@gmail.com  smile.gif

išsiunčiau ir sėkmės
Atsakyti
aš irgi išsiunčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 07, 13:31)
ačiū  4u.gif ,bet tikrai taip nemanau ,yra daug įspūdingesnų darbų blush2.gif ,o šitie antpirštukai paperka turbūt savo kuklumu wub.gif ....o kokios tos kitos panašios gėlytės? kažkaip neteko užmatyt ax.gif

ačiū visoms  už pagyras ir visoms,kurios padrąsino siuvinėt ne ant kanvos ,tikrai nebūčiau pasiryžusi  schmoll.gif

Va čia ir yra esmė. Darbų temutėj tai aišku įspūdingų yra.
Gėlytės tai tokios. Čia turbūt ta pati kolekcija.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 07 lapkričio 2009 - 19:29

gal galėčiau gaut antpirštukų schemutę? 4u.gif
happy.ladybird@yahoo.com
Atsakyti