Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Donalita, dailus metrikiukas 4u.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 06, 21:56)
o tesiant minti toliau, kad ziema buna gerai ziema buna Kaledos thumbup.gif
dar pora pabaigtuku

rugsėje, na gal baigsi?? A?? doh.gif taigi PA-VY-DU!!! biggrin.gif
gražu ir šventiška be galo wub.gif
QUOTE(giege @ 2009 11 07, 11:17)
Manau, kad tiks į temą "ziema buna gerai, ziema buna Kaledos".
Siuvinėjau du savaitgalius, labai smagiai siuvinėjosi.

kokie faini paukštukai bigsmile.gif aš irgi tokių norėčiau..labai mieli.

man didžiausias DMC lino minusas ir buvo jo retumas.
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2009 11 07, 10:55)
aš įtariu kad Rugsėjė turi 4 rankas tai ir spėja tiek grožybių prigamint

jo jo 4yra, dar 2 rezerve laikau smile.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 07, 11:05)

rugsėje, na gal baigsi?? A??  doh.gif taigi PA-VY-DU!!!  biggrin.gif
gražu ir šventiška be galo  wub.gif

zinok sveikas pavydas geras reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 11 07, 08:17)
Manau, kad tiks į temą "ziema buna gerai, ziema buna Kaledos".
Siuvinėjau du savaitgalius, labai smagiai siuvinėjosi.
Nors apie DMC liną skaičiau nelabai gerų atsiliepimų, bet man visai patiko. Nelabai kuo skyrėsi nuo kitų, gal tik kiek retesnis.

Kooookie paukštukai thumbup.gif Na kaip tikri. Žiema mūsų temelėj tai jau tikrai kvepia.
Atsakyti
Dieve, kiek cia groziu!!!! Ir visi vienas uz kita grazesni ir jau isgirti visu..... tai as net ir nesakysiu nieko.... tik pritariu visoms pagyroms drinks_cheers.gif ir ziauriai pavydu ir man tiek grozybiu pamacius.... blush2.gif
O as kazko be muzos..... vel.... rankos nekyla.... po truputi judinu kaledines dovaneles, manau per lapkriti visas pabaigsiu letais tempais ax.gif ir minti audziu koki cia "metu darba" pradet...... bet net neisivaizduoju ko noriu.... kazko diiiideeeeeliooooo ir iiiiispuuudiiingoooo, ale ko??? doh.gif
Atsakyti
giege, gražūs paukšteliai. thumbup.gif

O aš Kalėdoms nesiuvinėsiu nieko, yra svarbesnių darbų nei siuvinėjimo siūlų pirkimas, krizė. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 07, 14:40)
O aš Kalėdoms nesiuvinėsiu nieko, yra svarbesnių darbų nei siuvinėjimo siūlų pirkimas, krizė. verysad.gif

O as atvirksciai pasirinkau siemet siuvinetas dovaneles (pirma karta!!! doh.gif net nezinau kaip aplinkiniai tai ivertins....)- nes medziagos likuciu pilna, siulu irgi- tai vat ir praretinsiu sankaupas ta proga... blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt įdėti tutorialą, kaip padaryti siuvinėtą skirtuką? 4u.gif
Nes nelabai suprantu, kaip gražiai padaryti antrą pusę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 11 07, 13:51)
O as atvirksciai pasirinkau siemet siuvinetas dovaneles (pirma karta!!! doh.gif  net nezinau kaip aplinkiniai tai ivertins....)- nes medziagos likuciu pilna, siulu irgi- tai vat ir praretinsiu sankaupas ta proga... blush2.gif

Pas mane irgi pilna medžiagos atliekų, bet per maža siūlų paletė.
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 11 07, 14:52)
Gal kuri galėtumėt įdėti tutorialą, kaip padaryti siuvinėtą skirtuką?  4u.gif
Nes nelabai suprantu, kaip gražiai padaryti antrą pusę doh.gif

As ant antros puses dedu spalvota kanva, ant jos minti protinga issiuvus. Kazkuri ant veltinio uzsiuvio siuvineta skirtuka. Dar kazkas pamenu flizilino kelis sluoksnius prilygino- yra cia pas merginas visokiu ideju. Aisku pakrasteli tai reikia arba su adata arba su vaseliu "apdorot".....
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 11 07, 14:03)
As ant antros puses dedu spalvota kanva, ant jos minti protinga issiuvus. Kazkuri ant veltinio uzsiuvio siuvineta skirtuka. Dar kazkas pamenu flizilino kelis sluoksnius prilygino- yra cia pas merginas visokiu ideju. Aisku pakrasteli tai reikia arba su adata arba su vaseliu "apdorot".....

aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 07, 14:55)
Pas mane irgi pilna medžiagos atliekų, bet per maža siūlų paletė.

Bet tikrai tavo posta perskaicius pradejau mastyt.... g.gif gi krize... g.gif reiktu kazkaip susiorganizuot kazkoki mainu kampeli..... bent tarp to paties miesto kurios pastoviai siuvineja, kita karta taip kazkokios smulkmenos prireikia o ner doh.gif Ir pirkt nesinori- ta prakeikta "krizis" gi doh.gif bet matyt sunkiai cia ta mintis igyvendinama..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 11 07, 14:08)
Bet tikrai tavo posta perskaicius pradejau mastyt.... g.gif  gi krize... g.gif  reiktu kazkaip susiorganizuot kazkoki mainu  kampeli..... bent tarp to paties miesto kurios pastoviai siuvineja, kita karta taip kazkokios smulkmenos prireikia o ner  doh.gif Ir pirkt nesinori- ta prakeikta "krizis" gi doh.gif  bet matyt sunkiai cia ta mintis igyvendinama..... g.gif

Na tiesiog, aš užsiemiau vienu reikalu, jį buvo galia atidėti kietiems metams, bet pabijojau, kad padidės kainos, nes jau pastebėjau toje firmoje šią tendenciją (esu jų klientė jau keli metai). Po Naujų metų paprastai pabrangsta kai kurios paslaugos, todėl noriu baigti dar šiemet.

O viršininko kabinete kabo siuvinėtas kryželio paveiksliukas - burbuliukas profesine tema. Tik negaliu parodyt, nes netgi internete tokios schemutės nemačiau. g.gif
Atsakyti