Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Labai dailūs darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
koks mielas metrikiukas wub.gif , labai patinka kazkas naujesnio idomesnio

o tesiant minti toliau, kad ziema buna gerai ziema buna Kaledos thumbup.gif
dar pora pabaigtuku
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 11 06, 19:14)
Tai va jau bandau smile.gif Siūvinėti tai kolkas viskas gaunas gerai, bet va su spalvų parinkimu tai tikras košmaras - jei schemutėj nesurašyti numeriukai, tai prasėdžiu dvi valandas rinkdama panašiausią atspalvį doh.gif Tas nesveikas perfekcionizmas frusty.gif
Labai mielas darbelis 4u.gif

Kad perfekcioniste esi, tai gerai, bet kam tas vargas, juk sklidinas kupinas Internetas ir ne tik ivairiausiu schemu su spalvu raktais. g.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 06, 21:56)

dar pora pabaigtuku

Rugseje, vakar cia tave prigyrem, nes buvai daugiau nei verta, o tu cia vel mumis is klumpiu isversi... Gal kokia siuvinejimo masina isitaisei? biggrin.gif Labai labai dailu, pati noriu kada bellpull isbandyti.
Atsakyti
Rugseje, Dovyda, na ir stebinat nuostabiais darbais wub.gif taip siltai ir jaukiai pakvipo Kaledom wub.gif

Donalita - dailus metrikiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 06, 21:20)
Gal kokia siuvinejimo masina isitaisei?  biggrin.gif

nea, fotika savaitei buvau paskolinus lotuliukas.gif ir negalejau girtis, o namukus ka tik baigiau
Atsakyti
Donalita > gražu ir nematyta wub.gif Manau, kas gaus darbelį - tikrai labai džiaugsis biggrin.gif

O Rugsėjė tikrai siuvinėjimo mašiną kažkur tamsiam kampe slepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimčiau - labai dailu ir stilinga thumbup.gif Bet pas tave kitaip ir nebūna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 06, 14:34)
Graži eglutė, labai tiktų ir atvirukams wub.gif
O gali aprodyti,kaip atrodo tavo tulpės, konvertuotos?

aciu ax.gif
o tulpes jau rodziausi kada... ax.gif na kokia diena nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 06 lapkričio 2009 - 23:30
QUOTE(Toli @ 2009 11 06, 19:20)
Kad perfekcioniste esi, tai gerai, bet kam tas vargas, juk sklidinas kupinas Internetas ir ne tik ivairiausiu schemu su spalvu raktais.  g.gif

Tai, matai, aš jais ir naudojuos, bet kartais neturiu atspalviuko kurio ten reikia, tai tada sustresuoju ir va kaip gaunas doh.gif Neįgudus dar, tai užtai dvi valandas ir ieškau biggrin.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 06, 21:56)
thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad tiks į temą "ziema buna gerai, ziema buna Kaledos".
Siuvinėjau du savaitgalius, labai smagiai siuvinėjosi.
user posted image
Nors apie DMC liną skaičiau nelabai gerų atsiliepimų, bet man visai patiko. Nelabai kuo skyrėsi nuo kitų, gal tik kiek retesnis.
Atsakyti
Donalita,mielas ir nematytas metrikiukas 4u.gif
Rugsėje,nu ką aš žinau- suuuper thumbup.gif aš įtariu kad Rugsėjė turi 4 rankas tai ir spėja tiek grožybių prigamint
Giege,nuostabūs paukštukai,ale kaip greit tu juos išsiuvinėjei thumbup.gif
Atsakyti