Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 06, 08:41)
pirkus is sweandso internetines parduotuves
tiesa pasakius mane siektiek nuvyle kokybe pacio rinkinuko, audinio paruosimo blush2.gif
siuliuku tai lieka tikrai beveik tiek kiek susinaudoja, bet atspausdinats piesinukas skersai ir viskas viena spalva , tad patarciau pirkt su schema, ne atspausdinta (su schemom brangesni)
pirkus dar pora belpulu rinkinuku tai krastai ir kreivai nusiuta
privalumas tas kad jie pigesni ir zymiai nei esantys lietuvoje
http://www.sewandso....k/man2-119.html

ačiū už patarimus aciuks.gif
Atsakyti
Iš viso yra daugiau, bet tik tiek,kad tai rožiniai atspalviai biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti vieno dalykelio blush2.gif parsiusiunciau programa Stitch Art Easy 3.1 smile.gif viskas ok bet norejau paklausti su kokia programa saugoti, kad po to galeciau atsidaryti? Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 06, 13:36)
Iš viso yra daugiau, bet tik tiek,kad tai rožiniai atspalviai biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif

aha viso spalvu 40+ ax.gif vakar permeciau 11-12 is ju galima butu priskirt roziniams biggrin.gif as matai irgi ta paveiksla siuvineju, tik ne rinkinuka, o konvertuota i DMC drinks_cheers.gif na man jis labai, o jau tavo kai iremintas is viso - griuk negyvas thumbup.gif

ai va, kazkuri buvo imetusi ideja su RP eglute mirksiukas.gif jau issiuvinejau, labai patiko thumbup.gif gal dar kokiu egluciu turit pavyzdeliu panasiu i si, kad galima butu viena spalvyte op ir yra thumbup.gif padovanosiu kam Kaledoms thumbup.gif arba sau pasiliksiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Graži eglutė, labai tiktų ir atvirukams wub.gif
O gali aprodyti,kaip atrodo tavo tulpės, konvertuotos?
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
kokie grazus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kryžinėtojos 4u.gif Ar priimsit į pašnekesius? Siūvinėjimo pasauly esu dar beveik žalia (neskaitant patirties per darbų pamokas), bet bandau mokintis.
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 11 06, 15:24)
Sveikos, kryžinėtojos 4u.gif Ar priimsit į pašnekesius? Siūvinėjimo pasauly esu dar beveik žalia (neskaitant patirties per darbų pamokas), bet bandau mokintis.

sveika, junkis ir drąsiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 11 06, 13:24)

Sveika prisijungusi 4u.gif Pasiskaityk ir pulk siuvinėti smile.gif
Aš ką tik baigiau savo trečią darbelį ir neturėjus mokyklinės patirties tongue.gif

Ačiū labai merginos už patarimus, darbelis jau įrėmintas. Iš tiesų labai pasimečiau, kai pamačiau, kad iš kraštų labai mažai palikau - labai taupiai atsikirpau smile.gif O šeštadienį mano meškinas jau iškeliauja į naujus namus. Atsiknisau aš ir pas save siuvinėjimo pamokėlėse turėjau užsisaugojusi, kaip užsiūti paveiksliuką iš kitos pusės, bet jau vien pasižiūrėjus liūdna darėsi - taip ir įsivaizdavau, kaip medžiaga slankiosis, kol aš jos pankamai daug apsiūsiu. Ten KaSiūlai puslapyje gera idėja su spaustukais, ateičiai žinosiu, jaučiu ir skalbinių segtukai sueitų biggrin.gif Kilo idėja, kad vietoje to, kad apsiūti plačias medžiagos juosteles iš kraštų - tiesiog labai tiksliai pamatuoti ir užsiūti visą medžiagos gabalą - gausis tarsi maišelis, kurio geroji pusė išsiuvinėta. Tada įgrūsti tą kietą rėmelių nugarėlę į vidų ir nebereikia nei siūlų pratampyt, nei paskui juos slėpt. Aš čia anytai šitą paveiksliuką krikštynom siuvinėjau. Tai kai jai papasakojau, kas čia bus, tai ji tiesiog įdėjo paveikslėlį į rėmelius, pritaikė kartono gabalą, užkaišė ir uždėjo rėmelių nugarėlę. Tuom rėminimas ir pasibaigė lotuliukas.gif Ten gana standžiai viskas apsispaudė. Pas pažįstamus tas paveikslėlis iškeliauja, jei jau kas atsitiks, tada turbūt ir taisysiu chaltūrą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar jūs naudojat rėmelį su stiklu ar be stiklo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 06, 14:56)
sveika, junkis ir drąsiau  4u.gif

QUOTE(Donalita @ 2009 11 06, 15:07)
Sveika prisijungusi  4u.gif Pasiskaityk ir pulk siuvinėti  smile.gif

Tai va jau bandau smile.gif Siūvinėti tai kolkas viskas gaunas gerai, bet va su spalvų parinkimu tai tikras košmaras - jei schemutėj nesurašyti numeriukai, tai prasėdžiu dvi valandas rinkdama panašiausią atspalvį doh.gif Tas nesveikas perfekcionizmas frusty.gif

Aš ką tik baigiau savo trečią darbelį ir neturėjus mokyklinės patirties  tongue.gif

Labai mielas darbelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 06 lapkričio 2009 - 18:15