Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Rugseje, staltiese, tiesiog kaledine magija kazkokia.... wub.gif labai labai thumbup.gif

Daktariene B. labai dailus paveikslai drinks_cheers.gif vat sakai, kad atspalviu...15 ax.gif cia is viso ar tik rozinius suskaiciavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt man pasiūlyti ką nors, ką galėčiau močiutei su kalėdom išsiuvinėti? smile.gif
Seneliui siuvinėju Vytį, krikšto mamai siuvinėsiu virėją, mamai orchidėjas gal kokias, o močiutei nieko nesugalvoju. g.gif
Močiutė gimusi po šaulio ženklu, dirba buhaltere, mėgsta gaminti valgį ir daaug miegoti..
Gal kokį paveiksliuką su zodiako ženklu, o gal išsiuvinėt maišelių vaistažolėėm? g.gif g.gif
O gal kokias gėles siuvinėt, ar irgi vieną iš tų linksmų virėjų? biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 11 06, 00:01)
Gal galėtumėt man pasiūlyti ką nors, ką galėčiau močiutei su kalėdom išsiuvinėti?  smile.gif
Seneliui siuvinėju Vytį, krikšto mamai siuvinėsiu virėją, mamai orchidėjas gal kokias, o močiutei nieko nesugalvoju.  g.gif
Močiutė gimusi po šaulio ženklu, dirba buhaltere, mėgsta gaminti valgį ir daaug miegoti..
Gal kokį paveiksliuką su zodiako ženklu, o gal išsiuvinėt maišelių vaistažolėėm?  g.gif  g.gif
O gal kokias gėles siuvinėt, ar irgi vieną iš tų linksmų virėjų?  biggrin.gif

pati paklausei, pati ir atsakei lotuliukas.gif na turi gi visa kruva sauniu ideju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 05 lapkričio 2009 - 23:04
QUOTE(dovyda @ 2009 11 05, 23:03)
pati paklausei, pati ir atsakei  lotuliukas.gif na turi gi visa kruva sauniu ideju thumbup.gif

bet, kad negaliu apsispręst kas čia labiau tiktų ir patiktų jai. biggrin.gif

O gal jūs kuri nors ką nors PRAKTIŠKO galit pasiūlyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 11 06, 00:08)
bet, kad negaliu apsispręst kas čia labiau tiktų ir patiktų jai.  biggrin.gif

O gal jūs kuri nors ką nors PRAKTIŠKO galit pasiūlyti?  biggrin.gif

Kazkada buvau nusipirkusi prijuoste ant kurios buvo galima siuvineti. Butu galima ant jos vireja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 11 05, 19:30)
Merginos, kai jūs rėminate paveikslėlius pačios, ar darote taip, kaip parodyta šioje nuorodoje, ar turite kitokių būdų?
Mano rėmeliai plonučiai, dydžio kaip tik paveiksliukui įtalpinti, nu gal po centimetrą lyšną iš kraštų ir lieka, nelabai yra kaip tą nuorodoje parodytą siūlę padaryti ir paslėpti po paspara. Pirmas darbas svyla  verysad.gif

user posted image
Tu cia apie sita buda?

Jei apie tai, tai nors kazkada i AZ, rasiau, tai pabandysiu dar kart kita aprasyti, kuris maziau vargo ir sutelpa i bet kokius remus.
1. Issilygini/issiplauni paveiksliuka.
2. Issiardai parduotuveje pirkta remeli, pasiimi uzpakaline dali.
3. Ant uzpakalines dalies itaikai, kad paveiksliukas butu per pati viduri ir uzlankstai krastus.
4. Is kitos puses itempi siuliukais vertikaliai ir horizontaliai. Vaizdas buna mazdaug toks (itin nevykusi fotke is google paieskos, kai reminu, palieku daugiau is visu keturiu pusiu, be to daugiau siuliu padarau).
user posted image
5. Sugrudi visa ta reikala atgal i rema, jei reikia, nuvalai stikla is abieju pusiu
6. Kadangi vaizdelis ne koks, uzklijuoji ta negrazia puse su lapeliu poperiaus ar panasiai.
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 11 05, 22:15)
P.S. rugsėje, o iš kur Rico rinkinukas? blush2.gif Man jie velniškai patinka thumbup.gif

pirkus is sweandso internetines parduotuves
tiesa pasakius mane siektiek nuvyle kokybe pacio rinkinuko, audinio paruosimo blush2.gif
siuliuku tai lieka tikrai beveik tiek kiek susinaudoja, bet atspausdinats piesinukas skersai ir viskas viena spalva , tad patarciau pirkt su schema, ne atspausdinta (su schemom brangesni)
pirkus dar pora belpulu rinkinuku tai krastai ir kreivai nusiuta
privalumas tas kad jie pigesni ir zymiai nei esantys lietuvoje
http://www.sewandso....k/man2-119.html
Atsakyti
Aš pati rėminu šiuo būdu
http://blog.kasiulai.lt/reminimas.html
Labai išsami pamokėlė 4u.gif
Atsakyti
o kaip fainai as visai ne taip isisvaizdavau reminima paciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 06, 08:41)
pirkus is sweandso internetines parduotuves

o kaip ten su valiuta kiek daugint kad LT pasiversti?
Atsakyti
Aš kai pirmą kart rėminau,pabandžiau su dvipuse lipne juosta. Visai neblogai gavosi. Ant kartono blogoj pusėj klijavau, tempiau medžioagą ir užklijavau. Jokio vargo su siūlų mazgaliojimu. Bet buvo nelabai dielis pav. Gal didesnis nelabai gražiai pavyktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 06, 10:20)
o kaip ten su valiuta kiek daugint kad LT pasiversti?

angliski svarai, Anglijoj ta parduotuve. tikslaus kurso nezinau apie 4lt
kazkuriam bankia sios dienos kursas 3.704
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 06 lapkričio 2009 - 10:43