Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 13:34)
Rico staltieses rinkinukas buvo, siulu liko dar kitai staltiesei
ax.gif  pabaigtukas isskalbtas , islygintas smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif labai klalėdiška

Daktariene B bigsmile.gif tikrai gražu,l ir rėmai labai thumbup.gif

4u.gif ir dar karta ačiū VISOM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 30, 07:36)

Merginos, kai jūs rėminate paveikslėlius pačios, ar darote taip, kaip parodyta šioje nuorodoje, ar turite kitokių būdų?
Mano rėmeliai plonučiai, dydžio kaip tik paveiksliukui įtalpinti, nu gal po centimetrą lyšną iš kraštų ir lieka, nelabai yra kaip tą nuorodoje parodytą siūlę padaryti ir paslėpti po paspara. Pirmas darbas svyla verysad.gif
Atsakyti
Rugseje, labai labai grazu. Gerai, kad "gyvai" nematau, tai kokia seile nutistu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 11 05, 17:02)
o yra kur pigiau?  ax.gif

http://www.siuvinejimomagija.lt/prekes
atveža į namus, kai susitari mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mane šiandien maža šventė, ;ygiai prieš metus nusipirkau pirmą siuvinėjimo rinkinuką ir užsikrėčiau siuvinėjimo virusiuku. ax.gif

Rugsėje, labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 11 05, 16:09)
oho .. o kokio dydzio ? tankumo ?

14, na o lakstelis 28 ant 21cm kazkurtais. buvo ir didesnis, bet stambesnemis skylutemis.bet brangesnis. anksciau budavo matuojamos, bet sniandien kazkaip net nepaklausiau doh.gif ,pamaciau sita ir emiau
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 05, 19:20)
O pas mane šiandien maža šventė, ;ygiai prieš metus nusipirkau pirmą siuvinėjimo rinkinuką ir užsikrėčiau siuvinėjimo virusiuku. ax.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,ir žaviuos rezultatais thumbup.gif ,pažiūrėjus į tavo darbus tai atrodo ,kad visą gyvenimą siuvinėjai ,tik jau ne metus schmoll.gif

Daktarienei 4u.gif 4u.gif 4u.gif už tulpes ,dar kelios siuvinėtojos jas čia pademonstruokit ax.gif ,tai kai užsimanysiu aš jų ,tai viską mesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,jau toks grožis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 05 lapkričio 2009 - 20:15
rugsėje, nuostabi stalsiesė wub.gif wub.gif Iškart Kalėdos jaučias smile.gif
Daktariene B, labai gražiai atrodo įrėminti paveikslai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 05, 17:20)

Rugsėje, labai gražu. thumbup.gif

O aš galvojau tu visą amžinybę jau siuvinėji,kai darbai tokio grožio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 05, 20:03)

dėkui bigsmile.gif

Florestina sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
zundyte, aš turiu rugsėjės nuostabios staltiesėlės nuotrauką iš paties žurnalo iš arti. Schemos nesunkios, galima susirašyt spalvytes ax.gif Jeigu ką - šuktelk 4u.gif

kalėdos wub.gif smagu žiūrėti, kaip ruošiatės thumbup.gif mano darbelis irgi juda į priekį, bet turbūt iki gruodžio 1 nespėsiu susiuvinėt verysad.gif
Papildyta:
P.S. rugsėje, o iš kur Rico rinkinukas? blush2.gif Man jie velniškai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 11 05, 22:15)
zundyte, aš turiu rugsėjės nuostabios staltiesėlės nuotrauką iš paties žurnalo iš arti. Schemos nesunkios, galima susirašyt spalvytes ax.gif Jeigu ką - šuktelk 4u.gif

Giedress> kada laiko turėsi atsiųsk į manociuja@gmail.com tas staltiesės nuotraukytes ,bandysiu kitoms kalėdoms išsiuvinėt,o spalvas tai kaip nors atrinksiu ,čia juk galima ir paimprovizuot blush2.gif
Atsakyti