Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(AGLYTĖ @ 2009 11 05, 15:50)
as siandien kaip tik is zardes nusipirkau ax.gif , kainavo tai nepigiai 19,90

oho .. o kokio dydzio ? tankumo ?
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 05, 17:06)
Įrėminti darbai:

Nuostabus darbai!!! Ir tas gyvas rudas eksponatas labai grazusi tik nosiuko nesimato!!! wub.gif thumbup.gif wub.gif Bet kitoj foto tai visame grazume!!!

As vakar kaip tik ziurejau i tu tulpiu schema ir masciau po kalediniu siuvinejimu imtis. Bet ar labia ten daug tu ruzavu atspalviu? Nes karta jau su 15 ruzavu atspalviu siuvinejau, tai net purte nu ju. Dabar uztat kalediniais motyvaisi siuvineju, tai zalia, geltona, ryskiai raudona. Na kuo senyn, tuo margiau norisi.... blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 05 lapkričio 2009 - 15:17
Yra praktiškai panašiai ....15 atspalvių ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Bet labai gražūs atspalviai, jaukūs blush2.gif
P.S. O dėl to rudo eksponato, tai čia mano numylėtinė Siesta - biglių veislės kalytė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daktarienė B: 05 lapkričio 2009 - 15:21
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 05, 16:06)
Įrėminti darbai:

Na negaliu nepagirt vilko (nors be rėmo jis man buvo nelabai ax.gif ax.gif ), o dabar tai jau jis mane sužavėjo.... 4u.gif 4u.gif aišku kad apie tulpių grožį jau neturiu žodžių swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
Daktariene B wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , Mano noruose šios tulpės buvo, bet nežinojau galutinio rezultato, tai atsirado ir ne mažesnių, bet kitokių norų ir planų blush2.gif
Siesta puiki monekenė biggrin.gif
Vilkas ir gražus. Tik stebi iš už krūmo, stebi kad jo teritorijoj daros
Atsakyti
labuka, turiu prasyma, jus man pasakykit ar as nerandu temos schemu paieskos, ar kas man doh.gif arba tiesiog gal kas turit angeliuku schemuciu atsiuskit man i pasta? noriu kad butu nedideli, zadu kaledom mociutems issiuvinet 4u.gif aciu labai is anksto biggrin.gif
adiavl@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 11 05, 16:15)
labuka, turiu prasyma, jus man pasakykit ar as nerandu temos schemu paieskos, ar kas man  doh.gif  arba tiesiog gal kas turit angeliuku schemuciu atsiuskit man i pasta? noriu kad butu nedideli, zadu kaledom mociutems issiuvinet  4u.gif aciu labai is anksto  biggrin.gif
adiavl@yahoo.com

Paieška čia.
Atsakyti
klausykit, klaipiedietės, po kiek Siūlu magijoje( žardės pasaže) kainuoja DMC siūliukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 05, 17:16)

aciu 4u.gif tundra nebemoku naudotis SM matyt doh.gif
Atsakyti
nu mergickos,darbus beriat kaip kaledu senis dovanas kaledu ryta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as be zado,ir tulpes,ir staltieses,tik va laaabai gaila kad neatidaro meskines darbo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 11 05, 16:17)
klausykit, klaipiedietės, po kiek Siūlu magijoje( žardės pasaže) kainuoja DMC siūliukai?  4u.gif

1,90lt

Staltiesė superinė bigsmile.gif , jau maisto tikrai neleisčiau dėti schmoll.gif

Vilkas ir tulpės labai dailiai įrėminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 05 lapkričio 2009 - 16:55
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 05, 17:45)
1,90lt

o yra kur pigiau? ax.gif
Atsakyti