Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Gal patartumėt, kur rasti metrikų schemų? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 11 05, 13:19)
sveikos mergaites  4u.gif  blush2.gif 
as kai jau i Jus kreipiuosi tai vis su klausimu...  blush2.gif  dabar vat baigineju metrikiuka, kur leliukas su mesiuku guli ir iskilo klausimas del BS... mat anksciau niekada jo nesu dariusi... tai vat klausimas butu toks, kad jeigu eina BS vienas per kokius keturis lankelius skersai tai iskart per visus ir daryt ar per vidury daryt dar viena duri? nezinau ar suprasit, nes nelabai paaiskint moku... bet jei kas supras, tai is anksto aciu  4u.gif

as darau iskart per visus keturis ...
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 11 05, 11:39)
panos klaipedietes ... ryt varau i klp ... kur man gaut geros plastikines kanvos ? na 14ct kad butu ? zardej yra ?

Rumpiškės gatvėje yra Siuvinėjimo magija. Joje tikrai yra po 5,99Lt. Tik ar jie prekiauja ne internetu nežinau, bet gali pasiskambinti pasiklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Rico staltieses rinkinukas buvo, siulu liko dar kitai staltiesei
user posted image user posted image
ax.gif pabaigtukas isskalbtas , islygintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 14:34)

wub.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
super staltiesė bus gražus kalėdinis stalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 23:09)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  pabaigiau savo 4 mėnesiu darba, nors ir viena ranka, bet...  didis.gif  biggrin.gif

spalvos nėra labai tikroviškos, juk katik nufotkinta blush2.gif  bet nesigirti negaliu

Sveikos darbštuolės, aš naujokė jūsų forume ir pradėjau skaityti žinutes nuo paskutinės. Labai buvo įdomu, ką čia taip giriate ir žavitės, bet kai pamačiau darbelį, tai ir aš buvau sužavėta kruopštumo, spalvų ir atkaklumo. Nuostabu! thumbup.gif thumbup.gif Aš irgi esu pradėjusi siuvinėti didelį paveikslą, bet manau, kad man jį pabaigti prireiks 2-3 metų blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 05 lapkričio 2009 - 13:52
QUOTE(romanciuke @ 2009 11 05, 12:19)
sveikos mergaites  4u.gif  blush2.gif 
as kai jau i Jus kreipiuosi tai vis su klausimu...  blush2.gif  dabar vat baigineju metrikiuka, kur leliukas su mesiuku guli ir iskilo klausimas del BS... mat anksciau niekada jo nesu dariusi... tai vat klausimas butu toks, kad jeigu eina BS vienas per kokius keturis lankelius skersai tai iskart per visus ir daryt ar per vidury daryt dar viena duri? nezinau ar suprasit, nes nelabai paaiskint moku... bet jei kas supras, tai is anksto aciu  4u.gif

aš darau kiek galima mažesniais tarpeliais,man gražiau jei nekaba siūlai,tavo atveju daryčiau kas du kryžiukus,o kur reikalinga lenkta linija ,tai darau kas kryžiuką mirksiukas.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 13:34)
ax.gif  pabaigtukas isskalbtas , islygintas smile.gif

Rugsėje,išduok paslaptį ,gal tu kokį motoriuką kur įsitaisei lotuliukas.gif ,nu tempai tai nerealūs doh.gif ,,nuostabi kalėdinė staltiesė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,...ir aš tokios noriu kitoms kalėdoms 4u.gif 4u.gif ,gal galima būtų schemutę blush2.gif blush2.gif ,ar čia nelabai išeis nes rinkinukas? ax.gif ax.gif mano emeilas jie kartais išdegtų manociuja@gmail.com ir ačiū didelis
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 14:34)

swoon.gif vajei... pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 05, 13:54)
gal galima būtų schemutę blush2.gif  blush2.gif ,ar čia nelabai išeis nes rinkinukas? ax.gif  ax.gif 

na cia buvo taip bjauriai atspausdinta ant medziagos doh.gif , kad skaiciavau gijas ir ziurejau i paveiksleli ant pakuotes siuvinedama, deje prie geriausiu noru negaliu pasidalint blush2.gif
aciukas mergaites 4u.gif mano dusia dainuoja pabaigus viena didziausiu planu siais metais, na darbas ne didziausias, bet jau issvajotas per kelis metus
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 11 05, 13:52)
Rumpiškės gatvėje yra Siuvinėjimo magija. Joje tikrai yra po 5,99Lt. Tik ar jie prekiauja ne internetu nežinau, bet gali pasiskambinti pasiklausti mirksiukas.gif

as siandien kaip tik is zardes nusipirkau ax.gif , kainavo tai nepigiai 19,90
Atsakyti
Įrėminti darbai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti