Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Jau nežinau ir kaip girti, kaip visos taip liaupsina ax.gif
Nu
SUPER
Atsakyti
Acacia Gražu. Tik tulpės? Ar bus dar į tą pačią temą ir kitos?

Džeine first.gif už kantrybę, tooookius dydžius ir toooookį greitį. Man religiniai schmoll.gif , todėl siužeto nekomentuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 11 04, 09:36)
Labas rytas  smile.gif

r tina, labai grazus darbas .. ir didelis koks  bigsmile.gif beje, man tavo siuvinetame spalvos kur kas grazesnes atrodo nei paveikslely  4u.gif ar sunkiai siuvinejasi?... g.gif

na spalvos gal siek tiek kitokios, nes su daugiau siuliuku siuvineju nei schemoj nurodyta smile.gif siuvinejasi tai nesunkiai irnesakyk.gif aisku liapsusu pridarau, nes medziagos nesibraizau langeliais, bet retai tai buna smile.gif is pradziu siuvinejau splavom, dabar ziedais, tai net nezinau kas labiau patinka smile.gif reiktu siulu dasipirkt, nes daugelio spalvu nebeturiu, palikti balti blynai, bet vis atidedu, nes zinau kad teks nemenka sumele paklot unsure.gif
Atsakyti
Dvi - kaip visada, tokie silti darbeliai, pakeliantys upa 4u.gif
Pauksciuk - labai grazu 4u.gif labai juokingas tavo avataro paukstukas mirksiukas.gif
Dzeine - o jau kiek darbo ideta 4u.gif
Acacia - mielas darbelis 4u.gif
Atsakyti
Acacia Įrėmintas darbas bus nuostabus 4u.gif
Dzeine man tai žodžių trūksta ,o kadangi man kaip tik religine tema viskas labai patinka - tai ypač už širdies griebia. 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 11 03, 23:00)
na Dzeine, saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif as tai netikejau ne uz ka, kad tu nesiuvinesi to bs viena ranka lotuliukas.gif vistiek maniau, kad dygsniuoji ir gana thumbup.gif  ale ot liga drinks_cheers.gif

tai vadinas 100 % priklausomybė siuvinėjimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 11 04, 05:39)
Aš jo dydžio realiai neįsivaizdavau, kol nepamačiau šalia žmogaus - taigi jis toooks didelis  blink.gif

paveiklslo dydis 54x41 cm mirksiukas.gif biggrin.gif

Labai, labai visom AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, kas siuvinėjote mirablia - ar smagiai siuvinėjas? Išsirinkau milžinišką pagal mano matavimus paveikslėlį ir galvoju, ką čia daryt ax.gif
Atsakyti
Katu, aš turiu keletą horo schemučių, parašyk man dominykos@gmail.com

QUOTE(zundyte @ 2009 11 03, 20:45)
...BET... aš naudojau kondicionierių thumbup.gif ,tai gal tas pagelbėjo g.gif

vat aš ir įtariu, kad tas kondicionierius turi labai pagelbėti, nes mano kryželiai tokie baisūs gavosi, kad galvoju apskritai nuardyti:((

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 11 03, 21:27)
O kiap atrodo visas issiuvinetas meskutis?

aš įdėjau ir viso nuotrauką, paeik keletą psl. atgal:)

QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 22:09)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  pabaigiau savo 4 mėnesiu darba, nors ir viena ranka, bet...  didis.gif  biggrin.gif

Džeine, atėmė žadą, neturiu ką pasakyti, šakės! blink.gif
Šaunuolė šaunuolė šaunuolė!
Reikia Tau daba kokio medalio:)

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 11:57)
Man religiniai  schmoll.gif , todėl siužeto nekomentuosiu blush2.gif

tai ir nekomentuok, juk ji sakė, kad labai artimam žmogui siuvinėja unsure.gif
Atsakyti
Džeinė, darbas nerealus wub.gif o dydį įsivaizdavau kiek mažesnį, gerai kad šalia nusifotkinai bigsmile.gif Milžiniškas darbas ir dar taip greitai susisukai thumbup.gif
Respect 4u.gif
Atsakyti
sveikos , gal zinot kiek kainuoja linines medziagos metras? jai kas zinos parasykit man i az, aciu labai
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 11 04, 13:54)
mergaitės, kas siuvinėjote mirablia - ar smagiai siuvinėjas? Išsirinkau milžinišką pagal mano matavimus paveikslėlį ir galvoju, ką čia daryt ax.gif

as issirinkus mirabilia feja, bet dar nepradejau blush2.gif bet pagal schema tai panasu kad labai lengvai turetu siuvinetis, nes viskas tokiais spalvu plotais ir perejimai, nu kaip cia pasakyt... g.gif kai buna kad kita eilute 1 kryzeliu ilgesne ar trumpesne ir nereik ilgu dygsniu palikt blogojoj pusej, kad pereit prie sekanciu kryzeliu. nemoku zmoniskai paaiskint doh.gif nu zodziu, ner beveik pavieniu kryzeliu biggrin.gif bet tik apie sita galiu pasakyt, kitu schemu neziurejau blush2.gif tai yra Feather fairy
Atsakyti
Labutis, visų darbeliai labai puikūs. wub.gif

Džeine, man irgi užkando žadą pamačius tavo darbą. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti