Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Džeine, net žodžių trūksta thumbup.gif Darbas kaip paveikslas - o gyvai įtariu dar gražesnis wub.gif Aš jo dydžio realiai neįsivaizdavau, kol nepamačiau šalia žmogaus - taigi jis toooks didelis blink.gif

QUOTE(aneSena @ 2009 11 03, 23:49)
Mergaitės HELP... būna man dienų lyg tyčia, jau kelinta savaitė kankinu savo "mergaitę su katinėliu" dasikasiau iki tamsiausios spalvos ir pasirodo per žioplį kai sakiausi - nusipirkau ne tą spalvą, reikalas tas, kad darbas nemažas, todėl nusprendžiau nerizikuoti ir imti MADEIROS siūlus, bėda tame, kad aš juos pirkau  www. darbstuolė.lt, o dabar -  linksmoji dalis - sename jų pslp. duoda užsisakyti reikiamą spalvą - naujame - NĖRA, tai vo, pjauju grybą....  blink.gif  spėju, kad realiai neturi.... Stoja mano visas rankdarbis  cry.gif  , o anksčiau tai neapsižiūrėjau... vnž. jei kur užmatysit Madeiros siūliukų  - šaukit man greitai ir garsiai, konkrečiai reikia man NR. 2008 , o aš nusipirkau 2003 - per tamsi  doh.gif
Būsiu baisingiausiai dėkinga  ax.gif

Gal Kaune kartais būni? Hypermaximoj Savanoriu pr. yra siuvimo reikmenų parduotuvė - jie Madeira siūlų visada turėdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Džeine, labai gražus paveikslas. Ir dar koks didelis blink.gif wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Dantiste, pakerejo tavo svyturys wub.gif thumbup.gif thumbup.gif taip tikroviskai atrodo, super! thumbup.gif

r tina, labai grazus darbas .. ir didelis koks bigsmile.gif beje, man tavo siuvinetame spalvos kur kas grazesnes atrodo nei paveikslely 4u.gif ar sunkiai siuvinejasi?... g.gif

Dzeine, user posted image user posted image user posted image neisivaizdavau, kad jis toooookiooo dydzio doh.gif nu nerealiai atrodo!!!!!!!!! drinks_cheers.gif laukiam komentaru kaip sureaguos dovanos gavejas ax.gif

pauksciukas, kas cia per avataras??? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
tiesiog3, aciu 4u.gif as irgi vis dar apsipatenkinus sedziu blush2.gif sulauksiu algos tai jau kad begsiu remint biggrin.gif o kaip jus didelius darbus gabenat iremint? sakau gal reiktu nusipirkt toki dekla dideli kur dailininkai nesioja paveikslus g.gif MB tai sako sukt i duduka ir i maiseli lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man tai nesinori jo vyniot, labai saugau blush2.gif
Atsakyti
Na ir grožybių prisiuvinėjot wub.gif
Džeine, darbas tikrai įspūdingas. Nesitikėjau, kad taip greitai bus pabaigtas. Šaunuolė 4u.gif.
Dantiste, švyturys labai gražus, toks tikroviškas 4u.gif.
Gaila, kad man taip greitai neina siuvinet
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 04, 10:18)
tiesiog3, aciu  4u.gif as irgi vis dar apsipatenkinus sedziu  blush2.gif sulauksiu algos tai jau kad begsiu remint  biggrin.gif o kaip jus didelius darbus gabenat iremint? sakau gal reiktu nusipirkt toki dekla dideli kur dailininkai nesioja paveikslus  g.gif MB tai sako sukt i duduka ir i maiseli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet man tai nesinori jo vyniot, labai saugau  blush2.gif

as nusipirkus toki dekla, labai patogu ir siuvinys issilaiko tvarkingas iki reminimo dirbtuviu.
user posted image
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės smile.gif

Tiesą sakant, skaitinėju, žiūrinėju, tik dažniausiai patingiu ką nors rašyt... Bet va kai pati kokį darbelį pabaigiu, tai norisi pasirodyt blush2.gif biggrin.gif
Dar neįrėminau, bet jau rodau 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 23:09)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  pabaigiau savo 4 mėnesiu darba, nors ir viena ranka, bet...  didis.gif  biggrin.gif

Džeine, tau paminklą reikia pastatyti už tooookį darbą wub.gif wub.gif ploja.gif clap_1.gif:
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 04, 10:18)
o kaip jus didelius darbus gabenat iremint? sakau gal reiktu nusipirkt toki dekla dideli kur dailininkai nesioja paveikslus  g.gif MB tai sako sukt i duduka ir i maiseli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet man tai nesinori jo vyniot, labai saugau  blush2.gif

Aš rėminu namuose, tai į rėminimo dirbtuvę, kad pamatuoti dydį, nešuosi iš viso neplautą, netvarkytą ir bet kaip sulankstytą.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2009 11 04, 09:59)
Sveikos, darbštuolės smile.gif

Tiesą sakant, skaitinėju, žiūrinėju, tik dažniausiai patingiu ką nors rašyt... Bet va kai pati kokį darbelį pabaigiu, tai norisi pasirodyt  blush2.gif  biggrin.gif
Dar neįrėminau, bet jau rodau  4u.gif

Šaunus darbelis wub.gif wub.gif

tiesiog3 nepatinka? blush2.gif
Atsakyti
Dzeine tu saunuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 03, 17:20)
as savo kaledinius planus jau baigineju ir iki gruodzio 1os zadu uzbaigt visiskai thumbup.gif

nors pasipasakok ka darai kaledom, nes sunku laukti nuotrauku biggrin.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 23:09)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  pabaigiau savo 4 mėnesiu darba, nors ir viena ranka, bet...  didis.gif  biggrin.gif

spalvos nėra labai tikroviškos, juk katik nufotkinta blush2.gif  bet nesigirti negaliu

nu bet jau grozis wub.gif wub.gif doh.gif doh.gif doh.gif o ir dydis milziniskas doh.gif nu man tai cia butu gal kokiu 5 metu darbas bigsmile.gif
Atsakyti
Dzeine,nu nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif irdydis tai ogogooo,butinai parodyk ireminta
Atsakyti