Dzeine, pasakiska
Džeine Čia tai pasaka
ačiū, ačiū...
aš vis dar tokiose emocijose
aš vis dar tokiose emocijose
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 22:36)
Toki paveiksla baigus manau kiekviena butu tokiose emocijose Be zodziu
Džeine, nerealiai zodziu truksta
Džeine, nuostabus darbas, pavydžiu be galo be krašto ir dar kai žinom dabartinę tavo padėtį tai išvis trūksta žodžių, tikrai maniau kuriam laikui dingsi iš mūsų akiračio o čia še tau kad nori
QUOTE(GSS @ 2009 11 03, 14:50)
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 14:52)
AČIŪ mergaitės
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 22:36)
Nu puikus darbas - vienareikšmiškai
Mergaitės HELP... būna man dienų lyg tyčia, jau kelinta savaitė kankinu savo "mergaitę su katinėliu" dasikasiau iki tamsiausios spalvos ir pasirodo per žioplį kai sakiausi - nusipirkau ne tą spalvą, reikalas tas, kad darbas nemažas, todėl nusprendžiau nerizikuoti ir imti MADEIROS siūlus, bėda tame, kad aš juos pirkau www. darbstuolė.lt, o dabar - linksmoji dalis - sename jų pslp. duoda užsisakyti reikiamą spalvą - naujame - NĖRA, tai vo, pjauju grybą.... spėju, kad realiai neturi.... Stoja mano visas rankdarbis , o anksčiau tai neapsižiūrėjau... vnž. jei kur užmatysit Madeiros siūliukų - šaukit man greitai ir garsiai, konkrečiai reikia man NR. 2008 , o aš nusipirkau 2003 - per tamsi
Būsiu baisingiausiai dėkinga
Dzeine, tavo darbas tiesiog fantastiskas!
As siuo metu siuvineju irgi panasios, o galbut net didesnes apimties paveiksla Tai man turbut puse metu uztruks ji pabaigti... Gali buti, kad teks padeti i sona, ir kada nors veliau issitraukus pabaigti, nes labai jau sudetinga schema, ypac fonas...
Buvau siandien bibliotekoj, ir pasiemiau keleta knygu su Kalediniais motyvais. Tai nuskanavau keleta schemuciu su jumis pasidalinti. Cia daugiausiai tinkantys motyvai atvirukams, kalediniams zaisliukams arba kojinems. Visu neidesiu, nors keleta, nes labai jau baisiai daug skanavimo Ziureti cia:
http://manorankdarbi...utterfly.com/43
As siuo metu siuvineju irgi panasios, o galbut net didesnes apimties paveiksla Tai man turbut puse metu uztruks ji pabaigti... Gali buti, kad teks padeti i sona, ir kada nors veliau issitraukus pabaigti, nes labai jau sudetinga schema, ypac fonas...
Buvau siandien bibliotekoj, ir pasiemiau keleta knygu su Kalediniais motyvais. Tai nuskanavau keleta schemuciu su jumis pasidalinti. Cia daugiausiai tinkantys motyvai atvirukams, kalediniams zaisliukams arba kojinems. Visu neidesiu, nors keleta, nes labai jau baisiai daug skanavimo Ziureti cia:
QUOTE(lasvegiete @ 2009 11 03, 23:53)
Dzeine, tavo darbas tiesiog fantastiskas!
vienas paveiksliukas patiko, o kaip išsisaugoti iš čia?
na Dzeine, saunuole as tai netikejau ne uz ka, kad tu nesiuvinesi to bs viena ranka vistiek maniau, kad dygsniuoji ir gana ale ot liga
QUOTE(dovyda @ 2009 11 04, 00:00)
na Dzeine, saunuole as tai netikejau ne uz ka, kad tu nesiuvinesi to bs viena ranka vistiek maniau, kad dygsniuoji ir gana ale ot liga
čia jau kažkas daugiau nei liga