Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Dzeine, pasakiska wub.gif
Atsakyti
Džeine ,puiku,puiku ,puiku clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif .Ir dar viena ranka BS padarei,nu iš viso swoon.gif swoon.gif swoon.gif .Čia tau user posted imageuser posted image
Atsakyti
Džeine first.gif heart.gif heart.gif Čia tai pasaka blush2.gif
Atsakyti
ačiū, ačiū... 4u.gif

yahoo.gif aš vis dar tokiose emocijose yahoo.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 22:36)
ačiū, ačiū...  4u.gif

yahoo.gif  aš vis dar tokiose emocijose  yahoo.gif  lotuliukas.gif

Toki paveiksla baigus manau kiekviena butu tokiose emocijose biggrin.gif Be zodziu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Džeine, nerealiai thumbup.gif zodziu truksta wub.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Džeine, nuostabus darbas, pavydžiu be galo be krašto wub.gif wub.gif wub.gif ir dar kai žinom dabartinę tavo padėtį tai išvis trūksta žodžių, tikrai maniau kuriam laikui dingsi iš mūsų akiračio o čia še tau kad nori ohmy.gif swoon.gif first.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 11 03, 14:50)

QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 14:52)

AČIŪ mergaitės 4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 22:36)
ačiū, ačiū...  4u.gif

yahoo.gif  aš vis dar tokiose emocijose  yahoo.gif  lotuliukas.gif

Nu puikus darbas - vienareikšmiškai thumbup.gif

Mergaitės HELP... būna man dienų lyg tyčia, jau kelinta savaitė kankinu savo "mergaitę su katinėliu" dasikasiau iki tamsiausios spalvos ir pasirodo per žioplį kai sakiausi - nusipirkau ne tą spalvą, reikalas tas, kad darbas nemažas, todėl nusprendžiau nerizikuoti ir imti MADEIROS siūlus, bėda tame, kad aš juos pirkau www. darbstuolė.lt, o dabar - linksmoji dalis - sename jų pslp. duoda užsisakyti reikiamą spalvą - naujame - NĖRA, tai vo, pjauju grybą.... blink.gif spėju, kad realiai neturi.... Stoja mano visas rankdarbis cry.gif , o anksčiau tai neapsižiūrėjau... vnž. jei kur užmatysit Madeiros siūliukų - šaukit man greitai ir garsiai, konkrečiai reikia man NR. 2008 , o aš nusipirkau 2003 - per tamsi doh.gif
Būsiu baisingiausiai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Dzeine, tavo darbas tiesiog fantastiskas! bigsmile.gif
As siuo metu siuvineju irgi panasios, o galbut net didesnes apimties paveiksla doh.gif Tai man turbut puse metu uztruks ji pabaigti... Gali buti, kad teks padeti i sona, ir kada nors veliau issitraukus pabaigti, nes labai jau sudetinga schema, ypac fonas...
Buvau siandien bibliotekoj, ir pasiemiau keleta knygu su Kalediniais motyvais. Tai nuskanavau keleta schemuciu su jumis pasidalinti. Cia daugiausiai tinkantys motyvai atvirukams, kalediniams zaisliukams arba kojinems. Visu neidesiu, nors keleta, nes labai jau baisiai daug skanavimo doh.gif Ziureti cia:
http://manorankdarbi...utterfly.com/43
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2009 11 03, 23:53)
Dzeine, tavo darbas tiesiog fantastiskas!  bigsmile.gif
As siuo metu siuvineju irgi panasios, o galbut net didesnes apimties paveiksla  doh.gif  Tai man turbut puse metu uztruks ji pabaigti... Gali buti, kad teks padeti i sona, ir kada nors veliau issitraukus pabaigti, nes labai jau sudetinga schema, ypac fonas...
Buvau siandien bibliotekoj, ir pasiemiau keleta knygu su Kalediniais motyvais. Tai nuskanavau keleta schemuciu su jumis pasidalinti. Cia daugiausiai tinkantys motyvai atvirukams, kalediniams zaisliukams arba kojinems. Visu neidesiu, nors keleta, nes labai jau baisiai daug skanavimo  doh.gif Ziureti cia:
http://manorankdarbi...utterfly.com/43

vienas paveiksliukas patiko, o kaip išsisaugoti iš čia? g.gif
Atsakyti
na Dzeine, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif as tai netikejau ne uz ka, kad tu nesiuvinesi to bs viena ranka lotuliukas.gif vistiek maniau, kad dygsniuoji ir gana thumbup.gif ale ot liga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 03 lapkričio 2009 - 23:01
QUOTE(dovyda @ 2009 11 04, 00:00)
na Dzeine, saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif as tai netikejau ne uz ka, kad tu nesiuvinesi to bs viena ranka lotuliukas.gif vistiek maniau, kad dygsniuoji ir gana thumbup.gif  ale ot liga drinks_cheers.gif

čia jau kažkas daugiau nei liga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti