Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 12:40)
ačiū smile.gif  4u.gif
pirmąkart siuvinėju su tuo velniu metaliku - kokia koooriooonėėė! verysad.gif

.aš pirmą kart metaliku siuvinėjau per XX dieną ,kalėdinę atvirutę,tai nieko jis man nesivėlė per daug g.gif ,na žinoma tai ne mulinė siūlas,daug sunkiau ten viskas doh.gif ,bet tikrai netragiškai ax.gif ,BET... aš naudojau kondicionierių thumbup.gif ,tai gal tas pagelbėjo g.gif
va čia tie išraitymai ant kalėdų žvaigždės ir varpelio vienas šonas metakliku siuvinėta
user posted image
...pabandykit tą kondicionierių ,gal padės ir jums
Atsakyti
Dantiste, Nuostabu clap_1.gif
Radvilee tavo meškuką iškart įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 13:27)
ai, mesk jas irnesakyk.gif  matai, čia dauguma taip daro biggrin.gif

aš tai duoduos su Lickle Tedu, ir man jau kantrybė į pabaigą, o pažiūrėk, dar tik kiek padaryta! (ką čia ir bekalbėt man apie tavąsias gėles....)

O kiap atrodo visas issiuvinetas meskutis?
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 11 03, 22:27)
O kiap atrodo visas issiuvinetas meskutis?

tai kad ji įdėjo ir kaip atrodys, ar nerodo tau?
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 11 03, 21:45)
.aš pirmą kart metaliku siuvinėjau per XX dieną ,kalėdinę atvirutę,tai nieko jis man nesivėlė per daug  g.gif ,na žinoma tai ne mulinė siūlas,daug sunkiau ten viskas  doh.gif ,bet tikrai netragiškai ax.gif ,BET... aš naudojau kondicionierių thumbup.gif ,tai gal tas pagelbėjo g.gif

pritariu zundytei, va dabar siuvinėju su metaliku DMC ir visai man patinka žinokit, negaliu stipriai skųstis, labai trumpą siūliuką atsikirpau, o prie adatos skylutės mazgiuką padariau ir viskas čiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 18:44)
o čia šios dienos susižavėjimas raidelėm  ax.gif
Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 11 03, 22:03)

ačiū wub.gif
Atsakyti
Artėjant šventėms kiek daug darbų dygsta - kaip po rudeninio lietaus wub.gif visoms po 4u.gif dėkui, kas ir mane pastebėjo lotuliukas.gif
o gal žinote, kur Kaune pigiau lino gauti? ir kokia maždaug kaina būtų? ax.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
assa.gif assa.gif assa.gif pabaigiau savo 4 mėnesiu darba, nors ir viena ranka, bet... didis.gif biggrin.gif

spalvos nėra labai tikroviškos, juk katik nufotkinta blush2.gif bet nesigirti negaliu

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vau 4u.gif man tai labai šis paveikslas thumbup.gif
Atsakyti
Nežianau kaip aprašyt susižavėjimą šiuo darbu, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 03, 22:09)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  pabaigiau savo 4 mėnesiu darba, nors ir viena ranka, bet...  didis.gif  biggrin.gif

spalvos nėra labai tikroviškos, juk katik nufotkinta blush2.gif  bet nesigirti negaliu

swoon.gif
Atsakyti
Džeine, nerealu bigsmile.gif taip greitai susisukai bigsmile.gif
Atsakyti