Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 10 30, 08:32)
Isdykele, nesupyk uz nuomone ir abejones, bet labai abejoju rezultatu, kuri gausi issiuvinejus nuotrauka 25 spalvom. Cia bus spalvota nuotrauka? Tada juo labiau doh.gif Atvirai pasakius, nemaciau nei vieno grazaus siuvinetos nuotraukos rezultato su 25 spalvom. Pati siuvinejau nuotrauka, zinau kiek tai darbo ir kiek daug spalvu reikia, kad tas darbas pasiteisintu, del to siek tiek abejoju ar idejus daug darbo ir pastangu nenusivilsi gautu rezultatu. Jei reikia pavyzdzio kaip gali atrodyti siuvineta nuotrauka - perversk albuma mano parase. As ja jau buvau dejusi siuvinejimo temoj, tai daugiau nebetersiu ir dar karta nebedesiu.

Šitą buvau jau mačius tavo gallery.Norėjau daugia pvz. O kokio dydžio pav,kiek spalvų ir kokia programa darei?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 30, 12:26)
Šitą buvau jau mačius tavo gallery.Norėjau daugia pvz. O kokio dydžio pav,kiek spalvų ir kokia programa darei?

Patern Maker, spalvu virs 100, dydis 35 x 45
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 30, 09:38)
SOS !!!!  help.gif
Niekaip negaliu sujungt dvieju plastikines kanvos gabalu!  Vis matosi tie plastikiniai "pagaliukai", juolabiau kad tarp tu kanvos gabalu dar pamusala linini dedu doh.gif  visiskas "pravalas" doh.gif
Gal patarsit ka, gal kuri daret, junget? g.gif

Įdėk foto, nes nelabai aišku ką tu čia turi omeny blush2.gif Su plastikine kanva visai neblogai draugauju, gal kažką sumąstysim drauge
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 30, 09:31)
Patern Maker, spalvu virs 100, dydis 35 x 45

Oho spalvu blink.gif Bet norint rezultato matyt reikia daug. O nespalvotai manai 40kokių užtektų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 30, 14:34)
Oho spalvu blink.gif Bet norint rezultato matyt reikia daug. O nespalvotai manai 40kokių užtektų? g.gif

Gal ir per daug, nes bus begalė pavienių kryžiukų. Bet reikia schemą labai atidirbti, nes gali išlysti nevykę atspalviai.
Esu mačius (nežinau ar liet. ar rus. psl. ) pagal HAED nespalvotą schemą siuvinėjamą darbą - gal progonas o gal original g.gif , bet schmoll.gif schmoll.gif ten net siuvinėjama žalsvom spalvom, nors pav. juodai baltas
P.S. O nėra programoj tokio "daikčiuko", kad padarytą schemą atverstų į paveikslą- pamatytum kas gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 30 spalio 2009 - 13:17
QUOTE(Little angel @ 2009 10 30, 13:27)
Įdėk foto, nes nelabai aišku ką tu čia turi omeny blush2.gif Su plastikine kanva visai neblogai draugauju, gal kažką sumąstysim drauge

Dekui, bet fotoaparata vaikai issiveze, tai neidesiu foto ax.gif bandau aiskint rastu.

Yra du staciakampiai issiuvineti, krastuose esu palikusi po 2 langelius neapkirptus ir siuos staciakampius reikia sujungt i toki maiseli,- tai bus skirta kaip deklas akiniams. Noriu det linini pamusaliuka ir tarp pamusaliuko ir siuvinio ikist pakietinima (na pakietinimas cia maziausia problema....)
Nezinauy ar aiskiai, Little angel, parasiau....
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aciu visoms uz pagalba. Dabar susiduriau su kita bedele. Nuejau pirkt siulu, o kodai nesutampa. Tai cia tam ir reikalingas tas siulu konverteris? Kaip juo naudotis. Spalvu gama man padare Stich Art Easy. Tai dabar ka i ka reikia konvertuot? 4u.gif
Atsakyti
Apie schemu darymo programas ...
Jei nespalvota, užtenka 25, jei spalvota tai nelabai ...
Gali būti geras rezultatas bet rizikuoti baisu ..
Stitch art easy programoje rodoma spalvotais kvadračiukais kaip gausis.
Reikia mokėti dirbti su brograma, ir ką gali žinoti, rezultatas gali nustebinti bigsmile.gif
Jei jau nepasiseks pirmas darbas, nedėkit i šuns dienas, opstimistiškumo,mergaitės mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 10 30, 15:44)
Sveikos smile.gif
Aciu visoms uz pagalba. Dabar susiduriau su kita bedele. Nuejau pirkt siulu, o kodai nesutampa. Tai cia tam ir reikalingas tas siulu konverteris? Kaip juo naudotis. Spalvu gama man padare Stich Art Easy. Tai dabar ka i ka reikia konvertuot?  4u.gif

o kokiais siulais darei schema?
Atsiūsk man i el.pašta(parašysiu per AŽ), pežiūrėsiu jei nemoki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 30 spalio 2009 - 13:49
Labutis, tik nebuvau pusdienį namuose, o jau nauji namučiai. Šaunuolės visos. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 30, 13:34)

Nežinau.
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 30, 14:16)
Gal ir per daug, nes bus begalė pavienių kryžiukų. Bet reikia schemą labai atidirbti, nes gali išlysti nevykę atspalviai.
Esu mačius (nežinau ar liet. ar rus. psl. ) pagal HAED nespalvotą schemą siuvinėjamą darbą - gal progonas o gal original g.gif , bet schmoll.gif  schmoll.gif ten net siuvinėjama žalsvom spalvom, nors pav. juodai baltas
P.S. O nėra programoj tokio "daikčiuko", kad padarytą schemą atverstų į paveikslą- pamatytum kas gausis

Juodai-baltas, jei gerai padarytas, turi tureti ir zalio, ir violetinio. Taipj jau yra spalvu spektras sudarytas, kad sitos spalvos reikalingos realistiskam vaizdui gauti. Kitaip bus per daug plokščia. Ir HAED nemanau, kad progonas. Kai yra tikros schemos, nera jokios logikos darytis progona.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 30, 13:16)
Esu mačius (nežinau ar liet. ar rus. psl. ) pagal HAED nespalvotą schemą siuvinėjamą darbą - gal progonas o gal original g.gif , bet schmoll.gif  schmoll.gif ten net siuvinėjama žalsvom spalvom, nors pav. juodai baltas

tai labai normalu juodai baltame gauti žalsvas ar violetines spalvas

va pvz: šitame user posted image
yra 15 spalvų, iš ju 2 švelniai violetinės, melsva, net 8 žalsvi , žalsvai pilki atspalviai ....
o iš toli žiurint atrodo juodai baltas biggrin.gif

merginos, labai gražūs visu darbai, darbeliai 4u.gif
Atsakyti
didziausi komplimentai visoms uz darbelius dar is anos temos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
isties ispudingi darbeliai smile.gif
labai smalsu bus pamatyti advento kalendoriu. o tas tulpes taip noretusi gyvai pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti