Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

oj kaip faina kad kazkam jau Kaledu darbeliai ready smile.gif ir ka pridarei? pasirodysi? mirksiukas.gif
Atsakyti
o čia šios dienos susižavėjimas raidelėm ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 03 lapkričio 2009 - 17:45
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 18:44)
o čia šios dienos susižavėjimas raidelėm  ax.gif

Kaip gražuuuuuuu wub.gif wub.gif Man irgi labai patinka baltu ant tamsoko lino. Dar bus ir mano tokių darbų, tik kai kurie gal bus ištraukti į dienos šviesą iš maišo tik po Kalėdų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 17:47)
Kaip gražuuuuuuu  wub.gif  wub.gif Man irgi labai patinka baltu ant tamsoko lino. Dar bus ir mano tokių darbų, tik kai kurie gal bus ištraukti į dienos šviesą iš maišo tik po Kalėdų rolleyes.gif

Aš ir be galo esu susižavėjusi baltu siuvinėjimu wub.gif wub.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 11 03, 16:26)
oj kaip faina kad kazkam jau Kaledu darbeliai ready smile.gif ir ka pridarei? pasirodysi?  mirksiukas.gif

aiskiais pasirodysiu tongue.gif , tik turiu fotika atgaut ryt-poryt ir gyyyrsiuos apsiputojus lotuliukas.gif na tikiuosi dar kojne pasiut, jau issiuvineta pries gera menesi, pabaigt siuvinejama paveiksleli, vienas pabaigtas ir staltiese liko isplaut ir islygint
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 17:44)
o čia šios dienos susižavėjimas raidelėm  ax.gif

Nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 03, 18:57)
aiskiais pasirodysiu tongue.gif , tik turiu fotika atgaut ryt-poryt ir gyyyrsiuos apsiputojus lotuliukas.gif  na tikiuosi dar kojne pasiut, jau issiuvineta pries gera menesi, pabaigt siuvinejama paveiksleli, vienas pabaigtas ir staltiese liko isplaut ir islygint

kaip fainaaa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 02, 22:53)
kaip fainai thumbup.gif ,bet tu nuo apačios pradėjai ,aš nuo viršaus blush2.gif ,labai smagiai siuvinėjasi ar ne?
o tu čia kartasi ne pieštuku kanvą susibraižiusi,ar išsiplaus?
siuvinio negrįžtamai dar nesu numetųsi blush2.gif  ,nebent atidedu ,kai atsiranda skubesnių darbelių blush2.gif ,o jei kalba eina apie namuką ,tai pavienių kryželių nėra mažai,o spalvų -48  doh.gif

aha smagiai ypaš taip linksma kai pradžioj kaip plėmai atrodo o po to jau taip gražiai biggrin.gif Jo pieštuku susibraižius man tai kažkaip išsiplauna
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 06:40)
pirmąkart siuvinėju su tuo velniu metaliku - kokia koooriooonėėė! verysad.gif

As irgi pamaniau, kad bus graziau su blizgesiu Kaledu senio drabuziu kailiukai, bet keikiuos jau savaite. Siuvineju su kazkokiu Pearlescent Effects DMC, tai sunku net ivert siula, painiojasi beveik kiekvienas duris (ta prasme, susivelia i mazgeli). Nu ta darbeli pabaigiau, beliko apsiuvinet, bet kitiems nesiryzau. Dabar pradejau apsiuvinet, kur reiktu tai daryt su metaliku, vietoj jo nusipirkau DMC Satin (silka), irgi labai graziai atrodo.

Beje, ieskau graziu zodiaku zenklu schemos, rasiau jau schemu paieskose, bet pasikartosiu ir cia. Noriu kazkokiu labai graziu biggrin.gif kabinciau ant sienos kaip paveiksliukus.
Atsakyti
Dantiste, kaip gražu wub.gif Jau švyturiai kaip gražu, reiks ir man kokį nors švyturį išsisiuvinėt, bet jau kitąmet
r_tina, labai gražios gėlės thumbup.gif
Dvi, koks grooožis wub.gif Labai norėčiau tokios užrašų knygelės wub.gif
i2kas, labai žavus paveikslėlis wub.gif
paukščiuk, labai gražiai atrodo thumbup.gif
rugsėje, kaip šaunu, kad jau Kalėdoms baigi pasiruošt thumbup.gif
Atsakyti
OKis, parodysiu, o dėl to numesto tai manasis darbas įpusėtas yra Vervaco Kisas, kurį pradėjau ant 18 kanvos, padariau pusę, ir.... kažkur nukišau, net nebežinau,kur jis yra doh.gif ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur jus patartumet kabinti issiuvinetas raideles? ax.gif
Atsakyti