oj kaip faina kad kazkam jau Kaledu darbeliai ready ir ka pridarei? pasirodysi?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 18:44)
o čia šios dienos susižavėjimas raidelėm
Kaip gražuuuuuuu Man irgi labai patinka baltu ant tamsoko lino. Dar bus ir mano tokių darbų, tik kai kurie gal bus ištraukti į dienos šviesą iš maišo tik po Kalėdų
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 17:47)
Kaip gražuuuuuuu Man irgi labai patinka baltu ant tamsoko lino. Dar bus ir mano tokių darbų, tik kai kurie gal bus ištraukti į dienos šviesą iš maišo tik po Kalėdų
Aš ir be galo esu susižavėjusi baltu siuvinėjimu Ačiū
QUOTE(r_tina @ 2009 11 03, 16:26)
oj kaip faina kad kazkam jau Kaledu darbeliai ready ir ka pridarei? pasirodysi?
aiskiais pasirodysiu , tik turiu fotika atgaut ryt-poryt ir gyyyrsiuos apsiputojus na tikiuosi dar kojne pasiut, jau issiuvineta pries gera menesi, pabaigt siuvinejama paveiksleli, vienas pabaigtas ir staltiese liko isplaut ir islygint
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 17:44)
o čia šios dienos susižavėjimas raidelėm
Nuostabu
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 03, 18:57)
aiskiais pasirodysiu , tik turiu fotika atgaut ryt-poryt ir gyyyrsiuos apsiputojus na tikiuosi dar kojne pasiut, jau issiuvineta pries gera menesi, pabaigt siuvinejama paveiksleli, vienas pabaigtas ir staltiese liko isplaut ir islygint
kaip fainaaa
QUOTE(zundyte @ 2009 11 02, 22:53)
kaip fainai ,bet tu nuo apačios pradėjai ,aš nuo viršaus ,labai smagiai siuvinėjasi ar ne?
o tu čia kartasi ne pieštuku kanvą susibraižiusi,ar išsiplaus?
siuvinio negrįžtamai dar nesu numetųsi ,nebent atidedu ,kai atsiranda skubesnių darbelių ,o jei kalba eina apie namuką ,tai pavienių kryželių nėra mažai,o spalvų -48
o tu čia kartasi ne pieštuku kanvą susibraižiusi,ar išsiplaus?
siuvinio negrįžtamai dar nesu numetųsi ,nebent atidedu ,kai atsiranda skubesnių darbelių ,o jei kalba eina apie namuką ,tai pavienių kryželių nėra mažai,o spalvų -48
aha smagiai ypaš taip linksma kai pradžioj kaip plėmai atrodo o po to jau taip gražiai Jo pieštuku susibraižius man tai kažkaip išsiplauna
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 06:40)
pirmąkart siuvinėju su tuo velniu metaliku - kokia koooriooonėėė!
As irgi pamaniau, kad bus graziau su blizgesiu Kaledu senio drabuziu kailiukai, bet keikiuos jau savaite. Siuvineju su kazkokiu Pearlescent Effects DMC, tai sunku net ivert siula, painiojasi beveik kiekvienas duris (ta prasme, susivelia i mazgeli). Nu ta darbeli pabaigiau, beliko apsiuvinet, bet kitiems nesiryzau. Dabar pradejau apsiuvinet, kur reiktu tai daryt su metaliku, vietoj jo nusipirkau DMC Satin (silka), irgi labai graziai atrodo.
Beje, ieskau graziu zodiaku zenklu schemos, rasiau jau schemu paieskose, bet pasikartosiu ir cia. Noriu kazkokiu labai graziu kabinciau ant sienos kaip paveiksliukus.
Dantiste, kaip gražu Jau švyturiai kaip gražu, reiks ir man kokį nors švyturį išsisiuvinėt, bet jau kitąmet
r_tina, labai gražios gėlės
Dvi, koks grooožis Labai norėčiau tokios užrašų knygelės
i2kas, labai žavus paveikslėlis
paukščiuk, labai gražiai atrodo
rugsėje, kaip šaunu, kad jau Kalėdoms baigi pasiruošt
r_tina, labai gražios gėlės
Dvi, koks grooožis Labai norėčiau tokios užrašų knygelės
i2kas, labai žavus paveikslėlis
paukščiuk, labai gražiai atrodo
rugsėje, kaip šaunu, kad jau Kalėdoms baigi pasiruošt
OKis, parodysiu, o dėl to numesto tai manasis darbas įpusėtas yra Vervaco Kisas, kurį pradėjau ant 18 kanvos, padariau pusę, ir.... kažkur nukišau, net nebežinau,kur jis yra
Sakykit, o kur jus patartumet kabinti issiuvinetas raideles?