Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Labutis, jau kokie grožiai pas visas. wub.gif

O švyturys- tai nerealus. wub.gif wub.gif wub.gif

Aš jau pamažu grįžtu į vėžes, jau naktį ramiai miegojau ir jau vakare darbe griebsiu siuvinį į rankas, nes dieną mezgu vaikam kojinytes (sesuo su draugais mane pakvietė sudalyvauti gerumo akcijoj)- tai bandysiu viską suderinti.
Atsakyti
Pabaigiau, ką buvau pradėjus per XX dieną 4u.gif
user posted image
per daug su fotiku nedraugauju, tai nepykit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 11 03, 11:45)
Pabaigiau, ką buvau pradėjus per XX dieną  4u.gif
per daug su fotiku nedraugauju, tai nepykit  doh.gif

Kaip vasariška. wub.gif
Atsakyti
Oi tas RP dizainas wub.gif wub.gif wub.gif Dvi- puikus darbelis, itin kruopščiai atliktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O dėl numestų darbelių- turiu tokius du- tiksliau vienas tik atidėtas dėl svarbesnių darbų (nors ir atsibodo jis man jau, lyg ir nebenoriu jo, bet kadangi darbo daug įdėta- teks pabaigti). Kitas guli jau kokie 5 metai, bet dabar pakilnojusi jį nusprendžiau, kad kai nebebus tų svarbiųjų- imsiuos ir jo- jei pati nebenorėsiu, gal kam nors padovanosiu, juk gėlės visada dovanai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 11:09)
CIA Po 1,24 USD biggrin.gif

oooo, ačiūūū! smile.gif
o koks čia jų kiekis, nerandu parašyta g.gif
Atsakyti
Visiems už darbelius po 4u.gif , Dvi 4u.gif 4u.gif kaip po blatu lotuliukas.gif (juokauju mirksiukas.gif )

Florestina Kad lomkės dėl siuvinėjimo būna, tai žinau biggrin.gif , bet vistiek atsargiai. Žiūrėk, kad nesiuvinėjimo laikas neprasitęstų.

O mano visi darbai užbaigti, tik kai kurie neįrėminti blush2.gif Dabar prisižiūrėjusi tokių gražių knygučių, raktų pakabukų norisi pabandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 03 lapkričio 2009 - 12:04
Dantiste, r_tina, švyturys ir gėlės - nuostabios! wub.gif šaunuolės jūs 4u.gif
spalvos tiesiog pakerėjo!
Dantistės net norėjau išsisaugoti, bet fotobukietas neleido biggrin.gif
Papildyta:
ponia Dvi, turiu prisipažinti blush2.gif
tamstos arbai mane tikrai labai įkvepia! 4u.gif
kaip vaikai pasakytų: kai užaugsiu, būsiu tokia, kaip Dvi biggrin.gif
Atsakyti
Dantiste, Banni, Manyka, aciu uz palaikyma, pasirodysiu vel kad entuziazmas neisblestu lotuliukas.gif siaip truputi jau pabodo daryt tas aguonas, tiek planuose daug kitu graziu darbeliu, o as kaip prie to pacio taip prie to pacio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 03, 12:02)
Florestina  Kad lomkės dėl siuvinėjimo būna, tai žinau biggrin.gif , bet vistiek atsargiai. Žiūrėk, kad nesiuvinėjimo laikas neprasitęstų.

Jau gerai viskas, buvau vakar pas gydytoją, sakė, kad viskas beveik sugijo (net dalis siūlų iškrito). Man tik parą buvo negalima nieko daryti pasilenkus. g.gif
Atsakyti
r tina super pieva 4u.gif

i2kas labai šaunus vasarą primena šiais šaltais vakarais labai smagu turėtų būti žiūrėti ir prisiminti, karštos vasaros akimirkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykele: 03 lapkričio 2009 - 12:27
QUOTE(r_tina @ 2009 11 03, 12:15)
Dantiste, Banni, Manyka, aciu uz palaikyma, pasirodysiu vel kad entuziazmas neisblestu  lotuliukas.gif  siaip truputi jau pabodo daryt tas aguonas, tiek planuose daug kitu graziu darbeliu, o as kaip prie to pacio taip prie to pacio  verysad.gif

ai, mesk jas irnesakyk.gif matai, čia dauguma taip daro biggrin.gif

aš tai duoduos su Lickle Tedu, ir man jau kantrybė į pabaigą, o pažiūrėk, dar tik kiek padaryta! (ką čia ir bekalbėt man apie tavąsias gėles....)
user posted image
ateity, jei nenumesiu šonan, bus toks:
user posted image

o čia mano palaikymo komanda bigsmile.gif
user posted image
vienas neduoda kojų ištiest, kitas vis taikos užšokt ant kelių, sudraskyt schemas ir nukąst siūlą....
tsknt, neturiu sąlygų namuose kryžiavot, teks į darbą atsinešti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 03 lapkričio 2009 - 12:29
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 12:27)

tsknt, neturiu sąlygų namuose kryžiavot, teks į darbą atsinešti lotuliukas.gif

Gražus darbelis, o palaikymo komanda kokia. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti