Labutis, jau kokie grožiai pas visas.
O švyturys- tai nerealus.
Aš jau pamažu grįžtu į vėžes, jau naktį ramiai miegojau ir jau vakare darbe griebsiu siuvinį į rankas, nes dieną mezgu vaikam kojinytes (sesuo su draugais mane pakvietė sudalyvauti gerumo akcijoj)- tai bandysiu viską suderinti.
QUOTE(i2kas @ 2009 11 03, 11:45)
Pabaigiau, ką buvau pradėjus per XX dieną
per daug su fotiku nedraugauju, tai nepykit
per daug su fotiku nedraugauju, tai nepykit
Kaip vasariška.
Oi tas RP dizainas Dvi- puikus darbelis, itin kruopščiai atliktas
O dėl numestų darbelių- turiu tokius du- tiksliau vienas tik atidėtas dėl svarbesnių darbų (nors ir atsibodo jis man jau, lyg ir nebenoriu jo, bet kadangi darbo daug įdėta- teks pabaigti). Kitas guli jau kokie 5 metai, bet dabar pakilnojusi jį nusprendžiau, kad kai nebebus tų svarbiųjų- imsiuos ir jo- jei pati nebenorėsiu, gal kam nors padovanosiu, juk gėlės visada dovanai tinka.
O dėl numestų darbelių- turiu tokius du- tiksliau vienas tik atidėtas dėl svarbesnių darbų (nors ir atsibodo jis man jau, lyg ir nebenoriu jo, bet kadangi darbo daug įdėta- teks pabaigti). Kitas guli jau kokie 5 metai, bet dabar pakilnojusi jį nusprendžiau, kad kai nebebus tų svarbiųjų- imsiuos ir jo- jei pati nebenorėsiu, gal kam nors padovanosiu, juk gėlės visada dovanai tinka.
Visiems už darbelius po , Dvi kaip po blatu (juokauju )
Florestina Kad lomkės dėl siuvinėjimo būna, tai žinau , bet vistiek atsargiai. Žiūrėk, kad nesiuvinėjimo laikas neprasitęstų.
O mano visi darbai užbaigti, tik kai kurie neįrėminti Dabar prisižiūrėjusi tokių gražių knygučių, raktų pakabukų norisi pabandyt
Florestina Kad lomkės dėl siuvinėjimo būna, tai žinau , bet vistiek atsargiai. Žiūrėk, kad nesiuvinėjimo laikas neprasitęstų.
O mano visi darbai užbaigti, tik kai kurie neįrėminti Dabar prisižiūrėjusi tokių gražių knygučių, raktų pakabukų norisi pabandyt
Dantiste, Banni, Manyka, aciu uz palaikyma, pasirodysiu vel kad entuziazmas neisblestu siaip truputi jau pabodo daryt tas aguonas, tiek planuose daug kitu graziu darbeliu, o as kaip prie to pacio taip prie to pacio
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 03, 12:02)
Jau gerai viskas, buvau vakar pas gydytoją, sakė, kad viskas beveik sugijo (net dalis siūlų iškrito). Man tik parą buvo negalima nieko daryti pasilenkus.
r tina super pieva
i2kas labai šaunus vasarą primena šiais šaltais vakarais labai smagu turėtų būti žiūrėti ir prisiminti, karštos vasaros akimirkas
i2kas labai šaunus vasarą primena šiais šaltais vakarais labai smagu turėtų būti žiūrėti ir prisiminti, karštos vasaros akimirkas
QUOTE(r_tina @ 2009 11 03, 12:15)
Dantiste, Banni, Manyka, aciu uz palaikyma, pasirodysiu vel kad entuziazmas neisblestu siaip truputi jau pabodo daryt tas aguonas, tiek planuose daug kitu graziu darbeliu, o as kaip prie to pacio taip prie to pacio
ai, mesk jas matai, čia dauguma taip daro
aš tai duoduos su Lickle Tedu, ir man jau kantrybė į pabaigą, o pažiūrėk, dar tik kiek padaryta! (ką čia ir bekalbėt man apie tavąsias gėles....)
ateity, jei nenumesiu šonan, bus toks:
o čia mano palaikymo komanda
vienas neduoda kojų ištiest, kitas vis taikos užšokt ant kelių, sudraskyt schemas ir nukąst siūlą....
tsknt, neturiu sąlygų namuose kryžiavot, teks į darbą atsinešti
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 12:27)
Gražus darbelis, o palaikymo komanda kokia.