Namukai puikus,laukiam pabaigtuviu
Radvilee mielas ir nematytas metrikiukas
Dantiste,nu suuuuper
r tina,nu darai superini ispudinga darba,neprapulk,pasirodyk
Merginos, gal kurią nors iš jūsų šiandien rodė per LTV "Labą rytą" reportaže apie siuvinėjimą?
laba ryta, as buna darba padedu i sona neribotam laiku. po kiek laiko isssitraukiu. smulkius iskart padarau, a vo su dideliais sunkiau
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 10:18)
Renato Parolin Tanti Cuori. Schema perdaryta, nes visa pilnai netilpo. Teko perdėlioti širdutes iki tokio dydžio, kokio man reikėjo. Ir dvipusis pakabukas tais pačiais Tanti Cuori motyvais.
labai dailus ir kruopštus darbas Čia ant lietuviško lino?
Dantiste gražu
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 11:18)
Renato Parolin Tanti Cuori. Schema perdaryta, nes visa pilnai netilpo. Teko perdėlioti širdutes iki tokio dydžio, kokio man reikėjo. Ir dvipusis pakabukas tais pačiais Tanti Cuori motyvais.
grozissssss
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 11:23)
labai dailus ir kruopštus darbas Čia ant lietuviško lino?
Taip. Lietuviško lino išvirkščia pusė. Kita lino pusė marginta. Gerai, kad piešinys užspaustas, bet neįaustas
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 10:34)
Taip. Lietuviško lino išvirkščia pusė. Kita lino pusė marginta. Gerai, kad piešinys užspaustas, bet neįaustas
matai kokia tu gudra, čia tas kur juodi paveiksliukai ant viršaus(varnytės, kačiukai...)O audimas bent foto matos kad tvarkingas, kaip siuvinėjant?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 11:36)
matai kokia tu gudra, čia tas kur juodi paveiksliukai ant viršaus(varnytės, kačiukai...)O audimas bent foto matos kad tvarkingas, kaip siuvinėjant?
Kazkokios gėlytės su lapeliais. Ir spausta ne pliozais, o tokiais raštais kaip juodu tušinuku nupieštas. Kryžiukai 2x3, bet tada gaunasi pakankamai taisyklingi.
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 02, 17:38)
As tai nelabai gaudausi su visais pirkimais ir siuntimais is uzsienio bet va buvau kasiuluose karoliuku, tai neturejo, bet sake keliauja jau prekes, sia savaite turetu daug MH gaut, sake atrodo visa palete tures
O kasiūlai tik Kaune "gyvą" parduotuvėlę turi, ar ne??
QUOTE(*Radvileee @ 2009 11 02, 19:02)
Pasirodau su naujausiu metrikiuku
*Radvileee, labai gražus darbelis toks nematytas, neįkyrėjęs
gal pasidalintum schemute (dominykos@gmail.com)
QUOTE(Dvi @ 2009 11 02, 19:57)
Užsakinėjam. Te ir pasirinkimas didesnis, ir kaina mažesnė.
o iš kokių parduotuvių????
aš vakar prisigrobiau iš millhillbeads, neatsilaikiau prieš 2-4$ kainas
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 02, 21:47)
O jums yra buvę taip, kad siuvinėjate siuvinėjate, ir įpusėjus darbą numetate negrįžtamai?
uhu turiu nusviestą velykinę mergytę, vardą ant juostelės pradėtą rašyti...
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 11:59)
o iš kokių parduotuvių????
CIA Po 1,24 USD
Papildyta:
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 02, 22:47)
O jums yra buvę taip, kad siuvinėjate siuvinėjate, ir įpusėjus darbą numetate negrįžtamai?
Ne. Aš labai atsargiai renkuosi ką siuvinėti ir ką po to su juo daryti.
Aciu visoms uz pagyrimus pagaliau galesiu pradet kaledoms ruostis
Taip, kol kas tik kaune.
Dvi, labai grazu kaip visada pas tave
Del numestu darbeliu tai esu 2 mazus numetusi. Ir biscorniuka dar tai jauciu jau ir nebepabaigsiu. Uztai dabar ka imuosi tai jau darau iki galo, kad tik nepadet i sali. Bet anu numestuju pabaigt vis tiek rankos nekyla
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 11:59)
O kasiūlai tik Kaune "gyvą" parduotuvėlę turi, ar ne??
Taip, kol kas tik kaune.
Dvi, labai grazu kaip visada pas tave
Del numestu darbeliu tai esu 2 mazus numetusi. Ir biscorniuka dar tai jauciu jau ir nebepabaigsiu. Uztai dabar ka imuosi tai jau darau iki galo, kad tik nepadet i sali. Bet anu numestuju pabaigt vis tiek rankos nekyla