Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Namukai puikus,laukiam pabaigtuviu ax.gif
Radvilee mielas ir nematytas metrikiukas thumbup.gif
Dantiste,nu suuuuper thumbup.gif
r tina,nu darai superini ispudinga darba,neprapulk,pasirodyk thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kurią nors iš jūsų šiandien rodė per LTV "Labą rytą" reportaže apie siuvinėjimą? bigsmile.gif
Atsakyti
laba ryta, as buna darba padedu i sona neribotam laiku. po kiek laiko isssitraukiu. smulkius iskart padarau, a vo su dideliais sunkiau
Atsakyti
Renato Parolin Tanti Cuori. Schema perdaryta, nes visa pilnai netilpo. Teko perdėlioti širdutes iki tokio dydžio, kokio man reikėjo. Ir dvipusis pakabukas tais pačiais Tanti Cuori motyvais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 10:18)
Renato Parolin Tanti Cuori. Schema perdaryta, nes visa pilnai netilpo. Teko perdėlioti širdutes iki tokio dydžio, kokio man reikėjo. Ir dvipusis pakabukas tais pačiais Tanti Cuori motyvais.

labai dailus ir kruopštus darbas 4u.gif Čia ant lietuviško lino?

Dantiste gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 11:18)

grozissssss wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 11:23)
labai dailus ir kruopštus darbas  4u.gif  Čia ant lietuviško lino?

Taip. Lietuviško lino išvirkščia pusė. Kita lino pusė marginta. Gerai, kad piešinys užspaustas, bet neįaustas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 03, 10:34)
Taip. Lietuviško lino išvirkščia pusė. Kita lino pusė marginta. Gerai, kad piešinys užspaustas, bet neįaustas biggrin.gif

matai kokia tu gudra, čia tas kur juodi paveiksliukai ant viršaus(varnytės, kačiukai...)O audimas bent foto matos kad tvarkingas, kaip siuvinėjant?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 03, 11:36)
matai kokia tu gudra, čia tas kur juodi paveiksliukai ant viršaus(varnytės, kačiukai...)O audimas bent foto matos kad tvarkingas, kaip siuvinėjant?

Kazkokios gėlytės su lapeliais. Ir spausta ne pliozais, o tokiais raštais kaip juodu tušinuku nupieštas. Kryžiukai 2x3, bet tada gaunasi pakankamai taisyklingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 03 lapkričio 2009 - 10:41
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 02, 17:38)
As tai nelabai gaudausi su visais pirkimais ir siuntimais is uzsienio  blush2.gif bet va buvau kasiuluose karoliuku, tai neturejo, bet sake keliauja jau prekes, sia savaite turetu daug MH gaut, sake atrodo visa palete tures  thumbup.gif

O kasiūlai tik Kaune "gyvą" parduotuvėlę turi, ar ne??

QUOTE(*Radvileee @ 2009 11 02, 19:02)
Pasirodau su naujausiu metrikiuku ax.gif

*Radvileee, labai gražus darbelis 4u.gif toks nematytas, neįkyrėjęs blush2.gif
gal pasidalintum schemute ax.gif (dominykos@gmail.com)

QUOTE(Dvi @ 2009 11 02, 19:57)
Užsakinėjam. Te ir pasirinkimas didesnis, ir kaina mažesnė.

o iš kokių parduotuvių????
aš vakar prisigrobiau iš millhillbeads, neatsilaikiau prieš 2-4$ kainas smile.gif

QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 02, 21:47)
O jums yra buvę taip, kad siuvinėjate siuvinėjate, ir įpusėjus darbą numetate negrįžtamai?

uhu bigsmile.gif turiu nusviestą velykinę mergytę, vardą ant juostelės pradėtą rašyti...
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 11:59)
o iš kokių parduotuvių????
aš vakar prisigrobiau iš millhillbeads, neatsilaikiau prieš 2-4$ kainas smile.gif

CIA Po 1,24 USD biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 02, 22:47)
O jums yra buvę taip, kad siuvinėjate siuvinėjate, ir įpusėjus darbą numetate negrįžtamai?

Ne. Aš labai atsargiai renkuosi ką siuvinėti ir ką po to su juo daryti.
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif pagaliau galesiu pradet kaledoms ruostis bigsmile.gif
QUOTE(Manyka @ 2009 11 03, 11:59)
O kasiūlai tik Kaune "gyvą" parduotuvėlę turi, ar ne??

Taip, kol kas tik kaune.

Dvi, labai grazu wub.gif kaip visada pas tave mirksiukas.gif

Del numestu darbeliu tai esu 2 mazus numetusi. Ir biscorniuka dar doh.gif tai jauciu jau ir nebepabaigsiu. Uztai dabar ka imuosi tai jau darau iki galo, kad tik nepadet i sali. Bet anu numestuju pabaigt vis tiek rankos nekyla blush2.gif

Atsakyti