Pasirodau su naujausiu metrikiuku
...
Sveikos,
jau kad visos šiandien domisi siuvinėjimu su karoliukais, tai ir aš paklausiu
Schemoj yra juodam fone (juodi kryžiukai visur) primėtyta karoliukų. Tai kaip juos reiktų siuvinėti - išsiuvinėti po apačia vistiek juodą kryžiuką, o ant viršaus dar prisiūti karoliuką, ar kryžiuko jau nebereikia daryt, tik karoliuką?
Schemoj yra juodam fone (juodi kryžiukai visur) primėtyta karoliukų. Tai kaip juos reiktų siuvinėti - išsiuvinėti po apačia vistiek juodą kryžiuką, o ant viršaus dar prisiūti karoliuką, ar kryžiuko jau nebereikia daryt, tik karoliuką?
QUOTE(vastulka @ 2009 11 02, 19:53)
Dar norėjau paklausti.
jau kažkada kažkas klausė, bet nemačiau atsakymo. kaip siuvinėjate su melanžiniais ar kaip ten jie vadinasi: pagal siuvinėjimo taisykles ar iš karto formuojate kryželius?
jau kažkada kažkas klausė, bet nemačiau atsakymo. kaip siuvinėjate su melanžiniais ar kaip ten jie vadinasi: pagal siuvinėjimo taisykles ar iš karto formuojate kryželius?
Formuok is karto. Bandziau eilutem siuvineti-i prieki ir atgal, bet kai is karto padarai, kuuuur kas graziau atrodo.
QUOTE(*Radvileee @ 2009 11 02, 19:02)
Labai mielas.
QUOTE(vastulka @ 2009 11 02, 19:53)
Dar norėjau paklausti.
reikia iskarto daryti kryzeli. tada gaunasi tvarkingas spalvu perejimas. kitas momentas, jei labai dideli plota, dideli daikta siuvinesi, irgi nelabai gali but grazu. jei imanoma, geriau siuvineti motyvais/detalem. aisq, viskas priklauso nuo piesinio kuri siuvineji.
*Radvileee, labai gražus metrikiukas
labai gražus ir nepabodęs Radvileee metrikiukas
Labai visoms ačiū už patarimus, o metrikiukas
QUOTE(cacukas @ 2009 11 02, 15:26)
Aš ant 14 dydžio siuvinėju 3 gijom, o 16 dydžio - 2 gijom
Aš ant 14 siuvinėjo 2. Tikrai nebūna skysta.
QUOTE(Manyka @ 2009 11 02, 15:53)
Mergaitės, o jūs neužsisakinėjat karoliukų iš užsienio???
Užsakinėjam. Te ir pasirinkimas didesnis, ir kaina mažesnė.
QUOTE(*Radvileee @ 2009 11 02, 20:02)
Pasirodau su naujausiu metrikiuku
Labai mielas :
QUOTE(renami @ 2009 11 02, 20:02)
Sveikos,
Reikia kryžiuko po apačia, jei taip nurodyta schemoj.
Ant 14 siuvinėju VISADA 2 siūlais. Niekada neskysta.
aš kaip ir libaja, visada 2 siūliukais.
Astulia, kad žinotumei, koks grožis, kai Tulpės įrėmintos Visas grožis atsiskleidžia