Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Pasirodau su naujausiu metrikiuku ax.gif
user posted image...
Atsakyti
Sveikos,
jau kad visos šiandien domisi siuvinėjimu su karoliukais, tai ir aš paklausiu ax.gif
Schemoj yra juodam fone (juodi kryžiukai visur) primėtyta karoliukų. Tai kaip juos reiktų siuvinėti - išsiuvinėti po apačia vistiek juodą kryžiuką, o ant viršaus dar prisiūti karoliuką, ar kryžiuko jau nebereikia daryt, tik karoliuką?
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 11 02, 19:53)
Dar norėjau paklausti. ax.gif
jau kažkada kažkas klausė, bet nemačiau atsakymo. kaip siuvinėjate su melanžiniais ar kaip ten jie vadinasi: pagal siuvinėjimo taisykles ar iš karto formuojate kryželius? ax.gif

Formuok is karto. Bandziau eilutem siuvineti-i prieki ir atgal, bet kai is karto padarai, kuuuur kas graziau atrodo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 02 lapkričio 2009 - 19:04
QUOTE(*Radvileee @ 2009 11 02, 19:02)

Labai mielas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 11 02, 19:53)
Dar norėjau paklausti. ax.gif
jau kažkada kažkas klausė, bet nemačiau atsakymo. kaip siuvinėjate su melanžiniais ar kaip ten jie vadinasi: pagal siuvinėjimo taisykles ar iš karto formuojate kryželius? ax.gif

reikia iskarto daryti kryzeli. tada gaunasi tvarkingas spalvu perejimas. kitas momentas, jei labai dideli plota, dideli daikta siuvinesi, irgi nelabai gali but grazu. jei imanoma, geriau siuvineti motyvais/detalem. aisq, viskas priklauso nuo piesinio kuri siuvineji.
Atsakyti
*Radvileee, labai gražus metrikiukas wub.gif
Atsakyti
labai gražus ir nepabodęs Radvileee metrikiukas thumbup.gif
Atsakyti
Labai visoms ačiū už patarimus, o metrikiukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 02, 15:26)
Aš ant 14 dydžio siuvinėju 3 gijom, o 16 dydžio - 2 gijom mirksiukas.gif

Aš ant 14 siuvinėjo 2. Tikrai nebūna skysta.
QUOTE(Manyka @ 2009 11 02, 15:53)
Mergaitės, o jūs neužsisakinėjat karoliukų iš užsienio??? g.gif

Užsakinėjam. Te ir pasirinkimas didesnis, ir kaina mažesnė.
QUOTE(*Radvileee @ 2009 11 02, 20:02)

Labai mielas clap_1.gif: ploja.gif
QUOTE(renami @ 2009 11 02, 20:02)
Sveikos,
jau kad visos šiandien domisi siuvinėjimu su karoliukais, tai ir aš paklausiu  ax.gif
Schemoj yra juodam fone (juodi kryžiukai visur) primėtyta karoliukų. Tai kaip juos reiktų siuvinėti - išsiuvinėti po apačia vistiek juodą kryžiuką, o ant viršaus dar prisiūti karoliuką, ar kryžiuko jau nebereikia daryt, tik karoliuką?

Reikia kryžiuko po apačia, jei taip nurodyta schemoj.
Atsakyti
Ant 14 siuvinėju VISADA 2 siūlais. Niekada neskysta.
Atsakyti
aš kaip ir libaja, visada 2 siūliukais.
Atsakyti
Astulia, kad žinotumei, koks grožis, kai Tulpės įrėmintos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Visas grožis atsiskleidžia wub.gif
Atsakyti