Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinot ar GA Vilniuje turi plono veltinio? Ir kokia kaina jo? As anadien maciau tik stora ir varna nepaklausiau pardavejos.....
Ir dar kur kokia kaina perkat flizelina Vilniuj?
Aciuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu dar klausima. Siuvineju ant 14 dydzio kanvos. Kokio storio siula jus tokiai kanvai renkates? As pradzioj paemiau keturguba-pasirode per storas, dabar siuvineju dvigubu ir ziuriu, kad irgi ne visai gerai iseina
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 11 02, 14:48)
Sveikos smile.gif Turiu dar klausima. Siuvineju ant 14 dydzio kanvos. Kokio storio siula jus tokiai kanvai renkates? As pradzioj paemiau keturguba-pasirode per storas, dabar siuvineju dvigubu ir ziuriu, kad irgi ne visai gerai iseina

Aš ant 14 dydžio siuvinėju 3 gijom, o 16 dydžio - 2 gijom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 02 lapkričio 2009 - 14:27
Mergaitės, o jūs neužsisakinėjat karoliukų iš užsienio??? g.gif
Atsakyti
ant 14 as siuvineju tik 3 gijom
ar kuri galetu to plono veltinio atsiust, klp nemaciau pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 11 02, 14:30)
Merginos, gal kuri zinot ar GA Vilniuje turi plono veltinio? Ir kokia kaina jo? As anadien maciau tik stora ir varna nepaklausiau pardavejos.....
Aciuka 4u.gif

Ir aš to pačio noriu paklausti. Ir dar kaip jis tiksliai vadinasi, nes "mūsų didmiestį" manęs gali ir nesuprasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 11 02, 15:30)
Aciuka 4u.gif

Blembas, buvau šiandien GA, nu kad būčiau žinojus, kad klausit, būtau pažiūrėjus... blush2.gif Nu bet ir brangininkai jie, jei jau po teisybei... Aš šiandien viso labo už 2 priešlapius užrašinei 10 Lt palikau.... verysad.gif

Flizilino tai pigiausiai yra H.Manto g. prie Kalvarijų turgaus Audinių parduotuvėj- toks pats man standžiausias, kurį aš perku, po 8Lt, ne tokie standūs pigesni..
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 02, 11:51)
čia matyt iš acufactum schemutės, taip?
čia konverteris iš jų psl (gal padės): http://www.acufactum...garntabelle.pdf
Nors geriau pažiūrėjus į numeriukus, matyt, kad ne acu bus  g.gif

kieno dizainas, nežinau blush2.gif
bet tinka thumbup.gif vadinas šis, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 11 02, 15:53)
Mergaitės, o jūs neužsisakinėjat karoliukų iš užsienio??? g.gif

As tai nelabai gaudausi su visais pirkimais ir siuntimais is uzsienio blush2.gif bet va buvau kasiuluose karoliuku, tai neturejo, bet sake keliauja jau prekes, sia savaite turetu daug MH gaut, sake atrodo visa palete tures thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 02, 12:26)
Aš ant 14 dydžio siuvinėju 3 gijom, o 16 dydžio - 2 gijom mirksiukas.gif

Aš taip pat. Ir 18ct dviem.
Atsakyti
Dar norėjau paklausti. ax.gif
jau kažkada kažkas klausė, bet nemačiau atsakymo. kaip siuvinėjate su melanžiniais ar kaip ten jie vadinasi: pagal siuvinėjimo taisykles ar iš karto formuojate kryželius? ax.gif
Atsakyti