Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 02, 10:06)
Aš karoliukus siūnu po skalbimo ir lyginimo  mirksiukas.gif  o pranc. mazgelius darau apsukant apie adatą 2 kartus, bet imant 2 siūlus. su 4 turėtų didoki mazgeliai gautis, bet gal paveikslas to reikalauja  rolleyes.gif sakyčiau pasimėgink įvairius variantus ir žiūrėk, kuris geriausiai atrodo.

Bandysiu 2 siulais, nes 4 tikrai per dideli gavosi g.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Aš schemose dažniausiai randu, kad prancūziškus vienu siūlu daryt g.gif Nors kartais dviem norėtųsi, iš vieno jie šiek tiek kūdoki...

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 02, 10:06)
Aš karoliukus siūnu po skalbimo ir lyginimo  mirksiukas.gif

O nesusiglamžo medžiaga kai prie išlygintos siuvi? ax.gif Bet su karoliukais jau tikrai nebelyginsi...
Baiginėju pirmą darbelį, kuriam karoliukų reikia - ir galvoju, kaip čia seksis g.gif
Atsakyti
cacuk labai dailu, o jei kliūva rūžava spalva, gali juk mazgiukus žydrus sutaškuot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 02, 10:02)
Pats AA Tėvas Stanislovas mum pasakė, kad mergaitėm reikia dėt melsvus, o berniukar rausvus rubelius  smile.gif
mano trys vaikai pas JI krykštiti, tik ketvirto nespėjo papkrykštit...  sad.gif
metrikas cacuko labai fainas, toks nematytasa dar  mirksiukas.gif

Iš tikrųjų tai čia ne metrikas blush2.gif Aš prisitaikiau ir padariau kaip metriką. Čia buvo pagalvėlė tokia.

Dėkui visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 02, 11:07)
cacuk labai dailu, o jei kliūva rūžava spalva, gali juk mazgiukus žydrus sutaškuot  biggrin.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif Manau paliksiu kaip yra. Tik va vėl metriką siuvinėsiu pusseserės leliukui, kuris gims sausį. Tad dar neaišku, ar mergaitė, ar berniukas bus. Bet pačiame metrike ir rausvos, ir melvos yra. O jau kai bus aiški lytis, tad tik pačius metrikus atitinkamai melsvai ar rausvai siuvinėsiu. ax.gif

Ale žinok dabar kaip čia su tom spalvom, jei net kunigas sakė, kad viskas atvirkščiai, nei mes manom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 02, 09:17)
Bandysiu 2 siulais, nes 4 tikrai per dideli gavosi  g.gif aciu uz atsakyma  4u.gif

o tu 3 siulais pamėgink mirksiukas.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 11 02, 09:31)
O nesusiglamžo medžiaga kai prie išlygintos siuvi?  ax.gif Bet su karoliukais jau tikrai nebelyginsi...

liginau su karoliukai, ir viskas thumbup.gif tik reikia kelis minkštus rankšluoščius po apačia pasidėt, karoliukai i juos isispaudžia ir viskas čiki-piki thumbup.gif

gal žinot kieno siulai čia naudojami ??
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 02, 11:56)
Ale žinok dabar kaip čia su tom spalvom, jei net kunigas sakė, kad viskas atvirkščiai, nei mes manom  g.gif

vis tik drisciau suabejoti del ruzavos spalvos (is krikscioniskosios puses), greiciausiai tai yra raudona spalva. gal ir klystu, viskas ir visur dabar modifikuojama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 02 lapkričio 2009 - 11:07
kai aš krikštijau, tiksliau krikšto mama buvau, tai spalvos pagal Jėzų ir Mariją: Marija vaizduojama su mėlynu apsiaustu, o Jėzus su raudonu. Todėl mergaitėm žydra, berniukam ružava (aš dariau raudonus papuošimus mirksiukas.gif )

Nu ir užviriau čia košę su foto siuvinėjimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Džeine negali būti čia kokie rusiški ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 02 lapkričio 2009 - 11:10
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 02, 09:02)
user posted image

o negali būti Anchoras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 11 02, 10:31)
O nesusiglamžo medžiaga kai prie išlygintos siuvi?  ax.gif Bet su karoliukais jau tikrai nebelyginsi...

na aišku, kažkiek pasiglamžo karoliukus prisiūvant, bet ne taip labai. Nors manau, lyginant darbelį jau su karoliukais (blogąją pusę) padėtą ant rankšluoščio, nieko jam nenutiktų mirksiukas.gif
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 02, 12:02)

čia matyt iš acufactum schemutės, taip?
čia konverteris iš jų psl (gal padės): http://www.acufactum...garntabelle.pdf
Nors geriau pažiūrėjus į numeriukus, matyt, kad ne acu bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 02 lapkričio 2009 - 11:54
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 02, 11:51)
na aišku, kažkiek pasiglamžo karoliukus prisiūvant, bet ne taip labai. Nors manau, lyginant darbelį jau su karoliukais (blogąją pusę) padėtą ant rankšluoščio, nieko jam nenutiktų  mirksiukas.gif

čia matyt iš acufactum schemutės, taip?
čia konverteris iš jų psl (gal padės): http://www.acufactum...garntabelle.pdf

ir dar vieną lentelę radau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 02, 12:53)
ir dar vieną lentelę radau

tavo lentelė geresnė, yra tie numeriai, kurių anoj nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 01, 22:33)
aš  čia vis vargstu prie tos schemos nuotraukai,siunčiu kad pakeistų siūliukus ir nežinau kaip užsakyti, nes prekių sąraše tokios nerodo ax.gif taip siuvinėsiu ją ant baltos aidos tai ką patarsit daryti 4u.gif

taigi blanc yra tas pats, kas white, šitą tikrai rodo cool.gif
Atsakyti