Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Zundyte > panašu, kad gražu bus bigsmile.gif O gal primintum koks galutinis rezultatas bus - kažkaip praleidau ax.gif
nagi ,va kokį namuką siuvinėju sesei dovanų,pati išsirinko,galvojau ant gimtadienio bus ,bet dabar matau ,kad tik ant vardinių blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
ant gimtadienio reiks ką nors smulkesnio sukryžiavot ax.gif ax.gif
Atsakyti
Na o aš šiuo metu seneliui dovanų siuvinėjų Vytį. Tiesą pasakius nenorėjau to darbo siuvinėti, nes man jis nepatinka, bet čia jau svarbu tai, kad seneliui patiks tai ir siuvinėju. 4u.gif
Didelę klaidą padariau, kad siuvinėjau su puse siūlo (3 siūleliais), nes tarpeliai matosi, bet nebenoriu iš naujo pradėti. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 11 01, 22:04)
Didelę klaidą padariau, kad siuvinėjau su puse siūlo (3 siūleliais), nes tarpeliai matosi, bet nebenoriu iš naujo pradėti.  biggrin.gif

šiaip čia vadinas, kad siuvinėji su trim siūlais, o ne su puse biggrin.gif o ant kelintos aidos, kad sakai, tarpeliai matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 11 01, 22:08)
šiaip čia vadinas, kad siuvinėji su trim siūlais, o ne su puse  biggrin.gif o ant kelintos aidos, kad sakai, tarpeliai matosi  g.gif

11 biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai visų ir kitų dar bus 4u.gif
Na o aš suku galvą, jei parašyta Blanc tai čia reiškia kad tuščias langelis g.gif ar čia spalva taip vadinasi g.gif gal galit paaiškinti blush2.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 01, 22:16)
Labai gražūs darbeliai visų ir kitų dar bus 4u.gif
Na o aš suku galvą, jei parašyta Blanc tai čia reiškia kad tuščias langelis g.gif ar čia spalva taip vadinasi g.gif gal galit paaiškinti blush2.gif AČIŪ 4u.gif

Blanc ,kaip suprantu, baltos spalvos siūlas,tai reikia siuvinėt baltu siūlu..ten kur yra langelis be siūlo ,ten jokio nėra simbolio schemoje ,jei siuvinėji ant baltos Aidos,tai ten lieka tuščias langelis,ir jis aišku bus baltas ,bet be kryžiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
aš čia vis vargstu prie tos schemos nuotraukai,siunčiu kad pakeistų siūliukus ir nežinau kaip užsakyti, nes prekių sąraše tokios nerodo ax.gif taip siuvinėsiu ją ant baltos aidos tai ką patarsit daryti 4u.gif
Atsakyti
Nesilankiau porą dienelių ir jau radau naują temą su daugybe nuostabių tiek baigtų, tiek pradėtų darbelių wub.gif
Atsakyti
Sakykit, o karoliukus prisiuti reikia pries skalbima ar po? blush2.gif gal po, kad lyginant nekliutu g.gif ir dar, prancuzus darant siula apvynioti ant adatos reik 1 ar 2 kartus? schemoj nurodyta 4 siuliukais daryt, tai kai sukau 2 kartus tai vos adata ejo istraukt ir tokie dideli, gal sakau 1 karta reikia g.gif nors siaip galvoju karoliuku palaukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 01, 20:13)
Kai domėjausi krikštynomis,tai atradau,kad berniukui reikia rožinę,mergaitėm žydrą. ax.gif

Pats AA Tėvas Stanislovas mum pasakė, kad mergaitėm reikia dėt melsvus, o berniukar rausvus rubelius smile.gif
mano trys vaikai pas JI krykštiti, tik ketvirto nespėjo papkrykštit... sad.gif

metrikas cacuko labai fainas, toks nematytasa dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 02, 09:57)
Sakykit, o karoliukus prisiuti reikia pries skalbima ar po?  blush2.gif gal po, kad lyginant nekliutu  g.gif ir dar, prancuzus darant siula apvynioti ant adatos reik 1 ar 2 kartus? schemoj nurodyta 4 siuliukais daryt, tai kai sukau 2 kartus tai vos adata ejo istraukt ir tokie dideli, gal sakau 1 karta reikia  g.gif nors siaip galvoju karoliuku palaukt  doh.gif

Aš karoliukus siūnu po skalbimo ir lyginimo mirksiukas.gif o pranc. mazgelius darau apsukant apie adatą 2 kartus, bet imant 2 siūlus. su 4 turėtų didoki mazgeliai gautis, bet gal paveikslas to reikalauja rolleyes.gif sakyčiau pasimėgink įvairius variantus ir žiūrėk, kuris geriausiai atrodo.
Papildyta:
cacuk, metrikas labai mielas wub.gif
Atsakyti
oi oi kiek graziu darbeliu wub.gif
viena dien uzejau paieskot serveteliu dekupazui, tai viena uztikau kaip kryzeliu siuvineta. gaila velykini. remeliui apdorot thumbup.gif tiktu.gaila nera pasirinkimo ta tema verysad.gif butu faina ka nors rasti remeliui prie to pacio savo siuvineto darbelio.
vakar turejom sveciu, mb dukra atejo. tai ji megsta siuvinet ant popieriaus (simegrafija jei neklystu) panarsiau ir radau, kad cia is musu ne viena, ne tik kryziavoja, bet ir kitokiais siuvinejimais ir darbeliais uzsiima. nu saunuoles esat clap_1.gif
Atsakyti