Zundyte > panašu, kad gražu bus O gal primintum koks galutinis rezultatas bus - kažkaip praleidau
nagi ,va kokį namuką siuvinėju sesei dovanų,pati išsirinko,galvojau ant gimtadienio bus ,bet dabar matau ,kad tik ant vardinių
ant gimtadienio reiks ką nors smulkesnio sukryžiavot
Na o aš šiuo metu seneliui dovanų siuvinėjų Vytį. Tiesą pasakius nenorėjau to darbo siuvinėti, nes man jis nepatinka, bet čia jau svarbu tai, kad seneliui patiks tai ir siuvinėju.
Didelę klaidą padariau, kad siuvinėjau su puse siūlo (3 siūleliais), nes tarpeliai matosi, bet nebenoriu iš naujo pradėti.
Didelę klaidą padariau, kad siuvinėjau su puse siūlo (3 siūleliais), nes tarpeliai matosi, bet nebenoriu iš naujo pradėti.
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 11 01, 22:04)
šiaip čia vadinas, kad siuvinėji su trim siūlais, o ne su puse o ant kelintos aidos, kad sakai, tarpeliai matosi
QUOTE(astulia @ 2009 11 01, 22:08)
šiaip čia vadinas, kad siuvinėji su trim siūlais, o ne su puse o ant kelintos aidos, kad sakai, tarpeliai matosi
11
Labai gražūs darbeliai visų ir kitų dar bus
Na o aš suku galvą, jei parašyta Blanc tai čia reiškia kad tuščias langelis ar čia spalva taip vadinasi gal galit paaiškinti AČIŪ
Na o aš suku galvą, jei parašyta Blanc tai čia reiškia kad tuščias langelis ar čia spalva taip vadinasi gal galit paaiškinti AČIŪ
QUOTE(isdykele @ 2009 11 01, 22:16)
Labai gražūs darbeliai visų ir kitų dar bus
Blanc ,kaip suprantu, baltos spalvos siūlas,tai reikia siuvinėt baltu siūlu..ten kur yra langelis be siūlo ,ten jokio nėra simbolio schemoje ,jei siuvinėji ant baltos Aidos,tai ten lieka tuščias langelis,ir jis aišku bus baltas ,bet be kryžiuko
aš čia vis vargstu prie tos schemos nuotraukai,siunčiu kad pakeistų siūliukus ir nežinau kaip užsakyti, nes prekių sąraše tokios nerodo taip siuvinėsiu ją ant baltos aidos tai ką patarsit daryti
Nesilankiau porą dienelių ir jau radau naują temą su daugybe nuostabių tiek baigtų, tiek pradėtų darbelių
Sakykit, o karoliukus prisiuti reikia pries skalbima ar po? gal po, kad lyginant nekliutu ir dar, prancuzus darant siula apvynioti ant adatos reik 1 ar 2 kartus? schemoj nurodyta 4 siuliukais daryt, tai kai sukau 2 kartus tai vos adata ejo istraukt ir tokie dideli, gal sakau 1 karta reikia nors siaip galvoju karoliuku palaukt
QUOTE(tute28 @ 2009 11 01, 20:13)
Kai domėjausi krikštynomis,tai atradau,kad berniukui reikia rožinę,mergaitėm žydrą.
Pats AA Tėvas Stanislovas mum pasakė, kad mergaitėm reikia dėt melsvus, o berniukar rausvus rubelius
mano trys vaikai pas JI krykštiti, tik ketvirto nespėjo papkrykštit...
metrikas cacuko labai fainas, toks nematytasa dar
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 02, 09:57)
Sakykit, o karoliukus prisiuti reikia pries skalbima ar po? gal po, kad lyginant nekliutu ir dar, prancuzus darant siula apvynioti ant adatos reik 1 ar 2 kartus? schemoj nurodyta 4 siuliukais daryt, tai kai sukau 2 kartus tai vos adata ejo istraukt ir tokie dideli, gal sakau 1 karta reikia nors siaip galvoju karoliuku palaukt
Aš karoliukus siūnu po skalbimo ir lyginimo o pranc. mazgelius darau apsukant apie adatą 2 kartus, bet imant 2 siūlus. su 4 turėtų didoki mazgeliai gautis, bet gal paveikslas to reikalauja sakyčiau pasimėgink įvairius variantus ir žiūrėk, kuris geriausiai atrodo.
Papildyta:
cacuk, metrikas labai mielas
oi oi kiek graziu darbeliu
viena dien uzejau paieskot serveteliu dekupazui, tai viena uztikau kaip kryzeliu siuvineta. gaila velykini. remeliui apdorot tiktu.gaila nera pasirinkimo ta tema butu faina ka nors rasti remeliui prie to pacio savo siuvineto darbelio.
vakar turejom sveciu, mb dukra atejo. tai ji megsta siuvinet ant popieriaus (simegrafija jei neklystu) panarsiau ir radau, kad cia is musu ne viena, ne tik kryziavoja, bet ir kitokiais siuvinejimais ir darbeliais uzsiima. nu saunuoles esat
viena dien uzejau paieskot serveteliu dekupazui, tai viena uztikau kaip kryzeliu siuvineta. gaila velykini. remeliui apdorot tiktu.gaila nera pasirinkimo ta tema butu faina ka nors rasti remeliui prie to pacio savo siuvineto darbelio.
vakar turejom sveciu, mb dukra atejo. tai ji megsta siuvinet ant popieriaus (simegrafija jei neklystu) panarsiau ir radau, kad cia is musu ne viena, ne tik kryziavoja, bet ir kitokiais siuvinejimais ir darbeliais uzsiima. nu saunuoles esat