Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 19, 17:12)
mes tai tarėmės, kad dengs jaunavedžiai. bet visad stengdavomės kiek įmanoma pigiau prasisukti, daug ką daryti ir pan. tai kai suskaičiuodavom, sakydavom, kad tai bus mūsų dovana. daugiau nieko nedovanodavom. tai sumos abu kartus kiek piršliavom buvo iki 500-550 lt.

Supratau smile.gif Viskas is smulkmenu ir susideda.Mano situacija dar ir tokia,kad as visur lakstau,uzsakyneju,skambineju ir t.t.(sale,muzikantai,CMB ir t.t.)Mano krikstasunis su savo mergaite isvyke i UK,tai viska uz juos atlieku as lotuliukas.gif
O,rubu,sukuosenu ir visokiu pribambasu sau ir vyrui,net nemaniau iskaiciuoti i kitu saskaita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 20:33)
Supratau smile.gif Viskas is smulkmenu ir susideda.Mano situacija dar ir tokia,kad as visur lakstau,uzsakyneju,skambineju ir t.t.(sale,muzikantai,CMB ir t.t.)Mano krikstasunis su savo mergaite isvyke i UK,tai viska uz juos atlieku as lotuliukas.gif
O,rubu,sukuosenu ir visokiu pribambasu sau ir vyrui,net nemaniau iskaiciuoti i kitu saskaita lotuliukas.gif

Viskas is tikro priklausonuo to kiek staigmenu planuoji daryti ir ka butent planuoji, pvz mums vien fejerverkai kainavo apie 900 lt, taigi biudzetas visu skirtingas, jis priklauso nuo jusu noru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 16:02)
Buvusios svociutes,o kaip su finansais---viska perkate is savo pinigeliu ar jus paremia jaunieji g.gif

Ateinančioms vestuvėms tai jaunieji sakė tikrai duosim išlaidoms ir net negalvok čia tokių dovanų... Nžn kaip bus.
O praėjusiose tai pas brolį buvom. Kaip ir dovana gavosi.. Išleidau apie 700 Lt. Be visų savų išlaidų - šukuosenų, makiažų ir rūbų. Nes juk ir eidama paprastais svečiais būčiau tai darius, tai čia tik mano išlaidos.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 19, 19:45)
Viskas is tikro priklausonuo to kiek staigmenu planuoji daryti ir ka butent planuoji, pvz mums vien fejerverkai kainavo apie 900 lt, taigi biudzetas visu skirtingas, jis priklauso nuo jusu noru  4u.gif

Jei rimtai,tai dar labai nesigilinau i viska.Kai susitiksiu su jaunaisiais viska aptarsime, tuomet ir spresiu, ka ir kaip daryti.Dabar tik jusu patarimus skaitau biggrin.gif
Klausimas:
Sukneles nuomavotes ar siuvotes? g.gif As noreciau pasisiuti,bet bijau,kad gali ne taip pasiuti ax.gif Medziaga,modeliuka ir spalva issirinkau.Ikeliu suknutes modeliuka,gal nepyksite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 20:49)
Sukneles nuomavotes ar siuvotes? g.gif As noreciau pasisiuti,bet bijau,kad gali ne taip pasiuti ax.gif Medziaga,modeliuka ir spalva issirinkau.Ikeliu suknutes modeliuka,gal nepyksite ax.gif

Labai graži thumbup.gif

Aš dar nežinau ko noriu, nu daug maž įsivaizduoju, reikės per nuomos punktus praeiti, gal rasiu ax.gif

O dėl finansavimo, mums jaunieji žada nemažai finansuoti, nes sako suprantame, kad jau nebe tie laikai, kai piršliai iš savo kišenės daro ax.gif Aišku manau kad kainuos patiems kažkiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 19, 20:58)
Labai graži  thumbup.gif

Aš dar nežinau ko noriu, nu daug maž įsivaizduoju, reikės per nuomos punktus praeiti, gal rasiu  ax.gif

O dėl finansavimo, mums jaunieji žada nemažai finansuoti, nes sako suprantame, kad jau nebe tie laikai, kai piršliai iš savo kišenės daro  ax.gif  Aišku manau kad kainuos patiems kažkiek  biggrin.gif

Aciu biggrin.gif Noriu kuklios neissaukiancios.
O,kas liecia nuomos salonus,per du buvau pralekusi,tai nezinau doh.gif Visi isitikine,kad svocia turi buti butent su bordine suknia ir traukia,visas is eiles,nors atejusi pasakiau, kokios spalvos noreciau doh.gif Kurios patiko trumpos,kurios baisios tai net neziurejau.Dar sako,jus auksta---o musu suknutes lieknesnems---na tokioms,kur 55kg sveria lotuliukas.gif Ruosiuosi savo kuno formas pakoreguoti,bet ne iki tokio svorio lotuliukas.gif
Manau laiko dar turiu,tai visur suspesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 22:04)
Aciu  biggrin.gif  Noriu kuklios neissaukiancios.
O,kas liecia nuomos salonus,per du buvau pralekusi,tai nezinau doh.gif Visi isitikine,kad svocia turi buti butent su bordine suknia ir traukia,visas is eiles,nors atejusi pasakiau, kokios spalvos noreciau doh.gif Kurios patiko trumpos,kurios baisios tai net neziurejau.Dar sako,jus auksta---o musu suknutes lieknesnems---na tokioms,kur 55kg sveria lotuliukas.gif Ruosiuosi savo kuno formas pakoreguoti,bet ne iki tokio svorio lotuliukas.gif
Manau laiko dar turiu,tai visur suspesiu biggrin.gif

Tu čia Šiauliuose žiūrėjai? ax.gif

Na kažkaip visada toks įsivaizdavimas, kad svočia su raudona arba bordo suknele biggrin.gif
Šiaip gal aš ir norėčiau kitokios spalvos, bet iš jaunujų supratau kalbos, kad norėtų visgi raudonos spalvos tongue.gif Tai teks tokios ieškoti.
Tik nenoriu jokių korsetų, norisi gal tokios, kur nuo krūtinės būna platesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 17, 18:06)

dekui uz paaiskinima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ablydute @ 2009 11 19, 18:12)
mes tai tarėmės, kad dengs jaunavedžiai. bet visad stengdavomės kiek įmanoma pigiau prasisukti, daug ką daryti ir pan. tai kai suskaičiuodavom, sakydavom, kad tai bus mūsų dovana. daugiau nieko nedovanodavom. tai sumos abu kartus kiek piršliavom buvo iki 500-550 lt.

tai jus cia pygiai prasisukot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 21:49)
Jei rimtai,tai dar labai nesigilinau i viska.Kai susitiksiu su jaunaisiais viska aptarsime, tuomet ir spresiu, ka ir kaip daryti.Dabar tik jusu patarimus skaitau biggrin.gif
Klausimas:

Labai grazi suknute thumbup.gif
As tai nuomavausi bet as Kaune mirksiukas.gif mano buvo visai ne bordo ir ne raudona tongue.gif na tikiuos jau si savaitgali gausiu foto tai pasidalinsiu ir su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 19, 22:24)
Tu čia Šiauliuose žiūrėjai?  ax.gif

Na kažkaip visada toks įsivaizdavimas, kad svočia su raudona arba bordo suknele biggrin.gif
Šiaip gal aš ir norėčiau kitokios spalvos, bet iš jaunujų supratau kalbos, kad norėtų visgi raudonos spalvos  tongue.gif Tai teks tokios ieškoti.
Tik nenoriu jokių korsetų, norisi gal tokios, kur nuo krūtinės būna platesnė  ax.gif

Taip ziurejau savam mieste.Po nauju nuleksiu i kitus salonus,gal ten ka pasiulys biggrin.gif O,mano jaunieji nenori raudonos spalvos,tai man nuskilo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 20, 09:23)
Labai grazi suknute  thumbup.gif
As tai nuomavausi bet as Kaune  mirksiukas.gif  mano buvo visai ne bordo ir ne raudona  tongue.gif  na tikiuos jau si savaitgali gausiu foto tai pasidalinsiu ir su jumis  mirksiukas.gif

Aciu,kad ir jums patiko. biggrin.gif Rinkausi is keliu,bet si mieliausia pasirode.
Lauksiu jusu nuotraukyciu,jei nenoresite demonstruoti cia atsiuskite nors pora i email'a
(linuciux@hotmail.com)
Zinokite,kaip laukiu susitiko su jaunaisiais,po susitiko issisklaidys visos abejones.Nes,dabar nezinau ko jie is manes tikisi,skypu tik pasikalbame ir viskas.Man paciai labai sunku,ka ir galvoti ir ruostis ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 19, 18:13)
Cia turbut be rubu, sukuosenu, makiazu ir dovanos jaunieisiems?  g.gif

aga, neskaičiuoju rolleyes.gif

QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 19, 19:45)
Viskas is tikro priklausonuo to kiek staigmenu planuoji daryti ir ka butent planuoji, pvz mums vien fejerverkai kainavo apie 900 lt, taigi biudzetas visu skirtingas, jis priklauso nuo jusu noru  4u.gif

nu taip, mes neperkam fejerverkų- patys nupirko tokius daiktus, pirko patys ir taures pvz gėrimui plastikines. Mes tik jauniesiems pirkom ir graviravome ir bažnyčioje ne mes mokėjom. nes šiaip vien visokiems žaidimams, balionams, torto lopetėlėms ir pan išeina tie pinigėliai. šiai dabar rašausi viską, o kadangi vestuvės p savaitės, tai galėsiu sąmatą sumesti ir čia jai įdomu. tik dabar galvoju, kad mes tokie nagli piršliai, derinamės, kad nemažai ką patys jaunieji parūpintų biggrin.gif pvz mes tik padarėm papieriukus saldainiams, o jei patys pirko ir lankstė, sukūrėm etiketes šampui, jie patys savo šampą klijuoja jomis. Patys ir sūrį užsakė. nu tai atkrenta nemažai ir išlaidų (nes neturėčiau kur spalvotai printinti, reiktų mokėti) mirksiukas.gif ir darbų...

QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 20:49)

aš didelio dydžio piršlienė, tai jau su nuomomis sunkiai doh.gif jo visur raudona arba bordo ir tokios jau nuvalkiotos suknės, tai du kartus piršliavau ir abu su ta pačia suknia- žalia ir pusilge, tokia žemiau kelių. Tik vienąkart pamergės buvo tokios šviesiai žalsvos, o kitose vestuvėse- raudonos. bet tikau smile.gif o dabar eisiu irgi su senai nusipirkta suknia ir nebus ji iki žemės. bet kai derinsiuos palydoje nežinau- pamergės violetinės, aš tokia dviejų sluoksnių suknė bemaž ruda, nors šviečia iš apačios tamsi elektrinė ar kaip ji ten vadinama.
Lovely, man tavo modeliukas ir spalva labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 20, 11:23)

nu taip, mes neperkam fejerverkų- patys nupirko tokius daiktus, pirko patys ir taures pvz gėrimui plastikines. Mes tik jauniesiems pirkom ir graviravome ir bažnyčioje ne mes mokėjom. nes šiaip vien visokiems žaidimams, balionams, torto lopetėlėms ir pan išeina tie pinigėliai. šiai dabar rašausi viską, o kadangi vestuvės p savaitės, tai galėsiu sąmatą sumesti ir čia jai įdomu. tik dabar galvoju, kad mes tokie nagli piršliai, derinamės, kad nemažai ką patys jaunieji parūpintų  biggrin.gif pvz mes tik padarėm papieriukus saldainiams, o jei patys pirko ir lankstė, sukūrėm etiketes šampui, jie patys savo šampą klijuoja jomis. Patys ir sūrį užsakė. nu tai atkrenta nemažai ir išlaidų (nes neturėčiau kur spalvotai printinti, reiktų mokėti) mirksiukas.gif ir darbų...

Manau jaunieji kažkiek turi ir patys susiprasti, kad jau vien didelis darbas pats pasiruošimas piršliams, ir jei jie nori patys kažko kitokio, turi padėti tiek finansiškai, tiek pačių pagalba mirksiukas.gif
Aš pati nesu senai ištekėjusi, tai mes iš tikro labai daug padėjome finansiškai: prizai, dovanėlės, papuošimai, 24 valandos paminėjimas, visi sūriai, alkoholis, puodeliai ir t.t
Man tai atrodė labai normalu, nes juk neprivalu jiems kelti mums šventės schmoll.gif

Aišku sunku pasakyti tiesiai, jei kažko reikia, aš ir iš tų žmonių, kurie nemoka į akis sakyti blush2.gif Na bet jaunieji sakė jei ko reikės, iškart sakyti. Nes jie puikiai supranta, kad šis laikotarpis tikrai sunkus ax.gif
Atsakyti