QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 19, 18:13)
Cia turbut be rubu, sukuosenu, makiazu ir dovanos jaunieisiems?
aga, neskaičiuoju
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 19, 19:45)
Viskas is tikro priklausonuo to kiek staigmenu planuoji daryti ir ka butent planuoji, pvz mums vien fejerverkai kainavo apie 900 lt, taigi biudzetas visu skirtingas, jis priklauso nuo jusu noru
nu taip, mes neperkam fejerverkų- patys nupirko tokius daiktus, pirko patys ir taures pvz gėrimui plastikines. Mes tik jauniesiems pirkom ir graviravome ir bažnyčioje ne mes mokėjom. nes šiaip vien visokiems žaidimams, balionams, torto lopetėlėms ir pan išeina tie pinigėliai. šiai dabar rašausi viską, o kadangi vestuvės p savaitės, tai galėsiu sąmatą sumesti ir čia jai įdomu. tik dabar galvoju, kad mes tokie nagli piršliai, derinamės, kad nemažai ką patys jaunieji parūpintų
pvz mes tik padarėm papieriukus saldainiams, o jei patys pirko ir lankstė, sukūrėm etiketes šampui, jie patys savo šampą klijuoja jomis. Patys ir sūrį užsakė. nu tai atkrenta nemažai ir išlaidų (nes neturėčiau kur spalvotai printinti, reiktų mokėti)
ir darbų...
QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 20:49)
Sukneles nuomavotes ar siuvotes?
As noreciau pasisiuti,bet bijau,kad gali ne taip pasiuti
Medziaga,modeliuka ir spalva issirinkau.Ikeliu suknutes modeliuka,gal nepyksite
aš didelio dydžio piršlienė, tai jau su nuomomis sunkiai
jo visur raudona arba bordo ir tokios jau nuvalkiotos suknės, tai du kartus piršliavau ir abu su ta pačia suknia- žalia ir pusilge, tokia žemiau kelių. Tik vienąkart pamergės buvo tokios šviesiai žalsvos, o kitose vestuvėse- raudonos. bet tikau
o dabar eisiu irgi su senai nusipirkta suknia ir nebus ji iki žemės. bet kai derinsiuos palydoje nežinau- pamergės violetinės, aš tokia dviejų sluoksnių suknė bemaž ruda, nors šviečia iš apačios tamsi elektrinė ar kaip ji ten vadinama.
Lovely, man tavo modeliukas ir spalva labai graži