QUOTE(lovely @ 2009 11 17, 21:47)
Sveikutes jungiuosi ir as i jusu buri
Kviete pirsliauti, bet vyras grieztai atsisako buti pirsiu,sutinka pabuti tik liudininku.Na,bet pareigu manau uzteks,panasumas,kaip ir pirsliu.
Vestuves beveik tradicines numatytos 2010 geguzes 8 dienai.Nezinau nuo ko pradeti
junkis junkis, bet jei jau tradicinės, tai nemanau, kad pavyks tik liudininkais būti
QUOTE(PoMoRa @ 2009 11 18, 13:07)
Sveikos svočiukės, gruodžio 31d veda mano brolis jiems abiems antra santuoka, jiems virš 40.Mes su vyru būsim liūdinykai.Svečių bus ~30.Brolis užsiminė, kad norėtų,kad ne tik parašiuką padėčiau, bet ir balių linksmą padaryčiau ne tik gert susėdus
ką patarumėt man ten daryt?ir ko ne?muzikantų nebus tai baliukas gali būti liūdnas.Grįžus į namus manau reiks išsipirkti stalą ten galvoju atnešti gražų tortą ir puoštus šampano butelius (jaunuosius) susėdus prie stalo nenoriu skaityt jokių rimtų linkėjimų ir panašiai.Manau papraščiausiai pakalbėt, kad įvyko santuoka ir t.t persiųst visiems santuokos liudijimą.Po to liept vienam iš šeimos nariui atsistot ir pristatys savo šeimą ir koki ryšiai sieja su jaunavedžiais ir ta prisistačiusi šeima išgeria, taip atsirastų visiems drąsos.Aišku kaip ir visada pradžioj būna visiems nejauku pilstyt gėrimus, ragint tad reiktų ir komendantų, bet aš manau išrinkt moteris komendantes, bet pilstys jų vyrai nes kaip žinoma vyras galva o moteris kaklas tad, kad tas kaklas protingai pasukiotų galvą
vėliau suorganizuot kokį žaidimuką, kurio dar nesugalvojau.Paskui aprenkt vyrą seneliu šalčiu, jug naujieji
visiems liept pasisakyt ko kitais metais sau linki ir įteikt po kokį šokoladinį žaisliuką o prieš dvyliką visiems duot po helio baliona pririštą šaltą ugnele paleist į dangų.Kaip manot ar bus gerai?ką dar patartumėt?ačiū
tai su patarimais sunku, idėjų pila, tik reikia rinktis. šiaip jei nebus muzikantų, reiktų daugiau kokių žaidimukų, kurie užimtų visus svečius.
Tiesa, aš šį rugpjūtį buvau vestuvėse, kuriose buvo profesionalus vedėjas. Tai pasakysiu mes tikrai visos čia idėjų prisirinkusios ne ką blogiau galim
o jis prie stalo sėdint elementarių senų žaidimų padarė, bet visai gerai- suskirstė svečius į nuotakos komandą ir į jaunikio. tai varžėsi stalai gerdami "banga" kurie greičiau, po to visiems gerai žinomas degtukų dėžutės perdavimas nosimi- vėlgi viena dėžutė buvo jaunikio komandai, kita nuotakos ir žiūrėjo kas greičiau. dar kuri komanda garsiau padainuos (perdainuos kitus). va tokie gan paprasti, bet žmonėms visai linksma