Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 16, 14:24)
Labas
žadėjau parodyti pinigų medį, kurį dovanosiu jaunavedžiams, kai jie išsirinks šeimos iždininką medis

man tai smalsu kaip tie pinigėliai laikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 11 16, 22:56)
man tai smalsu kaip tie pinigėliai laikos?  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo čia su karštais klijais priklijuota wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 16, 21:21)
Na ka mielosios svociutes sirdingai DEKOJU visoms svente buovo super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pradzioje isleidziant buvo truputi nesklandumu viska trumpinau del laiko stojkos, bet siaip viskas labai nerealiai tik SM deka ir JUSU mielosios svociutes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kai turesiu daugiau laiko parasysiu placiau kaip man sekesi  mirksiukas.gif

dziugu kad tokia laiminga, kad viskas puikiai pasiseke, lauksim pasakojimo ir foto ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 11 17, 12:57)
dziugu kad tokia laiminga, kad viskas puikiai pasiseke, lauksim pasakojimo ir foto  ax.gif  thumbup.gif

savaitgali turesiu foto, idesiu ir viska papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 11 16, 21:37)
Labutis,
grazus tavo darbeliai thumbup.gif .Norejau paklaust o kaip tu pritvirtinai taures prie antpeciu, ir kaip jos prisegei komendantams,jei gali aprasyk kaip jie daromi , ant siuvai? Labai dekoju 4u.gif

iškirpau dvi kartono korteles antpečių formos. tie stikliukai turi tokį pagrindą, kaip taurių kojelė, tai sudėjau tas kartonines korteles vieną ant kitos, o viršutinėje iškirpau skylę ir įstačiau tą stikliuko pagrindą. ir viska apsiuvau medžiagą, ten kraštelis įkirptas buvo, bet dvi juostelė paslepia. dabar daryčiau paprasčiau- pasiūčiau antpetį (kad prisegti prisiuvau grafkę didelę (žiogelį)? o stikliuką priklijuočiau karštais klijais.

QUOTE(joreta @ 2009 11 16, 21:56)
man tai smalsu kaip tie pinigėliai laikos?  g.gif

QUOTE(Skinte @ 2009 11 17, 11:23)
Man atrodo čia su karštais klijais priklijuota wink.gif

va va, mao atsakymas. su karštais klijais. dabar sakau, daugiau juos kur panaudočiau.
Atsakyti
sveikos,
jungiuosi į jūsų būrį ax.gif esame su vyru pakviesti piršliauti, tai po truputį skaitau visas temas ir renkuosi įdėjas mirksiukas.gif Bandysiu ir savomis pasidalinti cool.gif
Atsakyti
Pilype, kada piršliausit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 17, 20:25)
Pilype, kada piršliausit? smile.gif

Gegužę, tai turiu beveik 6 mėnesius thumbup.gif mirksiukas.gif
Praktikos iš tikro neturiu piršliavimo, bet vestuvėse teko nemažai pabuvoti...
Bandau skaityti ir rinkti įdėjas, apie kurias mes nebūtume girdėję arba kaip nors kitaip interpretuotos ax.gif
Vestuvės pusiau tradicinės.
Na kol kas baimės nėra, patinka man tas darbas biggrin.gif
Atsakyti
Jo... man irgi patinka smile.gif aš tai išvis tik rugpjūti, bet įdomu man iš anksto skaitinėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 17, 21:25)
Jo... man irgi patinka smile.gif aš tai išvis tik rugpjūti, bet įdomu man iš anksto skaitinėt wink.gif

tai tamsta jau etatine tampi, ar visą giminę turi apženindint mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes jungiuosi ir as i jusu buri biggrin.gif Kviete pirsliauti, bet vyras grieztai atsisako buti pirsiu,sutinka pabuti tik liudininku.Na,bet pareigu manau uzteks,panasumas,kaip ir pirsliu. g.gif Vestuves beveik tradicines numatytos 2010 geguzes 8 dienai.Nezinau nuo ko pradeti lotuliukas.gif
Atsakyti