Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 11, 21:43)
čia nuo jūsų pačių priklauso, kai kurie po 12 daro, po fejerverkų, žvakučių deginimo ir pan.
aš darysiu prie pirmo užsėdimo, kai įteikiamas santuokos liudijimas, po pirmo tosto už naują šeimą, nes man kažkaip tokia seka atrodo logiškiau- nes tuomet iškart ir uždegamas naujos šeimos židinys, kuris visas vestuves šviečia...

Na mergaitės už savaitėlės jau ir manęs laukia šventė. Bus simbolinės daugiau vestuvės, bet aš noriu nustebinti jaunuosius. Kreipiuosi su prašymu blush2.gif Kas yra sakoma, kokie žodžiai kai dovanojamas šeimos židinys???
Aš irgi jį dovanosiu kai tik atvyksim ir įteiksiu santuokos liudijimą, tada uždegsiu šeimos židinį ir padovanosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 13, 12:35)
Na mergaitės už savaitėlės jau ir manęs laukia šventė. Bus simbolinės daugiau vestuvės, bet aš noriu nustebinti jaunuosius. Kreipiuosi su prašymu  blush2.gif Kas yra sakoma, kokie žodžiai kai dovanojamas šeimos židinys???
Aš irgi jį dovanosiu kai tik atvyksim ir įteiksiu santuokos liudijimą, tada uždegsiu šeimos židinį ir padovanosiu  mirksiukas.gif

Įprastai šeimos židinį uždega ir perduoda jaunųjų teveliai blush2.gif zodzius atsiusiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 12, 15:59)
O esme to centu rinkimo? kuris surinks daugiau tas valdys seimos biudzeta? ar taip?  g.gif

Taip. Kas daugiau surinks wink.gif Tik aš dar dariau taip, kad skaičiavau ne monetų skaičių, o jų sumą wink.gif Tai kas daugiau turėjo, tas ir laimėjo smile.gif Beje prieš tai, dieną, daviau abiem po 5 Lt ir ėjo apsipirkti. KAlbėjau apie tai, kad ne visada piniginėse yra pinigėliu, ir ateina diena kai sumetus į vieną gaunasi tik keli litai, todėl pasiūliau parodyti kas moka geriau apsipirkti. Jaunoji nusipirko makaronų, pomidoro padažo, svogūną ir kryžiažodžių žurnaliuką, o jaunasis nusipirko šlapios dešros gabalą, batoną ir saldainių ant pagaliuko - 6 biggrin.gif Reziumavo sau su žmona ir vaikams biggrin.gif Tai čekyje suma jaunojo buvo 5 Lt, jaunosios 5.01. smile.gif Centų daugiau surinko jaunoji, jaunasis mažiau turėjo. Žodžiu 1:1 . Tai šeimos banką (tokia didelė taupyklė kaip maišas ir užrašyta šeimos bankas, dar toks ornamentas kažkokio pastato "tipo" bankas) dovanojau abiem.

O šeimos židinį tikrai ne svočia, o tėveliai uždega. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 13, 13:59)

veselėj, kur aš buvai visi svečiai uždegė, nes taip jaunieji norėjo, ir gražu taip pat buvo. O žodžius sakiau iš "lempos": t. y. davėt vokelius, dovanų, o dabar duokit po širdies liepsnelę naujos šeimos židiniui (kažkas tokiam stiliuj) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 12, 16:02)
Ir dar  blush2.gif
Gal turite žodžius kai skiriate jau šeiminikais jaunuosius?  g.gif

O skarelė šeimininkei tarsi pasas,
Kad nekristų į bulvienę kasos,
Kad jaunosios galvą padabintų
Ir visi šaunia žmona vadintų
ŽIURSTAS
Ir prie puodo, ir ugnelę kurstant
Nebandyki atsistoti be žiursto
Kaip geriausias talismanas darugo
Jis ir švarą ir orumą saugo.
KEPURĖ
Ši kepuraitė ne šiaip sau šmotas
Ją tik dėvėti gali bagotas.
Čia nekoks švarkas, na ir ne batas.
Vien užsidėjęs tu kaip nulietas,
Kaip tas padaržėj įbestas mietas.
Užsidėti gali kaip nori,
Kai lietus lyja, nuo saulės gūsių,
Bei apsisaugot gali nuo mūsių.
Saugok, tausoki, neleisk pražūti
Ir gaspadorium galėsi būti.

Papildyta:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 12, 15:45)
Aš dar noriu pasiteirauti apie šeimos banką. Iš ko jauniesiems duodate išrinkti centus? ir po to juos sumetate į tą dovanojamą šeimos banką, ar kaip daroma?  g.gif

as daviau rinkti is ryziu
Atsakyti
g.gif kur musu svociutes?
Atsakyti
Sveikos,

Na ir aš atrodo susirinkau viską ko prisigalvojau blush2.gif Kažkaip čia mane įmetė į balą, susiruošt per kelias dienas, nors ir vestuvės mažutės, trumputės, tikiuosi seksis ir man, bet užėjau vėl ne to. DIDŽIULIS DĖKUI VISOMS UŽ MINTIS IR APRAŠYMUS notworthy.gif Jūs nuostabios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas buvusios ir esamos svočiutės. Kadangi mano svočios dalia jau praėjo 2009-09-05 retai čia beužsuku. Artėja tėvelių jubiliejus ir norėčiqau jiems padaryti popierinų tortą. Aš norėčiau paprašyti, gal kuri gali tiksliau parašyti kaip jį padaryti, ant kokio pagrindo iš kokio popieriaus? Gal kuri darėte jį nesenai ir galetų plačiau apie tai parašyti?
Ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 13, 13:09)
Įprastai šeimos židinį uždega ir perduoda jaunųjų teveliai  blush2.gif  zodzius atsiusiu i az  mirksiukas.gif

QUOTE(Skinte @ 2009 11 13, 14:59)

Aš planuoju dovanoti ir sakyti žodžius, o kol juos sakysiu - tėveliai kartu uždegtų.
Lietuvaitee ačiū iš anksto aciuks.gif
Atsakyti
Labas
žadėjau parodyti pinigų medį, kurį dovanosiu jaunavedžiams, kai jie išsirinks šeimos iždininką medis
ir dar butelis vaikų vardų spėjimui- dar užkabinsiu popierines širdutes berniukiškiems ir mergaitiškiems vardams butelis
Atsakyti
Na ka mielosios svociutes sirdingai DEKOJU visoms svente buovo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pradzioje isleidziant buvo truputi nesklandumu viska trumpinau del laiko stojkos, bet siaip viskas labai nerealiai tik SM deka ir JUSU mielosios svociutes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kai turesiu daugiau laiko parasysiu placiau kaip man sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 16, 15:24)
Labas
žadėjau parodyti pinigų medį, kurį dovanosiu jaunavedžiams, kai jie išsirinks šeimos iždininką medis
ir dar butelis vaikų vardų spėjimui- dar užkabinsiu popierines širdutes berniukiškiems ir mergaitiškiems vardams butelis

Labutis,
grazus tavo darbeliai thumbup.gif .Norejau paklaust o kaip tu pritvirtinai taures prie antpeciu, ir kaip jos prisegei komendantams,jei gali aprasyk kaip jie daromi , ant siuvai? Labai dekoju 4u.gif
Atsakyti