Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
moteriskes, kam reikejo buteliu etikeciu, ieskokite cia
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 09, 13:13)
Bandysiu ir laką panaudoti, ir markerį, žiūrėsiu, kaip laikysis. Baisu, kad besitrindami vienas į kitą (kai akmenėliai bus sudėti į dėžutę), užrašai nenusitrintų... Gal lakas patvaresnis nei markeris...

as pirkau stiklinius plokscius akmenelius, atrode tarsi gintariniai, o uzrasiau juos su specialiais konturiniais stiklo dazais, auksine spalva, tikrai labai gerai laikesi
Atsakyti
QUOTE(Ilmen @ 2010 03 10, 12:05)
sveikos

gal galit padėti, kažkur buvau radus pasižadėjimo kortelių svečiams (kad jie pasižada kažką jauniesiems padaryti per jų bendrą gyvenimą) kur į piopierinį tortą deda (tikiuos aiškiai parašiau) dabar niekur neberandu , kal kuri turit išsisaugojus ir galit į až permesti
ačiū

sveika.
Parašykite savo paštą,atsiūsiu ką turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 10, 14:15)
sveika.
Parašykite savo paštą,atsiūsiu ką turiu  4u.gif

parašiau jums į až 4u.gif
ačiū ir lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Ilmen @ 2010 03 10, 14:33)
parašiau jums į až  4u.gif
ačiū ir lauksiu

Išsiūsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai prasau ir man kokios mdziageles i AZ atsiuskit, tikrai labai reikia, ypac tu rimtesniu zodziu teveliams, tostu, dar gal kas gali kokiu diplomu pvz
Atsakyti
Įkėliau failą su etiketėmis ant butelių. Kas norit, parsisiųskit ir pažiūrėkit.
http://www.failai.lt...buteliu.doc.htm
Atsakyti
Kazkas praset zodziu

Mama, tėti širdgėlą ir džiaugsmą
Vaikiškas svajones pamiršau
Ach, kodėl gi užgimė tas jausmas
Svetimas brangesnis už Tave?

Mama, kam nepasakei kadaise,
Kad mane taip sunkai auginai,
Kad ateis žmogus visų brangiausias
Tas kurį aš pamilau.

Aš pas ją ir vakarą vėjuotą,
Nuskubėsiu drugeliu lengvu,
Ach kaip gera bėkt, kad Jūs žinotūt,
Taip nebėgau niekad aš pas Jus.

Tai tylus išbėgdavau, laimingas,
Tai linksmai dainuodavau dainas,
Niekad Tu tokio laimingo,
Mama, nematei manęs.

Papildyta:
Palinkėjimai Jauniesiems

Į tolumas nueina žmonės,
Kitiems kelius pramindami
O meilės kelias, jis kiekvieno kitas,
Ir jį tik pats surast gali.
Sunku , oi būna! Daužo kojas
Ir širdį akmenys pikti.
O reikia eiti neparpuolant
Ir draugą saugojant kely.

Gyvenkite abu kaip žmonės,
Nesusmulkėję, dideli.
Tegul vaikų vaikai iš Jūsų pasimokys,
Gyvenime suklysti negali.

Nuneškit meilės trapų žiedą
Lig pat senatvės, lig gilios.
Šypsokitės abu pavasariais
Ne tik džiaugsme, bet ir varguos.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 11, 19:40)
Įkėliau failą su etiketėmis ant butelių. Kas norit, parsisiųskit ir pažiūrėkit.
http://www.failai.lt...buteliu.doc.htm

šaunios etiketės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, svočiutės, turiu toki klausimėlį, ar kada teko kuriai vesti ar matyti kokia pasaką sekamą per vestuves? kai šventės dalyviai gauna tam tikras rolės, kažkas seka pasaką ir ištarus ta veikėją, paskirtas dalyvis turi atsistoti ir padaryti kažkokį gestą juokingą. Net nežinau kaip tiksliai parašyti kaip tai daroma, gal kuri matėt ar darėt? įdomu kaip pavyko? nes aš turiu iš pusbrolio vestuvių tokią pasaką, buvo daug juoko, tik visokių nuomonių apie tas pasakas girdėjau, būtų įdomu išgirsti iš jūsų jeigu kam teko su tuo susidurti?
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 03 12, 12:09)
Sveikos, svočiutės, turiu toki klausimėlį, ar kada teko kuriai vesti ar matyti kokia pasaką sekamą per vestuves? kai šventės dalyviai gauna tam tikras rolės, kažkas seka pasaką  ir ištarus ta veikėją, paskirtas dalyvis turi atsistoti ir padaryti kažkokį gestą juokingą. Net nežinau kaip tiksliai parašyti kaip tai daroma, gal kuri matėt ar darėt? įdomu kaip pavyko? nes aš turiu iš pusbrolio vestuvių tokią pasaką, buvo daug juoko, tik visokių nuomonių apie tas pasakas girdėjau, būtų įdomu išgirsti iš jūsų jeigu kam teko su tuo susidurti?

sveika. Aš tai nemačiau, ir negirdėjau, tik čia forume skaičiau kad merginos darė.. tik taip supratau, kad ne juokingai turi padaryti, bet pagal paskirtą personažą.. tarkim, jei miškas, tai ošia, jei vilką, tai riaumoja, jei raudonkepuraitė, tai kažką panašaus į tralialia.. biggrin.gif nu ir svočia ar piršlys skaito, o dalyviai vaizduoja .. kiek teko girdėti tai visiems patikdavo. Aš tai manau pasiruošiu ir žiūrėsiu pagal situaciją, jei bus norinčių žaisti, sužaisim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 12, 11:58)
šaunios etiketės  thumbup.gif

4u.gif tai gerai kad patiko
Atsakyti