Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Bandysiu ir laką panaudoti, ir markerį, žiūrėsiu, kaip laikysis. Baisu, kad besitrindami vienas į kitą (kai akmenėliai bus sudėti į dėžutę), užrašai nenusitrintų... Gal lakas patvaresnis nei markeris...
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 09, 13:13)
Bandysiu ir laką panaudoti, ir markerį, žiūrėsiu, kaip laikysis. Baisu, kad besitrindami vienas į kitą (kai akmenėliai bus sudėti į dėžutę), užrašai nenusitrintų... Gal lakas patvaresnis nei markeris...

paziurejau, pas mane su blizganciu aukso spalvos laku uzrasyta
Atsakyti
[quote=Linutete,2010 01 29, 15:25]
O svociutes kaip su gele ant sukneles?Ar segetes? Kokio tipo?
[/quote

As manau,kad uztenka puokstes svociai - tos gelytes jau nebemadinga.
Papildyta:
QUOTE(Meduvė @ 2010 01 24, 22:30)
Nusiramink Linutete, viska spesi ir tikiu, kad viska kuo puikiausiai padarysite.
O as preitoms vestuvems etiketes dariau per Worda - daug greiciau ir patogiau. Imi jaunuju nuotrauka,ikeli i Worda, apkarpai ir uzdedi ant turimo sablono arba pasidarai. As tai neturejau, tad dariau is galvos ir visai graziai isejo smile.gif

Gal pasidalinsi?...

QUOTE(Linutete @ 2010 01 25, 11:38)
Na scenarijaus viesai kelt nenoriu, nes maza ka, gal mano nuotakele pasiskaityt sumastys ax.gif Parasyk man emaila

Rasau az.

QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 26, 17:16)
Pykstu labai uzjauciu del kleckucio ligos, zinau ka reiskia, mes irgi persirgom stomatitu, tikrai ziauri liga ypac tokiems mazyliams verysad.gif  kantrybes ir daug sveikatos 4u.gif

ACIU.
Mus jau laikas spaudzia, o as taip neturiu laiko,noro...kazkokia apatija viskam - maziuke serga vel, abudu namie, tai zinai... doh.gif
Atsakyti
Bet piršliui tai gėlytę sega? Paskutinį kartą mačiau, kad jaunikis ir piršlys turėjo po gyvą rožytę atlape. O kaip dėl piršlio juostos? Ar ji būtina? Nes dabar dažniausiai liudininkai-piršliai būna, tai kaip tada?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šie metai mums sėkmingi, gegužį esam pakviesti būti piršliais, liepą liudininkais thumbup.gif
Dabar intensyviai skaitau svočiučių pasisakymus, renkuosi visas įdomiausias mintis ir dėliojuosi scenarijų doh.gif darbas smagus!
Aš kažkaip neužfiksavau dėl tų spec. etiketėm papuoštų butelių. Kada juos reikia naudoti? Piršlio kraujas tai po jo korimo, o visi kiti kada naudojami ir kiek jų reikia turėti ?
O dėl piršlio juostos tai kiek aš žinau būna taip: jei kviečia į piršlius tai juosta būtina ir gėlytė atlape ir piršlienės puokštė, jei į liudininkus - juostos nereikia užtenka tik gėlytės į švarko atlapą ir liudininkei puokštės. Nes piršlio ir liudininko pareigos skirtingos yra. Tik dažniausiai dabar liudininkai atlieka piršlio pareigas g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrezz @ 2010 03 09, 15:48)
Sveikutės  4u.gif
Šie metai mums sėkmingi, gegužį esam pakviesti būti piršliais, liepą liudininkais  thumbup.gif
Dabar intensyviai skaitau svočiučių pasisakymus, renkuosi visas įdomiausias mintis ir dėliojuosi scenarijų  doh.gif  darbas smagus!
Aš kažkaip neužfiksavau dėl tų spec. etiketėm papuoštų butelių. Kada juos reikia naudoti? Piršlio kraujas tai po jo korimo, o visi kiti kada naudojami ir kiek jų reikia turėti ?
O dėl piršlio juostos tai kiek aš žinau būna taip: jei kviečia į piršlius tai juosta būtina ir gėlytė atlape ir piršlienės puokštė, jei į liudininkus - juostos nereikia užtenka tik gėlytės į švarko atlapą ir liudininkei puokštės. Nes piršlio ir liudininko pareigos skirtingos yra. Tik dažniausiai dabar liudininkai atlieka piršlio pareigas  g.gif  unsure.gif

dėl tų butelių, tai kiek supratau, tai stalo išpirkimui naudoja.. kitos kiek pamenu ir gamtoje vaišino iš tokių butelių.. aš asmeniškai puošiu vieną šampano, vieną degtinės-stalo išpirkimui ir dar vieną piršlio kraujo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 03 05, 14:14)
sveikos svociutes 4u.gif

tai ka kreipiuosi i jus , noredama pasismt patirties ir isminties  ax.gif

pirmakarta gyvenime svociausiu siu metu rugpjucio 7 d, tai reikia man visu butiniausiu patarimu is jusu puses , aisku jai butu nesunku laukiu jusu/ emeilu
agrinkeviciute@gmail.com

4u.gif  4u.gif  4u.gif

As svociausiu balandi, tai primink, paskui viska atsiusiu.
QUOTE(joreta @ 2010 03 05, 22:15)
šampano (jaunąją ir jaunikį) daviau lydėdama miegoti, kad pabudę negalvotų jog tai buvo tik sapnas wink.gif

Gera mintis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 09, 15:23)
Bet piršliui tai gėlytę sega? Paskutinį kartą mačiau, kad jaunikis ir piršlys turėjo po gyvą rožytę atlape. O kaip dėl piršlio juostos? Ar ji būtina? Nes dabar dažniausiai liudininkai-piršliai būna, tai kaip tada?

Taip, pirsliui segsim gyva gelyte is tokiu gelyciu,kaip mano puokste.

Svocios, kokias planuojat puokstes tureti ar turejot jau?

Pasidalinkit, prasau buteliu etikeciu pavyzdziais... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 09, 17:58)
dėl tų butelių, tai kiek supratau, tai stalo išpirkimui naudoja.. kitos kiek pamenu ir gamtoje vaišino iš tokių butelių.. aš asmeniškai puošiu vieną šampano, vieną degtinės-stalo išpirkimui ir dar vieną piršlio kraujo  rolleyes.gif

Mes planuojam puosti kelis butelius (gal kokius 5) ir padeti ant stalo : mazdaug "Pirslio ir svocios gardzioji"ar pan.Ko gero, tai turetu buti 1,75 buteliai.
Atsakyti
Patarkit is ko originalia puokste pasidaryt svociai? Galvoju gal pakalnuciu su kokiais krokais ar frezijom...

Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 07, 20:20)
Sveikos svočiutės thumbup.gif . Noriu paklaust tų, kurios susidūrėte su tylos minute per vestuves, t.y. kai vienas iš tėvų miręs verysad.gif , kada darot ar darėt tą tylos minutę, ar prieš tai kokius žodžius skaitėt?

aš asmeniškai nenorėjau, kad kas per vestuves tėtį pagerbtų tylos minute, mes pagerbėm kapinėse, o grįžę piršliai skyrė žodžius tiems tėvams, kurie buvo šalia.
Kai pati svočiavau, taip irgi darėme - tėvus pagerbėm kapinaitėse. Čia reiktų pasikalbėt, kaip nori jaunieji, kad paskui jiems nebūtų labai sunku.
Atsakyti
sveikos visos
svočiutės ir aš jungiuosi prioe jūsų,na man teks liepos mėn. pirmą kartą piršliaut na tiesa vestuvės nedidelės tik 20 žmonių,bet nori sesei šventę padaryti.Tiesa ji pati tai nežino ko nori tai aš savo iniciatyvą rodai,jau kiek puikių įdėjų čia galima rasti.Labai gerai kad yra toks forumas.Norių ir jūsų patarimų, nes tai mano pirmas kartas ir aplamai nedaug esu busvusi vestuvėse.Nebus pas mus išleidimų,bet vistiek filmuos ir norių kažkokios pradžios išeinant.Tiesa gal turit kas pvz.diplomų jauniesiem tėvam, etikečių.Jei negaila pasidalinkit o paskui aš savo ruoštu dalinsiuosi.Na žinot pirmas kartas visada baisus. smile.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes, na va ir as noriu i jusu smagu bureli, tikiuosi priimsite blush2.gif , mus pakviete pirsliauti liepos men. mums tai irgi pirmas kartas, tad narsau po interneta, gaila, kad visur tas pats scenarijus, nieko naujo, idomesnio nera, tai va labai vargstu su zodziais teveliams, na cia isleidziant jaunuosius is namu, ir noriu kazko idomesnio jaunosios ir jaunojo suvedimui, na kai jau atvaziuoja jaunikis su pabroliukais ir pirsliu kai turi jaunaja atpazinti, tikiuosi supratote ka turiu omeny, dauguma tai pagal bateli spelioja, dar is rankos, voratinkli karpo, bet tai jau taip nusibode, tai sakau gal kas pasiulys kokia minti, buciau labai dekinga
Atsakyti
sveikos

gal galit padėti, kažkur buvau radus pasižadėjimo kortelių svečiams (kad jie pasižada kažką jauniesiems padaryti per jų bendrą gyvenimą) kur į piopierinį tortą deda (tikiuos aiškiai parašiau) dabar niekur neberandu , kal kuri turit išsisaugojus ir galit į až permesti
ačiū
Atsakyti