Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 06, 23:04)
Sveikos, svociutes,
perskaiciau daugybe temu, bet taip  iki galo ir nesupratau AKMENELIU (su uzrasytais zodziais) prasmes. Vienos uzsimine, kad jaunieji akmenelius atrenka ir nereikalingus ismeta i upe (po nesimo per tilta), kitos rasete, kad akmenelius, smeli ir kriauklytes tiesiog sudeda i vazele.  Gal galite paaiskinti placiau pati procesa. Aciu.
Svociausiu pirma karta geguzes menesi biggrin.gif

Labutis, ant akmeneliu uzrasai ivairius zodzius(meile,laime,sveikata,pyktis, ir tt), kai busit ant tilto duok jauniesiems issirinkti akmenelius kokius jie mano reikalingi ju gyvenime, o kas jiems netinka lai ismeta i upe, telkini na kur busit. Akmenelius isrinktus sudeda i maiseli ar skrynute,kaip jau sugalvosi.O smeli ir kitka tai cia kita uzduotis, tik cia gali daryti kada nori , tas pats principas tik nieko neismeta. Na kazkas panasaus,pati isrink ka noretum padaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 06, 22:04)
Gal galite paaiskinti placiau pati procesa. Aciu.
Svociausiu pirma karta geguzes menesi biggrin.gif

Aš asmeniškai daviau akmenėlius rinkti prie jūros. Išsirinkę ir palikę gražiausius jausmus jaunieji visą maišelį atidavė man. O kitą dieną, kai kūrėm šeimos pamatus, naudojom akmenėlius tuos likusius. T.y. su gražiausiais jausmais. O tie visi "blogieji" paliko jūroj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 07 kovo 2010 - 12:56
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 07, 00:53)
Labutis, ant akmeneliu uzrasai ivairius zodzius(meile,laime,sveikata,pyktis, ir tt), kai busit ant tilto duok jauniesiems issirinkti akmenelius kokius jie mano reikalingi ju gyvenime, o kas jiems netinka lai ismeta i upe, telkini na kur busit. Akmenelius isrinktus sudeda i maiseli ar skrynute,kaip jau sugalvosi.O smeli ir kitka tai cia  kita uzduotis, tik cia gali daryti kada nori , tas pats principas tik nieko neismeta. Na kazkas panasaus,pati isrink ka noretum padaryti. smile.gif

Aciu jums visoms uz puikias idejas. Supratau, kad i daugeli dalyku galima pasiziureti kurybiskai - kai ka pakeisti ar papildyti, priklausomai nuo jaunuju charakterio, vietos, oro salygu ir pan.
Atsakyti
Sveikos svočiutės thumbup.gif . Noriu paklaust tų, kurios susidūrėte su tylos minute per vestuves, t.y. kai vienas iš tėvų miręs verysad.gif , kada darot ar darėt tą tylos minutę, ar prieš tai kokius žodžius skaitėt?
Atsakyti
Aš nežinau kokius žodžius skaityt. Ir man jie visai ne vietoj būtų. Tiesiog susėdus prie stalo, pirmiausia reikia atsistoti ir paprašyti visų tylos minute pagerbti jaunosios/jaunojo artimąjį. Taip per visus balius būna. Prieš pradedant balių - atsistojama ir pagerbiama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 03 07, 20:48)
Aš nežinau kokius žodžius skaityt. Ir man jie visai ne vietoj būtų. Tiesiog susėdus prie stalo, pirmiausia reikia atsistoti ir paprašyti visų tylos minute pagerbti jaunosios/jaunojo artimąjį. Taip per visus balius būna. Prieš pradedant balių - atsistojama ir pagerbiama  ax.gif

Ačiukas mirksiukas.gif Ir aš taip pat galvojau, tik va kad neteko niekur susidurt, tai norėjau užsitikrint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2010 03 05, 22:15)
šampano (jaunąją ir jaunikį) daviau lydėdama miegoti, kad pabudę negalvotų jog tai buvo tik sapnas wink.gif

Visgi as galvoj gal iteikti tuos sampano butelius prie pirmojo stalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 07, 00:53)
Labutis, ant akmeneliu uzrasai ivairius zodzius(meile,laime,sveikata,pyktis, ir tt), kai busit ant tilto duok jauniesiems issirinkti akmenelius kokius jie mano reikalingi ju gyvenime, o kas jiems netinka lai ismeta i upe, telkini na kur busit. Akmenelius isrinktus sudeda i maiseli ar skrynute,kaip jau sugalvosi.O smeli ir kitka tai cia  kita uzduotis, tik cia gali daryti kada nori , tas pats principas tik nieko neismeta. Na kazkas panasaus,pati isrink ka noretum padaryti. smile.gif

QUOTE(Skinte @ 2010 03 07, 13:54)
Aš asmeniškai daviau akmenėlius rinkti prie jūros. Išsirinkę ir palikę gražiausius jausmus jaunieji visą maišelį atidavė man. O kitą dieną, kai kūrėm šeimos pamatus, naudojom akmenėlius tuos likusius. T.y. su gražiausiais jausmais. O tie visi "blogieji" paliko jūroj.

man labai patinka ta atrakcija su akmenėliais, būtinai darysiu thumbup.gif tik vat įdomu ar darėt ant kažkokių spec. (pirktinių) akmenėlių, ar šiaip bet kokių.. ir jei pirkot kokia maždaug kaina?? nes ant pirktinių bent man gražiau .. ax.gif o kaip jums?
Atsakyti
Aš akmenėlių prisirinkau Šventojoj. Ten tokių labai gražių yra - plokšti, visokių atspalvių... O pirktinių aš gražių neradau, tai taip ir pasilikau ties tais akmenukais.
Atsakyti
As vakar pirkau Jysk parduotuveje - maiselis (1 kg) sviesiu akmeneliu kainuoja 4.99 ir 2.49 Lt, tik jie nevienodo dydzio, gana slidus, nezinau kaip uzrasai laikysis...
Bet siaip naturalus is musu pajurio man irgi graziausi, tik nedaug ju turiu tinkamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 08 kovo 2010 - 14:42
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 08, 15:33)
As vakar pirkau Jysk parduotuveje - maiselis (1 kg) sviesiu akmeneliu kainuoja 4.99 ir 2.49 Lt, tik jie nevienodo dydzio, gana slidus, nezinau  kaip uzrasai laikysis...
Bet siaip naturalus is musu pajurio  man irgi graziausi, tik nedaug ju turiu tinkamu.

aš iš paplūdimio turiu nemažai, tai reikės pasiieškoti, gal rasiu tinkamų.. rolleyes.gif kiek mačiau senose temose, tai viena svočiutė turėjo tokius baltus akmenukus-pirktinius.. nu man jie gražiai atrodė, tokie dailūs ax.gif beje, DALUZE 2 senose temose irgi radus buvau, kad vienoms nuo akmenėlių nusitrindavo užrašai, tai vienos rašydavo su markeriais kur ant CD užrašinėti tinka, o dar kažkuri rašė su nagų laku.. bigsmile.gif darbo daug, bet linksmai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniskai is pajurio graziausi ir naturaliausi, as kaktusus esu apipylusi zeme ir apdejusi akmenukais ivairaus dydzio ir spalvu. Dar maciau prekiauja graikiskais riesutais o ant ju surasyti ivairus zodziai.
Atsakyti