Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 04, 17:05)
Abdovanojau, bet smulkmenas, kad dovana butu iki lito.PVZ.; muilo gabaliukas, smilkalu rinkinukas, musgaudes(pirkau uz eura 6vnt., zvakes. Na zodziu stengiaus pirkt daugmaz naudingus daiktus ir kad ipakavime butu keli vienetai.

Aha, aišku thumbup.gif O daba dar vienas klausimas, o kaip tas dovanas pristatei, juk neiduosi muilo ir nesakysi stai jums muilo gabaliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 04, 18:29)
Aha, aišku thumbup.gif O daba dar vienas klausimas, o kaip tas dovanas pristatei, juk neiduosi muilo ir nesakysi stai jums muilo gabaliukas doh.gif

Tai kas laimedavo, sakiau nugaletojas(ja) ar keli jei komanda, apduovanuojami prizais. Gali ir pagal rungti ziuret, pvz jei komanda atliks rungti jaunosios sukneles kurymas, tai gali padovanoti laimetojams tualetini popieriu.

O seip dedu loterija, gal ir kitos ka panaudos, kils minciu
LOTERIJA

1.Valiklis „Cif“ Tualet.popierius
2.“ Max factor“ lūpų dažai. burokėlis
3.“ Oriflame“ pudra. miltai
4.Degtinės butelis. mineralinis
5.3-JŲ kambarių butas. raktas
6.Televizorius „ Sony“ iš laikraščio tel.programa
7.Burnos gaiviklis. česnakas
8.Rankų darbo skraistė. nosinė
9. „ Versace“ rankinė. Paprast.maišelis
10. Skalbimo mašina. Ūkiškas muilas
11.Mašina „ Audi 100“.. mašinytė žaislinė
12. „Oriflame“ nagų lakas. flomasteris
13.Parkeris auksine plunksna. Pieštukas paprastas
14.Sidabriniai padėklai. Geltonos servetėles
15.Vitaminai A, B, C. Dėžutė nuo vitaminų
16. Sietynas. Sugedusi lemputė
17.Kaspinas plaukams. virvele
18.Batų tepalas „ Kiwi “ vaisius kivi
20.Bulvių traškučiai „ Estrela “ bulvės maišiuke
21.Kelionė į Barseloną. Atvirutė su Barselona
22.Makiažo valiklis „ Green line“. kefyras
23.1000000 litų. Padarytas pinigas
24.Firmos“Avon“ lūpų balzamas klijai sausi
25. Auksinės sąsagos marškiniams sąvaržėlės
26.kvepalai “Naomi Kembel“ mašininiai kvepalai
27.Krištolinė taurė vienkart.stiklinė
28.Indiškas saris šalikėlis
29.Sidabriniai stalo įrankiai vienkart.įrankiai
30.Dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknelė. Nuo lietaus apsiaustas
31.Auksinis žiedas su 4 karatų deimantu. Papr.žiedelis
32.Krokodilo odos bateliai. kojinės
33.Odinės pirštinės. Baltos pirštinės ravėjimui. Turguje būna
34.“Zepter“ puodų rinkinys. Žaisliniai puodai
35.Auksiniai pakabukai. Pakabukai drabužiams paprasti
36.Telefonas ‚Nokia“ žaislinis tel.
37. 2006 metų laikraščio „Lietuvos žinios“ prenumerata. 12 laikraščių
38.Guminė valtis . Vaikiška padanga
39. Porcelianinės lėkštės. Vienkart.lėkštės
40.Apyrankė iš juodųjų ir baltųjų perlų. Apyrankė paparasta
41.Dailininko Leonardo da Vinči paveikslas. Paveikslas su bedžione
42.Dulkių siurblys šluota
Atsakyti
loretita2 kaip smagu tave matyti bigsmile.gif
skaitinėju dabar temas senesnes ir mačiau kai ruošeisi svočiauti, grįžtu į šią temelę,o tu šaunuolė jau čia mums kiek naudingos info pažėrusi thumbup.gif
perskaičiau tris paskutines temas, info radau daug thumbup.gif dabar reikės nuo kažko pradėti.. bet nuo ko.. doh.gif ir, nesisekė rasti laikraštuko pavyzdžių.. gal kas pasidalintumėt? ax.gif
Atsakyti
sveikos svociukes. apnėriau as sampano butelius: padariau jaunaja ir jaunaji (parodysiu tik po vestuviu). Bet dabar galvoju, kaip man juos jauniesiams padovanoti? gal kas darete ka nors panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 04, 18:59)
skaitinėju dabar temas senesnes ir mačiau kai ruošeisi svočiauti, grįžtu į šią temelę,o tu šaunuolė jau čia mums kiek naudingos info pažėrusi  thumbup.gif
perskaičiau tris paskutines temas, info radau daug thumbup.gif dabar reikės nuo kažko pradėti.. bet nuo ko.. doh.gif ir, nesisekė rasti laikraštuko pavyzdžių.. gal kas pasidalintumėt?  ax.gif

loretitai parasyk i az adresa atsius pavyzduka laikrascio.
Atsakyti
sveikos svociutes 4u.gif

tai ka kreipiuosi i jus , noredama pasismt patirties ir isminties ax.gif

pirmakarta gyvenime svociausiu siu metu rugpjucio 7 d, tai reikia man visu butiniausiu patarimu is jusu puses , aisku jai butu nesunku laukiu jusu/ emeilu
agrinkeviciute@gmail.com

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 04, 19:59)
thumbup.gif dabar reikės nuo kažko pradėti.. bet nuo ko.. doh.gif ir, nesisekė rasti laikraštuko pavyzdžių.. gal kas pasidalintumėt?  ax.gif

parasyk man i az adresiuka, atsiusiu pavyzdeli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano jaunieji nori einant miegoti juokingu naktiniu. mergaites, gal turit kokiu ideju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2010 03 05, 17:34)
Sveikos,

mano jaunieji nori einant miegoti juokingu naktiniu. mergaites, gal turit kokiu ideju? g.gif

kiek varčiau temelių, tai mačiau dovanojo svočiutės ir baisulingai didelius su visokio širdelėm, ar pozom..su užrašais visokiais.. ax.gif maniškiai naktinių nenori, tai nelabai gilinausi, tiek užkliuvo už akių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 04, 20:32)
sveikos svociukes. apnėriau as sampano butelius: padariau jaunaja ir jaunaji (parodysiu tik po vestuviu). Bet dabar galvoju, kaip man juos jauniesiams padovanoti? gal kas darete ka nors panasaus?

šampano (jaunąją ir jaunikį) daviau lydėdama miegoti, kad pabudę negalvotų jog tai buvo tik sapnas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2010 03 05, 17:34)
Sveikos,

Labas, stai tokius naktinius esu dovanojusi,
user posted image

user posted image
cia man pasiuvo sese
Papildyta:
O tie naktinukai kur su sirdim tai kai lydejo miegot, porininkai rase palinkiejimus su baltu markeriu. Jei sudomino galesiu duot kontaktus
Atsakyti
Sveikos, svociutes,
perskaiciau daugybe temu, bet taip iki galo ir nesupratau AKMENELIU (su uzrasytais zodziais) prasmes. Vienos uzsimine, kad jaunieji akmenelius atrenka ir nereikalingus ismeta i upe (po nesimo per tilta), kitos rasete, kad akmenelius, smeli ir kriauklytes tiesiog sudeda i vazele. Gal galite paaiskinti placiau pati procesa. Aciu.
Svociausiu pirma karta geguzes menesi biggrin.gif
Atsakyti