Aha, ir aš pritariu: pirmiausia ne nuotakų čia forumas ir prašom nekišt čia nosies. Aš tai tikiuosi, kad mano dvi nuotakos čia nelandžioja
Dėl nešvankumo, tai pas mus liaudis tokia prikolna bus, o jaunieji vestuvėse tik prieš keletą metų buvo, tai manau bus naujovė . O šiaip tai juk ir daugiau tokių "nešvankių" bent jau žaidimų būtent per vestuves ir žaidžia. Bet čia jau kaip kam atrodo.
Linutete, o tai kiek vienam paky yra tų markerių, ar užteko vieno įpakavimo, atleisk kad aš taip smulkiai, bet man reik pasiskaičiuot nes maxima tolokai nuo namų ir sumasčius nenulėksi
Kišiu nosį kišiu
Nes pati viską beveik organizuojuosi ir jūsų dėka randu daug gerų dalykų
p.s. apie varškę pirmą kartą girdžiu
QUOTE(Nuotaka22 @ 2010 02 24, 20:19)
Kišiu nosį kišiu
O tai iš ko sūrį pirmąją naktį spausit
Tiesa pasakius ir man taip buvo, viską organizavausi pati, jokių staigmenų Tad sėkmės ruošiantis.
Oi, ne, truputį pamelavau, kai lydėjo miegot mano dėdė stambus ūkininkas mums kandelę pieno vietoj varškės įdavė ir liepė sūrį suspaus Ir dar buvom suplanavę piršlio nekart, bet atsirado tokių įniciatorių ir mūsų piršlelio vos nepakorė tikrąją to žodžio prasme, per daug jaunimėlis įsivažiavo Bet viskas baigės puikiai
QUOTE(Agniulka @ 2010 02 24, 20:16)
Aha, ir aš pritariu: pirmiausia ne nuotakų čia forumas ir prašom nekišt čia nosies. Aš tai tikiuosi, kad mano dvi nuotakos čia nelandžioja
Dėl nešvankumo, tai pas mus liaudis tokia prikolna bus, o jaunieji vestuvėse tik prieš keletą metų buvo, tai manau bus naujovė . O šiaip tai juk ir daugiau tokių "nešvankių" bent jau žaidimų būtent per vestuves ir žaidžia. Bet čia jau kaip kam atrodo.
Linutete, o tai kiek vienam paky yra tų markerių, ar užteko vieno įpakavimo, atleisk kad aš taip smulkiai, bet man reik pasiskaičiuot nes maxima tolokai nuo namų ir sumasčius nenulėksi
Aisku, kad buna nesvankiu kaip ir su tuo paciu buteliu tarp koju perdavimu, zaidimo su kiausiniais ir pan bet nuo tik smagiau kai vestuves turi toki prieskoni, juk tokiu budu mokinam jaunuosius judet lovoj o kas juos ismokins jei ne pirsliai/??
Markeriu yra jei gerai pamenu 6 skirtingi, tai as dar pirkaus juoda ir raudona papildpomai paprastus
QUOTE(Nuotaka22 @ 2010 02 24, 20:19)
Kišiu nosį kišiu
Oi kaip uzjauciu..ir vestuves ir pirsliam i dantis ikist reik ir istikruju neidomu kai viska zinai ir jokiu staigmenu
Taip taip is varskes suri darysit juk, o ryte dar ir svocia is po lovos istraukt tures mes prie jos dar gavom jogurtuku jegom atgau, sex gerimo- energijai palaikyt, vynuogiu - drasesnei pradzia
Linutete, dar išduok paslaptį kaip stalo valdžią "apginklavai"
QUOTE(Agniulka @ 2010 02 25, 11:43)
Linutete, dar išduok paslaptį kaip stalo valdžią "apginklavai"
Man padare molinius labai fainus stikliukus tai su jais, paskui dar sekretore rinkau nes norejau kazka ipareigot jauniesiem palinkejimus surinkt tai gavo papkute su lapeliais palinkejimu ir tusinuka su sirdele, nes juk valentinke ryte jau buvo, o tvarkdariui sautuva-ziebtuveli. Ir viskas, nerinkom daugiau, nes pas mus muzikantai dare tokius pervadinimus zmoniu, na pvz: sako, o zinot musu sventes apsaugininkas Henyte su zmona atvare ir priejes paglosto tuos zmones, sako o ka matau!!!Malonu Ala Pugaciova kad apsilanket musu baliuj, tikiuosi padainuosit su manim ir t.t.t bet idomiausia kad visus taip panasius atrenka, kad tikrai juoko buna nesveikai
Tikiuosi supratai
Man iskylo toks klausymas kiek tu saldainiu su graziais vestuviniais popieriukais suvinotu reikia? ir sampano buteliu su pacios darytomis etiketemis? gal ir kvaili klausimai bet pirma karta darau tai net nezinau
QUOTE(Kvakuska @ 2010 02 26, 20:33)
Man iskylo toks klausymas kiek tu saldainiu su graziais vestuviniais popieriukais suvinotu reikia? ir sampano buteliu su pacios darytomis etiketemis? gal ir kvaili klausimai bet pirma karta darau tai net nezinau
Jei žadi vaišinti visus svečius tai bent jau po vieną visiems saldainį. Priklauso nuo to kiek žmonių ir kada bei kur norėsi jais pavaišinti
As tai irgi darysiu saldainius. Jauciu 1 kg padarysiu su jaunuju nuotraukomis, o kita kg su vaiko nuotrauka - tokius krikstyniniu :)DAr pasidarysiu pora dideliu sokoladu prizams ir zinoma pora sampano bonkiu, taip pat prizams. Dabar kaip tik ir esu prisedusi prie fotosopo
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 01, 15:51)
As tai irgi darysiu saldainius. Jauciu 1 kg padarysiu su jaunuju nuotraukomis, o kita kg su vaiko nuotrauka - tokius krikstyniniu :)DAr pasidarysiu pora dideliu sokoladu prizams ir zinoma pora sampano bonkiu, taip pat prizams. Dabar kaip tik ir esu prisedusi prie fotosopo
Na o man tai šokas. Svočiausiu kovo men. tai nežinau kada pasiruošti. O kokias etiketes daraisi šampanui, gal gali parodyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 02 26, 18:33)
Aš asmeniškai turėjau 3 kg daviau visiems kurie sveikino. Tik svetimiems žmonėms, kurie ant kelio stabdė daviau be jaunųjų atvaizdų saldainius. O šampano su etiketėm turėjom 10 butelių, degtinės irgi apie 10 (nepamenu tiksliai )
QUOTE(ade123 @ 2010 03 01, 18:47)
Na o man tai šokas. Svočiausiu kovo men. tai nežinau kada pasiruošti. O kokias etiketes daraisi šampanui, gal gali parodyti
Prie gero noro per savaitę viską susiruošt galima. Netingėkit permest akim paskutinių kelių temų ir bus idėjų sočiai O jei kas neaišku bus - klauskit visada padėsim