Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Linutete @ 2010 02 18, 17:35)
Ilsydejau miegot su meiles simfonija nupiesta ant paklodes pasakiau savais zodziais kad nepamirstu ka reik daryt ir galbut kazko naujo ismoktu prasom kabintis pries savo lova ant sienos. Naudoti kas antra nakti ax.gif

Na lyg ir viskas, galbut kazka pamirsau ir nepaminejau tai klauskit mirksiukas.gif
Tikiuosi nepavargot skaityt....

Sveiki,

Linutele, su pagarba skaiciau apie Jusu svociavima thumbup.gif Sauni svocia esate thumbup.gif Tokiu geru, nauju ideju pasiulete, nes teks svociaut 3 karta, tai kai kas jau taip banalu atrodo, norisi kazko naujo blush2.gif Labai patiko tas karcios degtines - buciniu variantas thumbup.gif Dar noreciau smulkiau pasiteirauti apie ta paklode ir meiles simfonija.. g.gif Kas ten per paklode ir kas ant jos nupiesta? Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

Dar kazkuri mergaite teiravosi del svocios suknios prie melynu pamergiu sukneliu. Taigi, kai as pernai svociavau, tai prie melynu pamergiu siuvausi sokolado spalvos suknia. Man patiko melynos - rudos derinys wub.gif Dar buvo svarstymu apie vandens (salto zalsvai melsvo atspalvio) spalva, taciau ruda nugalejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 22, 11:14)
Linute, jei nepyksi as pasivoksiu tavo ideja apie mokinima buciuotis biggrin.gif  Man labai patiko thumbup.gif

Tai aisku kad nepyksiu, del to ir pasidalinau viskuo, akd jum ruostis butu lengviau ir aiskiau mirksiukas.gif as pati cia sm mirkau parom kol susideliojau viska mirksiukas.gif

QUOTE(rututu @ 2010 02 23, 08:27)
Sveiki,

Linutele, su pagarba skaiciau apie Jusu svociavima  thumbup.gif Sauni svocia esate  thumbup.gif Tokiu geru, nauju ideju pasiulete, nes teks svociaut 3 karta, tai kai kas jau taip banalu atrodo, norisi kazko naujo  blush2.gif Labai patiko tas karcios degtines - buciniu variantas  thumbup.gif Dar noreciau smulkiau pasiteirauti apie ta paklode ir meiles simfonija..  g.gif Kas ten per paklode ir kas ant jos nupiesta? Buciau labai dekinga uz atsakyma  4u.gif

Oi baikit taip girt mane blush2.gif pirma kart tokiose pareigose buvau ir greiciausiai paskutini, nes mb kategoriskai pries kita tokia avantiura lotuliukas.gif vargsas issigando mano asaru paskutinem dienom ir panikos kad nieko nespesim ir viskas sugrius... doh.gif na bet ner ko noret kai galima sakyt viska viena padariau per toki trumpa laika..
Paklode galiu atsiust, parasyk i az kur mirksiukas.gif saviskes nenufotkinau, nes pabaigta piest buvo tik apie 2 nakties vestuviu isvakarese tai ne iki fotkinimo buvo jau doh.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes,
Jau visi pasimeciau, mano jaunieji pakeite vestuviu data,t.y. paankstino doh.gif . Nebezinau net ko ir griebtis. Speju ir kai kurios idejos bus neivykdytos. Nu zodziu dabar tai jau visai susimakalavau. Manau man nieko neiseis verysad.gif Tai nervuojuos dabar, nebezinau nuo ko pradet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 02 23, 13:04)
Sveikos svociutes,
Jau visi pasimeciau, mano jaunieji pakeite vestuviu data,t.y. paankstino  doh.gif . Nebezinau net ko ir griebtis. Speju ir kai kurios idejos bus neivykdytos. Nu zodziu dabar tai jau visai susimakalavau. Manau man nieko neiseis verysad.gif  Tai nervuojuos dabar, nebezinau nuo ko pradet  doh.gif

Nu kurgi jau neiseis, tik maziau nervuotis reikia ir tikrai viskas gausis mirksiukas.gif O kada svente?
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 02 23, 13:04)
Sveikos svociutes,
Jau visi pasimeciau, mano jaunieji pakeite vestuviu data,t.y. paankstino  doh.gif . Nebezinau net ko ir griebtis. Speju ir kai kurios idejos bus neivykdytos. Nu zodziu dabar tai jau visai susimakalavau. Manau man nieko neiseis verysad.gif  Tai nervuojuos dabar, nebezinau nuo ko pradet  doh.gif

Baik, nusiramink tik, pakvepuok giliai mirksiukas.gif as su kudikiu ant ranku ir suniu galima sakyt viena per dvi savaites viska padariau ir igyvendinau mirksiukas.gif imanoma ir per trumpesni laika, tik va nervai tai jau nukencia kaip turi but doh.gif
TIKRAI PADARYSI, NEPANIKUOK, VISKAS BUS thumbup.gif
Atsakyti
Na, aisku bandysiu ir darysiu kiek imanoma unsure.gif Tik va jau streso tai daug. Pas mane irgi maza dukryte, nevisada leidzia darbus pasidaryt, bet kaip nors. Gal mergaites sakykit, turit koki pirkiniu sarasa, ka reikia tureti butinai pirsliams? Scenariju sioki toki turiu, bandysiu sulipdyt tik visas mintis. Bet va su pirkiniais as parzuvus doh.gif
O svente planuojama balandzio pradzioj.
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 02 23, 14:20)
Na, aisku bandysiu ir darysiu kiek imanoma  unsure.gif  Tik va jau streso tai daug. Pas mane irgi maza dukryte, nevisada leidzia darbus pasidaryt, bet kaip nors. Gal mergaites sakykit, turit koki pirkiniu sarasa, ka reikia tureti butinai pirsliams? Scenariju sioki toki turiu, bandysiu sulipdyt tik visas mintis. Bet va su pirkiniais as parzuvus  doh.gif
O svente planuojama balandzio pradzioj.

Oi tai laiko tikrai turi mirksiukas.gif spesi ramiai pasidaryt. As tai rasiausi scenariju ir kitam lape ko reik pagal ji, tai buvo lengviau, nes juk nedarom vienodu tai ir daiktai skirtingi mirksiukas.gif be to man daug ka padare sesers vyro mama is molio tai atkrito labai nemazai pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 02 18, 17:35)
Ilsydejau miegot su meiles simfonija nupiesta ant paklodes pasakiau savais zodziais kad nepamirstu ka reik daryt ir galbut kazko naujo ismoktu prasom kabintis pries savo lova ant sienos. Naudoti kas antra nakti ax.gif

Labukas visom svočiutėm, Linutete norėjau paklaust kai darei paklodę ar tiesiai piešei ant paklodės ar buvai kokius šablonus pasidarius. ax.gif Nu nedraugauju aš su piešimu nors tu ka doh.gif O reik net dvi paklodes padaryt, ar reiks ieškot iš saviškių kas piešt moka g.gif Ir dar kokio maždaug dydžio natos pas tave buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 02 24, 08:46)
Labukas visom svočiutėm, Linutete norėjau paklaust kai darei paklodę ar tiesiai piešei ant paklodės ar buvai kokius šablonus pasidarius. ax.gif Nu nedraugauju aš su piešimu nors tu ka doh.gif O reik net dvi paklodes padaryt, ar reiks ieškot iš saviškių kas piešt moka g.gif Ir dar kokio maždaug dydžio natos pas tave buvo rolleyes.gif

Piesiau tiesiai mirksiukas.gif zinok as ir visai nedraugauiju, nei su piesimu nei su rankdarbiais lotuliukas.gif bet gavosi viskas thumbup.gif ant paklodes rasiau pasiemus pjaustymo lentele (pavadinima), nes pagalvojau kad jau geriau tiesiai nei belekaip doh.gif penkline nupiesiau ir pasidejus lenta, smuiko rakta svelniai su piestuku. O natos pagal penkline per dvis tris eilutes mirksiukas.gif dariau kad gerai matytusi visiem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 02 24, 10:13)
Piesiau tiesiai mirksiukas.gif zinok as ir visai nedraugauiju, nei su piesimu nei su rankdarbiais lotuliukas.gif bet gavosi viskas thumbup.gif ant paklodes rasiau pasiemus pjaustymo lentele (pavadinima), nes pagalvojau kad jau geriau tiesiai nei belekaip doh.gif penkline nupiesiau ir pasidejus lenta, smuiko rakta svelniai su piestuku. O natos pagal penkline per dvis tris eilutes mirksiukas.gif dariau kad gerai matytusi visiem mirksiukas.gif

Oi oi, tai reiks ir man tavo patarimais pasinaudot ir bandyt "žaisti" doh.gif Gerai kad dar laiko daug thumbup.gif O su kuom tu piesei ant tų paklodžių ar su kokiais spec. markeriais ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

pamačiau, kad ta paklodė labai populiari tapo. Ir pamaniau pareikšti savo kaip nuotakos nuomonę...
Na, man nepatinktų smile.gif Ir nešvanku, ir šiaip smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 02 24, 19:01)
Oi oi, tai reiks ir man tavo patarimais pasinaudot ir bandyt "žaisti" doh.gif Gerai kad dar laiko daug thumbup.gif O su kuom tu piesei ant tų paklodžių ar su kokiais spec. markeriais ax.gif

Yra maximoj pirkt tokiu markeriu-flomasteriu apie 13 lt kainuoja mirksiukas.gif O as piesiau zinok vestuviu nakties isvakarese (kaip studentai dazniausiai daro lotuliukas.gif )

QUOTE(Nuotaka22 @ 2010 02 24, 19:16)
Sveikos,

pamačiau, kad ta paklodė labai populiari tapo. Ir pamaniau pareikšti savo kaip nuotakos nuomonę...
Na, man nepatinktų smile.gif Ir nešvanku, ir šiaip smile.gif

Na manau gali but atsibode jei labai daznai lankaisi vestuvese ir pastoviai ta matai, pas mus tai zinojau kad bus naujiena del to ir dariau mirksiukas.gif
Del vulgarumo, tai tikrai taip nera, nes viskas graziai su sirdelem ispiesta, ir tos pozos juk ne su zmonem o natom, t.y burbuliukai ir pagaliukai mirksiukas.gif
Jeigu jau sitas dalykas yra nesvanku tada matyt ir buciniai pries vestuves turetu buti nesvanku mirksiukas.gif arba islydint iduodama jogurtas ar varkse tai irgi su potekste mirksiukas.gif
Ir is vis juk nuotaku cia tema 4u.gif neidomu paskui bus tongue.gif
Atsakyti