Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 02 18, 21:24)
Aha, supratau  g.gif  Bet tu korteliu nerdau, matyt praziurejau (na nesvarbu). O sakyk kas cia per kvepianti gele? blush2.gif  Pirmasyk girdziu . Ir kaip pradejai su tais pazadais? Muzikantai isdalino ir paskui visi skaite, ar kaip? g.gif  Nu man kaip kokiai vistai vis nedaeina, nepyk jei trugdau  ax.gif

Na paprasta tokie kaip tikri ziedlapiai kur buna dzutese i vazeles ar kur namie susimest mirksiukas.gif o su pazadais pradejom taip: kaip muzikantas pasake kad svocia noretu pavaisinti jus savo tortu, liepiau pasivaisinti po viena gabaliuka ir isvyniot. Sakiau, kad ten rasite po viena pazada, kuri turesite ispildyti per ateinancius 5 metus. Ir pradejom mes,kad butu paprasciau ir aiskiau mirksiukas.gif

QUOTE(Pilypė @ 2010 02 18, 22:03)
Linutete, labai šauniai viskas atrodė  thumbup.gif Matau kad tikrai nebuvo nieko nei per daug, nei per mažai smile.gif Viskas savo vietose  thumbup.gif  Šaunuolė  thumbup.gif

Na turejau dar kelias mintis,tiesiog per toki trumpa laika nebespejau blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos piršlienės, svočios, liudininkės....
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį ax.gif , gegužės mėnėsį esam pakvieti į liudininkus, nors jaunieji sako, kad reikės tik parašų, bet manau kad tik su parašais neišsisuksim g.gif . Tai va pradedu po truputį ruoštis, skaitinėti visas temeles ir gaudyti visokias mintis ir idėjas, nes pas mane minčių kol kas nulis doh.gif, bet su tuo kas yra čia prirašyta manau neprapulsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi šaunuolė Linutete thumbup.gif jau kiek prisijuokiau skaitydama tavo pasakojima, tai reik tik isivaizuoti kaip iš tikro linksma buvo lotuliukas.gif Tikra šaunuolė esi, pagarba tokiai svočiutei mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Linutete saunuole tu thumbup.gif Ir smagu kad paciai smagu buvo thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Agniulka @ 2010 02 09, 23:43)
Smagu padėt  drinks_cheers.gif Mes tai irgi tą gandro laišką leisim kai per tiltą perneš thumbup.gif , o atsakymą aš skaitysiu salėj tik dar tiksliai nežinau ar prie pirmo ar prie antro užsėdimo doh.gif bet jei nespėsiu pirmąją dieną, tai perskaitysiu antrą, o prie to laiško dar bus pridėta dėžė su vaiko kraiteliu ax.gif Nu nežinau ar aiškiai aš čia paaiškinau, bet gal suprasi lotuliukas.gif

Aciu labai supratau viska 4u.gif

Zodziu vakar brolis tik oficialiai su drauge pakviete liudininakis but, bet jau tetis anskciau buvo isiplepejes, tai mes tipo nustebusius pavaidinom lotuliukas.gif Sake tradiciju nenori bet zidinio nores, tai sakiau dar gandro laiska ir akmenelius suorganizuosiu ir kokias palydetuves pirmau nakciai ax.gif
Atsakyti
O mus apgavo.. Iš pradžių kvietė liudininkais, paskui paaiškėjo, kad mes turėsim "kelis žodžius pasakyti", bet gavosi taip,kad muzikantai buvo tikri mėmės ir mes visą vakarą gavom pravesti...
Atsakyti
O ar galite kas parašyti ką privalo daryt piršliai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 02 19, 13:48)
Oi šaunuolė Linutete  thumbup.gif  jau kiek prisijuokiau skaitydama tavo pasakojima, tai reik tik isivaizuoti kaip iš tikro linksma buvo lotuliukas.gif Tikra šaunuolė esi, pagarba tokiai svočiutei mirksiukas.gif  4u.gif

Aha zinok ir man nuo juoko antra diena sonus skaudejo doh.gif

QUOTE(Egliux @ 2010 02 20, 16:11)
Linutete saunuole tu thumbup.gif  Ir smagu kad paciai smagu buvo thumbup.gif  4u.gif
Aciu labai supratau viska 4u.gif

Prasom, jei kas neaisku klausk mirksiukas.gif

QUOTE(Arfėja @ 2010 02 20, 19:00)
O ar galite kas parašyti ką privalo daryt piršliai?  blush2.gif

Na paprasciausiai pravesti vestuves lotuliukas.gif o jei rimtai tai ziurint ko nori jaunieji (nors jais pasitiketi beveik negalima mirksiukas.gif ), plius ziurint kokie muzikantai. Bet siaip pirsliai viska praveda: islydejimas is namu (paziuri kad visi su dok butu, nors as pati buvau be lotuliukas.gif ), laiko praleidimas gamtoj ar vaziuojan/gryztant is jos, na ir salej sventes pravedimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2010 02 18, 22:41)
Agniulka, gal galite ir man i el pasta atsiusti ta laiškutį gandrui? žinoma, jei nesunku. būčiau labai dėkinga 4u.gif
giozelin@gmail.com

Labukas mirksiukas.gif Išsiunčiau, sėkmės ruošiantis thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif nezinau i tema cia pataikiau ar ne, norejau paklausti ar tinkama tokia suknele svociai? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Man visai atrodo graži suknelė thumbup.gif Ir spalva, ir stilius mirksiukas.gif Svarbu pačiai jausties jaukiai, patogiai ir gražiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Linute, jei nepyksi as pasivoksiu tavo ideja apie mokinima buciuotis biggrin.gif Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 02 21, 20:06)
Labas vakaras  4u.gif nezinau i tema cia pataikiau ar ne, norejau paklausti ar tinkama tokia suknele svociai?  blush2.gif

labai grazi suknele, manau tikrai tinkama thumbup.gif
Atsakyti