Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(norwa @ 2009 11 07, 16:31)
As pirsliavau jau senokai liepos men.Ir mes gavome labaiiiiiiii ispudinga pakvietima.Jaunieji gyvena uzsienyje,tai jie atsiunte mum siuntinuka  biggrin.gif .O jame radome saldainiu,likerio butelaiti vardine pirslio juosta,atvirute ir diska su pakvietimu pirsliaut.Galite pasiziureti cia
  Vestuviu nuotraukytes idesiu veliau  smile.gif

sveikutes,nu labai grazus pakvietimas,nu butumet is vis besirdziai,jei butumet atsisake pirsliauti.....na ir sumanus tie jusu jaunieji yra,saunu kaip yra tokiu sumaniu zmoniu.........labai grazu bigsmile.gif bigsmile.gif ,susigraudinau.. .
Atsakyti
Prašau padėkite. Kokius žodžius sakėte jauniesiems išlydint miegoti? ką dovanojote? ir kokius žodžius ar linkėjimus sakėte 12 val. galbūt prieš fejerverkus???? turbūt daug apie tai šnekėjote, bet mane labai jau laikas spaudžia blush2.gif jau tuoj šeštadienis doh.gif tikiuosi padėsite man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 10, 19:51)
Prašau padėkite. Kokius žodžius sakėte jauniesiems išlydint miegoti? ką dovanojote? ir kokius žodžius ar linkėjimus sakėte 12 val. galbūt prieš fejerverkus???? turbūt daug apie tai šnekėjote, bet mane labai jau laikas spaudžia  blush2.gif  jau tuoj šeštadienis  doh.gif  tikiuosi padėsite man  blush2.gif

Parašiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Kągi, reikia vėl jungtis į šią temelę, šventė 11,28, tad visai nedaug laiko liko. Pamažu ruošiuosi, idėjų dar po ankstesnių vestuvių nestokoju, kai ką naujo pasirinkau čia. prisiduodu, nes bus drąsia, kai iškils klausimų ar kai norėsiu pasidžiaugti (pasiguosti) po visko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 10, 23:24)
Kągi, reikia vėl jungtis į šią temelę, šventė 11,28, tad visai nedaug laiko liko. Pamažu ruošiuosi, idėjų dar po ankstesnių vestuvių nestokoju, kai ką naujo pasirinkau čia. prisiduodu, nes bus drąsia, kai iškils klausimų ar kai norėsiu pasidžiaugti (pasiguosti) po visko  mirksiukas.gif

Tau gerai mirksiukas.gif tau dar daug laiko palyginus mirksiukas.gif o man jau 14 doh.gif
Atsakyti
O svečių pažadai? kaip su jais yra daroma? aš juos turiu, bet nežinau kaip pateikti doh.gif padėkite prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 11, 08:57)
Tau gerai  mirksiukas.gif  tau dar daug laiko palyginus  mirksiukas.gif  o man jau 14  doh.gif

bet gal seniau ruošiesi, aš tai tik spalio mėn pabaigoj pradėjau wink.gif

QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 11, 09:35)
O svečių pažadai? kaip su jais yra daroma? aš juos turiu, bet nežinau kaip pateikti  doh.gif  padėkite prašau  blush2.gif

svečių pažadus naudosiu kartu su prisistatymu. kai svečias atsistos, pasakys vardą, kaip susijęs su jaunaisiais ir išsitrauks kuo įsipareigoja padėti jaunai šeimai. o pristatysiu paprastai, kad jaunieji sudarė sąrašą darbų ir tikisi pagalbos iš visų mūsų.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 11, 12:02)
bet gal seniau ruošiesi, aš tai tik spalio mėn pabaigoj pradėjau wink.gif
svečių pažadus naudosiu kartu su prisistatymu. kai svečias atsistos, pasakys vardą, kaip susijęs su jaunaisiais ir išsitrauks kuo įsipareigoja padėti jaunai šeimai. o pristatysiu paprastai, kad jaunieji sudarė sąrašą darbų ir tikisi pagalbos iš visų mūsų.

Na as pradejau spalio pradzioje blush2.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Vis dazniau uzsuku i sia tema...Kokiu nuostabiu ideju cia yra...Ir svociutes nepakartojamos bigsmile.gif 4u.gif
Esam pakviesti pirsliauti liepos menesi.Vestuves viena diena.Atsakymo dar galutinio nedavem,nes MB dar stipriai abejoja...Bet darant toki doh.gif spaudima,jauciu,kad niekur nedingsim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linciuke5: 11 lapkričio 2009 - 16:17
QUOTE(linciuke5 @ 2009 11 11, 17:16)
Vis dazniau uzsuku i sia tema...Kokiu nuostabiu ideju cia yra...Ir svociutes nepakartojamos bigsmile.gif  4u.gif
Esam pakviesti pirsliauti liepos menesi.Vestuves viena diena.Atsakymo dar galutinio nedavem,nes MB dar stipriai abejoja...Bet darant toki doh.gif  spaudima,jauciu,kad niekur nedingsim...

O kas per spaudimas? Is jaunuju puses? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 11, 16:33)
O kas per spaudimas? Is jaunuju puses?  g.gif

Ne tik...Is visos gimines.Matot visiems dabar krize,o mums ne mastau.gif
Atsakyti
Nu jo krize visus liecia unsure.gif
O niekur nerandu kada yra dovanojamas šeimos bankas? kokie žodžiai sakomi? g.gif
Atsakyti