Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
gal kas galite imesti kazkokius zodzius liudininke kur galetu pasakyti prie stalo
nes einu liudininke ryt pas drauge , bet jokiu ten svenciu nedaro dideliu, tik rotuse ir pietus
4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
jungiuosi ir as i pirslieniu-svociu forumeli. einam i vestuve pirsliauti geguzes pabaigoje, laukia 60 sveciu ax.gif beje, pirma karta doh.gif esu visiskai zalia, o laukia rimtas darbas..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 02 15, 14:44)
Sveikos visos smile.gif
jungiuosi ir as i pirslieniu-svociu forumeli. einam i vestuve pirsliauti geguzes pabaigoje, laukia 60 sveciu ax.gif  beje, pirma karta  doh.gif  esu visiskai zalia, o laukia rimtas darbas..... rolleyes.gif

Sveika, prisijungus mirksiukas.gif As irgi pirma karta einu i svocias smile.gif Tai vat skaitinejuos, renkuosi idejas ir pradedu ruostis. cia labai daug visko yra. Man net galva istino visa, kaip reik viska sutalpint biggrin.gif
Papildyta:
Norejau jusu paklaust, gal esat kas girdeje, ar net dare vestuvese poru priesaikas rolleyes.gif Esu dalyvavusi vestuvese, ir pirsliene susistate poras, jos turejo sakyti priesaika savo partneriams, o po to buvo uzdetos vienodos apyrankes, kad nepasimestu vieni nuo kitu smile.gif Man visai sauni ideja, noreciau ir pati kazka panasaus padaryti. Tik nezinau to proceso g.gif Gal kas esate taip dare ?
Atsakyti
sveikos visos prisijungusios 4u.gif
As dar nieko neskubu daryti. Laukiu pavasario, o tada ir prasides rimtesnis darbymetis sia tema smile.gif
Bandysiu padaryti "Meilės simfonija", akmenukus su jausmais, gal koki vaidinima.
Atsakyti
gerbiamos svociutes,gal kuriai jau teko susidurt su sveciu knyga??? blush2.gif kur ja perkate ir kiek mazdaug kainuoja? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kadangi cia jau dauguma svociaujanciu ne pirma karta, noriu patarimo.

Kokios spalvos suknele man rekomenduotumet. Pamerges bus su melynom iki keliu suknelem.(mazdaug tokia melyna http://images.google...ttp...sa=N&um=1 )

kokia mano suknele turetu / galetu buti? man cia didelis galvos skausmas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2010 02 17, 17:01)
Sveikutes,

kadangi cia jau dauguma svociaujanciu ne pirma karta, noriu patarimo.

Kokios spalvos suknele man rekomenduotumet. Pamerges bus su melynom iki keliu suknelem.(mazdaug tokia melyna http://images.google...ttp...sa=N&um=1 )

kokia mano suknele turetu / galetu buti? man cia didelis galvos skausmas. g.gif

manyciau violetine arba tamsi melyna, bet rinkciausi violetine vietoj tavrs 4u.gif
Atsakyti
Sveciu knygu galima rasti kanceliariniu prekiu parduotuvese, internete yra parduotuve kur pardavineja kvietimus, ten ir sveciu knygu buna. Bet man graziausia kai pati padarai, tam tinka foto albumas, tas senovinis kur nuotraukos klijuojasi. Virsu gali papuosti fakturiniu popieriumi ir uzdeti jaunuju nuotrauka. As taip sesei dariau, tik gaila nenusifotografavau, bet jiems patko, o ir kainavo ne tiek kiek pirktine.
Atsakyti
Sveikos,
Stai as jau po sventes. Viskas buvo nerealu, isienant zmones plojo atsitoje ir dekojo be proto blush2.gif
Neveltui ruosiaus taip kruopsciai ir naktim sededavau, zinokit uz toki varga tikrai bus atlyginta thumbup.gif
Na man pasiseke kad muzikantai musu thumbup.gif buvo (as juos zinojau is savo vestuviu) tai nebuvo jokiu pauziu, ilgu sneku ir t.t. Jie viska vede,labai atsizvelge i mano scenariju, norus ir t.t.
Labai patiko ir zaidimai mano ir visoki siurprizai,pazadu tortas, ilgiausiai "zenotos" poros rinkimas mokint buciuot jaunuosius ir t.t.
Man be proto patiko viskas ir paciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 02 18, 14:16)
Sveikos,
Stai as jau po sventes. Viskas buvo nerealu, isienant zmones plojo atsitoje ir dekojo be proto blush2.gif
Neveltui ruosiaus taip kruopsciai ir naktim sededavau, zinokit uz toki varga tikrai bus atlyginta thumbup.gif
Na man pasiseke kad muzikantai musu  thumbup.gif buvo (as juos zinojau is savo vestuviu) tai nebuvo jokiu pauziu, ilgu sneku ir t.t. Jie viska vede,labai atsizvelge i mano scenariju, norus ir t.t.
Labai patiko ir zaidimai mano ir visoki siurprizai,pazadu tortas, ilgiausiai "zenotos" poros rinkimas mokint buciuot jaunuosius ir t.t.
Man be proto patiko viskas ir paciai thumbup.gif

Kaip tau smagu, kad viskas praejo thumbup.gif . Man dar toli, bet vistiek labai pergyvenu unsure.gif Pradejau ruostis po truputi. Bet vis kyla visokie klausimai doh.gif . Saunuole tu biggrin.gif
Papildyta:
Gal galetum placiau papasakot, kas ir kaip blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Esam su vyru pakviesti būti liudininkais liepą. Na mums vesti renginio nereikės,nes bus vedantieji ir vestuvės bus netradicinės. Bet aš nusprendžiau prie jūsų prisijungti, nes noriu kažką gražaus, originalaus ir mielo jiems padaryti,kas nesisietų su visais tradiciniais vestuvių žaidimais ir papročiais. Sakau gal kokią mintį čia rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 02 18, 15:17)
Gal galetum placiau papasakot, kas ir kaip  blush2.gif

Galiu negi gaila mirksiukas.gif

Viskas prasidejo kad kai jau atvariau pas tevus sesuo dar vaiksciojo be sukneles blink.gif o as maniau kad ji man pades apsirengt, bet nieko, viska spejom, nes muziakntam masina pagedo pakeliui tai kol jie atvaziavo visos jau buvo grazios ir pasipuose thumbup.gif Buvau paruosus jaunikiui nemazai isbandymu: sirdeliu takas ilgu kolidorium iki jaunosios namu, ant kiekvienos turejo lipt ir pasakyt po grazu zodeli apie ja ax.gif paskui gavo isgert taure vandens su raktu ant dugno kad atsirankint buta kur buvo jaunoji, prie jos kambario duru pasakyt pin koda kad jos prasivertu ir su bateliu atrast saviskes koja ax.gif paskui jau pereme muzikantai (nes laiko nelabai turejom) tai supazindinom poras ir issiuntem puost masinu. Kai gryzo pasakiau grazius zodzius pries palaiminima (labai graudinaus, nes pati turiu maza dukryte ir vis apie ja skaitydama galvojau blush2.gif ) Pskui teveliai palaimino ir islekem. Vaziuojam limuzinu ziuriu kazkur ne cia varom, paklausia vairuotojo kur veza, sako: i rotuse blink.gif o mum i baznycia juk reikejo is karto lotuliukas.gif tai pirslelis primelavo lotuliukas.gif doh.gif
Na baznycioj visos ceremijos,foto,ziedlapiai,centai ir sveikinimai. Paskui i Rotuse, ten vel viskas tas pats. O paskui jau i gamta.
Pries Rumsiskes nese per tilta ir issirinko laimingo gyvenimo recepta thumbup.gif
Rumsiskese, ten buvo uzsakytas namukas ir labai smagi viena pramoga amatu muziejuj (jei ka sudomins rasykit az), amatininkas padare puodyne ir mes visi surasem palinkejimus, jaunieji ja gaus po keliu dienu kai jau bus isziesta thumbup.gif o gavosi tikrai didele puodyne.
Na paskui tam namuki as zaidimu buvau prigalvojus tai pasivaisinom, pazaidem, pasifotkinom ir isvarem i sventes vieta.

Kas vyko toliau parasysiu truputi veliau mirksiukas.gif maziuke demesio reikalauja, sunku rasyt kaip lipa ant galvos ir baisu kad nenukristu wub.gif
Atsakyti