Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Agniulka @ 2010 02 07, 15:53)

O dar noriu paklaust tų kurios darėt, berniuko ar mergaitės rinkimus, kur reik į kojnytę pinigėlius dėt, ar nebuvo atsiviepusių kad vėl rikliava prasidėjo ax.gif

Nebuvo atsiviepusių, nes sakiau kas kiek norit, kas kiek galit tas tiek ir meskit. Nesakiau, kad būtent tu meti tiek, o tu tiek. Mes abu su piršliu metėm po 10 Lt. aš už mergaitę, jis už berniuką, o paskui paleidom ir nežiūrėjom kas kiek deda. smile.gif
Atsakyti
Aš pati per savo vestuves griežtai nenorėjau jokių rinkliavų pinigine prasme schmoll.gif To nedarysiu ir pati eidama piršliauti blush2.gif Nes ir jaunieji to nenori smile.gif Jei kas bus susieta su fantais ir panašiais dalykais, tai bus pakeista mini šokoladukais, netikrais pinigėliais ar saldainiais blush2.gif Nes tiesiog prie stalo gali kai kurie net neturėti pinigėlių su savimi ir paskui pasimesti blush2.gif Ir man matyt aplamai nepatinka tokie dalykai blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 02 07, 16:53)

O dar noriu paklaust tų kurios darėt, berniuko ar mergaitės rinkimus, kur reik į kojnytę pinigėlius dėt, ar nebuvo atsiviepusių kad vėl rikliava prasidėjo ax.gif

As tai ne su pinigais, o saldainius bibi dedu. Tada nei pykcio nei bambejimu kad kazkokios rinkliavos vyksta. Suprantu, kad zmonems labai sunku siais laikais ax.gif
Atsakyti
Laba diena
Na ka junksiuosi ir as prie jusu sauniu plepeiuku, visa savaitgali skaitinejau doh.gif Suzinojau sestadieni, tetis netycia issitare, kad brolis kvies liudininkais i savo vestuves geguzes gale ax.gif Pirmiausia tai Mb sunervino su savo bumbejimu, atrasiau velniu, nes pas ji tai ir pas pusesere ir pas draugus liudininkais buvom, o dabar neis jisai matot gun_bandana.gif Zinau kad liudininkai tiek pareigu kiek pirsliai tikrai neturi, o ir vestuviu brolis nori netradiciniu, vienos dienos, tai rupintis reiks manau ne itin daug, bet norisi kazka smagaus sugalvoti, gal kokiu zaidimu zinote ir maciau net kelios laiska gandrui ruosete, gal i az kas mestelt pavyzduka galetu blush2.gif arba mailu epranskuniene@yahoo.com Vestuvese jau kokius 4 metus nebuvus, tai atsilikus jauciuosi nuo gyvenimo blush2.gif
Atsakyti
Sveiko svočiutės,
pasirodo ir man teks vasarą svočios vardeliu vadintis doh.gif paskaitinėjau temeles, čia tiek gerų minčių, kad dabar tereikės sėsti ir viską susidėlioti, šaunuolės, džiaugiuosi, kad radau šią vietelę smile.gif Jau dabar galiu Jums padėkoti, kad žinau nuo ko pradėti, ką daryti, kaip planuoti ir t.t. AČIŪ thumbup.gif

Turiu klausimėlį vieną, gal kuriai nors teko susidurti su grupe Zanavykai? Niekur nerandu jokių atsiliepimų, o taip norisi bent ką nors apie juos žinoti... Atsiprašau jei as ne į tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2010 02 08, 11:49)
As tai ne su pinigais, o saldainius bibi dedu. Tada nei pykcio nei bambejimu kad kazkokios rinkliavos vyksta. Suprantu, kad zmonems labai sunku siais laikais ax.gif

Tai va, man irgi tos pinigėlių rinkliavos ne kas doh.gif Noriu paklaust, o kaip tu kiekvienam tuos saldainiukus išdalinsi?
Papildyta:
QUOTE(Egliux @ 2010 02 08, 12:29)
Laba diena
Na ka junksiuosi ir as prie jusu sauniu plepeiuku, visa savaitgali skaitinejau doh.gif  Suzinojau sestadieni, tetis netycia issitare, kad brolis kvies liudininkais i savo vestuves geguzes gale ax.gif Pirmiausia tai Mb sunervino su savo bumbejimu, atrasiau velniu, nes pas ji tai ir pas pusesere ir pas draugus liudininkais buvom, o dabar neis jisai matot gun_bandana.gif  Zinau kad liudininkai tiek pareigu kiek pirsliai tikrai neturi, o ir vestuviu brolis nori netradiciniu, vienos dienos, tai rupintis reiks manau ne itin daug, bet norisi kazka smagaus sugalvoti, gal kokiu zaidimu zinote ir maciau net kelios laiska gandrui ruosete, gal i az kas mestelt pavyzduka galetu  blush2.gif  arba mailu epranskuniene@yahoo.com Vestuvese jau kokius 4 metus nebuvus, tai atsilikus jauciuosi nuo gyvenimo blush2.gif

Labukas. Sveika prisijungus thumbup.gif Išsiunčiau tau laišką gandrui į el. paštą mirksiukas.gif Sėkmės ruošiantis lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Agniulka,2010 02 08, 15:03]
Tai va, man irgi tos pinigėlių rinkliavos ne kas doh.gif Noriu paklaust, o kaip tu kiekvienam tuos saldainiukus išdalinsi?

Graziam krepsiali (nors si karta dezuteje) sudesiu ir su ja salia jaunuju stovesiu, kiekvienas prieidamas pasiims ir ides. Matai as ta vaiku rinkima darau kartu su palydejimu miegoti. Ant naktinuku specialios kisenes prisiutos melyna ir raudona. Jau karta dariau, labai gerai ir be jokio stumdymosi isejo. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos svociutes,nusprendziau ir as jau jungtis nors vestuves tik geguze ax.gif bet to laiko nebus per daug doh.gif musu vestuvese jaunieji nori daug ivairios programos:ir sokeju ir gitaristu,ir ugnies sou,tai manau,kad mums daug pasireikst nereiks blush2.gif bet kazka vistiek reik ruostis!taigi buciau dekinga uz info apie gandro laiska,nes pernai kai pirsliavome jo nedarem schmoll.gif kada ir ka sakant ji reikia leist ir skaityt????dar noreciau ,kad pasidalintumete islydetuviu zodziais is namu,nes pernai irgi susitikom visi baznycioje,todel sunku kazka sugalvot,berods ten dar ir uzduotys kazkokios buna?labai aciu visoms,kurios dalijasi mintimis ir ne tik! drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Aciukas labai uz Gandro laiska bigsmile.gif O kada ji skaitote, nes as paskaiciau kad dar ir atsakymas yra g.gif O galvojau kai per tilta pernes jaunaja, duosiu nuo tilto lektuveli su laisku nuleist g.gif Roksi25 man vestuves irgi geguze, bet galvoju geriau is anskto pradet ruostis, tai po to maziau galva skaudes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 02 04, 18:11)
Na, manau, kad jums teks ir gamtoj rūpintis ką veikt, kol jaunieji fotkinsis ir pan, kol kažkur būsit, kad nebūtų ramu tylu, kaip per laidotuves...
O mano muzikantai bus tik muzikantai.. Teisingiau grupė, daug jų ten - 7 gal. O paskui dj..  Bet iki vestuvių rugpjūty aš dar ką nors sugalvosiu, kaip čia įdomiai prasisukt biggrin.gif

na apie gamta tai jau nesneku, cia kas be ko liudininku jurizdikcijoj smile.gif

Bet siaip dar mastau, ka tokio grazaus, originalaus, neiprasto padarius wink.gif
Atsakyti
Labutis visoms,jungiuosi ir as prie jusu.Man nusimato pirslybos rugpjucio 14d.Daug informacijos jau issirinkau,nemazai ir pati sugalvojau,bet gal galetumet atsiusti kas nors koki scenariju,nes vestuvese buvau laaaaabai senai,vaikas budama ir tikrai nezinau kas po ko eina,kokia eiga.O didziausia beda ta, kad as uzsienije gyvenu ir netu galiu naudotis tik internetinej kavinej.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2010 02 09, 13:51)
Aciukas labai uz Gandro laiska bigsmile.gif  O kada ji skaitote, nes as paskaiciau kad dar ir atsakymas yra g.gif  O galvojau kai per tilta pernes jaunaja, duosiu nuo tilto lektuveli su laisku nuleist g.gif  Roksi25 man vestuves irgi geguze, bet galvoju geriau is anskto pradet ruostis, tai po to maziau galva skaudes mirksiukas.gif

Smagu padėt drinks_cheers.gif Mes tai irgi tą gandro laišką leisim kai per tiltą perneš thumbup.gif , o atsakymą aš skaitysiu salėj tik dar tiksliai nežinau ar prie pirmo ar prie antro užsėdimo doh.gif bet jei nespėsiu pirmąją dieną, tai perskaitysiu antrą, o prie to laiško dar bus pridėta dėžė su vaiko kraiteliu ax.gif Nu nežinau ar aiškiai aš čia paaiškinau, bet gal suprasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulka: 09 vasario 2010 - 22:46