Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Merginos, o pas jus kiek svečių nusimato vestuvėse? Aš pradedu bijoti, nes svečių sąrašas vis ilgėja.. Šiai dienai turim 70 doh.gif Kaip juos reiks sutvarkyt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 02 02, 16:29)
Merginos, o pas jus kiek svečių nusimato vestuvėse? Aš pradedu bijoti, nes svečių sąrašas vis ilgėja.. Šiai dienai turim 70  doh.gif Kaip juos reiks sutvarkyt? cool.gif

Pas mus bus 40-50 kazkur, net nezinau tikslaus skaiciaus, bet zinok nesirupinu, nes salej jau muzikantai valdys, o jie buvo musu vestuvese tai galiu but rami-tikrai neteks niekam nuobuodziaut mirksiukas.gif del to ir scenarijus pas mane salej jau tik ta psurasytas, o ne eiliskumu ax.gif

Olginskiene sauni ideja, tik as jau nieko nebekeisiu ax.gif kazkaip susigyvenau su tokiu scenarijum ir jis man labai patinka thumbup.gif Kaip vyksta tavo ruosos darbai? Juk greit dirbt jau reiks mirksiukas.gif
Atsakyti

Olginskiene sauni ideja, tik as jau nieko nebekeisiu ax.gif kazkaip susigyvenau su tokiu scenarijum ir jis man labai patinka thumbup.gif Kaip vyksta tavo ruosos darbai? Juk greit dirbt jau reiks mirksiukas.gif
[/quote]

Dekui dekui,
Scenarijus jau beveik baigtas, tik dar po biskiuka derinu, tik visko susipirkti laiko nera verysad.gif nes dar mokslai, sesija kaip tik baigsis vasario 12d (egzaminas) blink.gif bet tikiuosi susitvarkyti su viskuo. Aciu vyrui, labai padeda. Dar su muzikantu nebuvau susitikusi. Bet manau susitarsim drinks_cheers.gif Pazadu tortui liko tik saldainius suvynioti natos paruostos smile.gif taigi viskas juda blink.gif jei ka tai yra naktis is vasario 12 i 13d biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2010 02 03, 10:48)
Dekui dekui,
Scenarijus jau beveik baigtas, tik dar po biskiuka derinu, tik visko susipirkti laiko nera verysad.gif  nes dar mokslai, sesija kaip tik baigsis vasario 12d (egzaminas) blink.gif bet tikiuosi susitvarkyti su viskuo. Aciu vyrui, labai padeda. Dar su muzikantu nebuvau susitikusi. Bet manau susitarsim  drinks_cheers.gif Pazadu tortui liko tik saldainius suvynioti natos paruostos smile.gif taigi viskas juda blink.gif jei ka tai yra naktis is vasario 12 i 13d biggrin.gif

Su kuom natas piesei? Cia buvo keli pasiulymai tai irdomu ir tavo patirtis mirksiukas.gif Tau gerai kad dar pagilbininka turi, as deja ne..dirba be proto daug, gryzes tik pabuna su maze kol nusimaudau ir viskas...sunku paskutiniu metu jau man, bet ir noriu tu vestuviu labai ax.gif nieko kaip nors pasibaigsiu ir pravesim mes ta svente thumbup.gif
Gerai kad priminei man ir reik muzikantui paskambint pasakyt ko as noriu ir kad leistu man tai padaryt doh.gif o paskui jau patys gales reikstis ir vest kaip jie nores ax.gif
Atsakyti
[quote=Linutete,2010 02 03, 17:15]
Su kuom natas piesei? Cia buvo keli pasiulymai tai irdomu ir tavo patirtis mirksiukas.gif

As kompu pasidariau ir ant popieriaus atsiprintinau, laiko ir pinigeliu sumetimais nedariau paklodės blush2.gif nezinau, man paciai tai neblogai atrodo ax.gif Tik ikelti neina verysad.gif matyt kazka ne taip darau g.gif Jei noresi galiu i pasta atsiusti, tik adreso reikia.
O del antros puses, tai jo, pagalba ziauriai reikalinga. Kad ir tokia kad scenariju paskaitytu, paziuretu gal kas neidomu, gal ka pamirsai drinks_cheers.gif Bet nevisada taip gaunasi. Bet nenukabink nosies, esi super svociute thumbup.gif . Tokia ir jauskis per visas vestuves, ir negalvok apie nieka "Svarbiausia nesinervinti ir gerai maitintis" thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Olginskiene,2010 02 04, 07:59]
[quote=Linutete,2010 02 03, 17:15]
Su kuom natas piesei? Cia buvo keli pasiulymai tai irdomu ir tavo patirtis mirksiukas.gif
As kompu pasidariau ir ant popieriaus atsiprintinau, laiko ir pinigeliu sumetimais nedariau paklodės blush2.gif nezinau, man paciai tai neblogai atrodo ax.gif Tik ikelti neina verysad.gif matyt kazka ne taip darau g.gif Jei noresi galiu i pasta atsiusti, tik adreso reikia.
O del antros puses, tai jo, pagalba ziauriai reikalinga. Kad ir tokia kad scenariju paskaitytu, paziuretu gal kas neidomu, gal ka pamirsai drinks_cheers.gif Bet nevisada taip gaunasi. Bet nenukabink nosies, esi super svociute thumbup.gif . Tokia ir jauskis per visas vestuves, ir negalvok apie nieka "Svarbiausia nesinervinti ir gerai maitintis" thumbup.gif drinks_cheers.gif
[/quote]

Parasiau i az pasta mirksiukas.gif na jis paskaite ir kelias mintis pasiule, praeita savaitgali savas ziurejom kad kazka paderint, bet jau viskas tiko ir nekeitem nieko, man tik noretusi kad savaites dienom kai as karpau, sedeciau viena panirus, tik to jau nebus lotuliukas.gif nu nieko kaip nors, vistiek nebuna taip kad niekur negaliu islekt savais reikalais thumbup.gif pabuna jis kad ir nusikales tai vakarais kokia valanda ir lakstau (tiksliau ciuozineju tokiais keliaiais ) lotuliukas.gif savais tikslais mirksiukas.gif
Matai man tokios mintys, nes pirma kart teko tokios pareigos ir dar pas sese vestuvese ax.gif tai norisi padaryt ispudi gera, tuo labiau kad mama visa gyvenima vestuves ruosus (seimininkavus) tai vistiek atsakomybes daug daugiau atsiranda ax.gif bet vakar snekejau su muzikantais, tai pasake: rupesciu palikit mums, patys pailsekit ir pasiruoskit linksmintis biggrin.gif tai viskas bus ciki piki thumbup.gif

Atsakyti
bet vakar snekejau su muzikantais, tai pasake: rupesciu palikit mums, patys pailsekit ir pasiruoskit linksmintis biggrin.gif tai viskas bus ciki piki thumbup.gif
[/quote]

tai liuks muzikantai thumbup.gif as su saviskiais tik rytoj susitiksiu g.gif Idomu kaip susikalbesim
Atsakyti
Sveikos, svociutes smile.gif
As praeitais metais cia gyvenau, stebejau, domejausi, rinkau informacija, nes ejom i liudininkus mazose draugu vestuvese smile.gif

na o siemet zenijasi dar dvi draugu poros, tik jau vestuves bus nemazos ir ne viena diena, tai kaip ir vel viska is naujo reiks galvot wink.gif

Turesim dvejas vestuves, skirtumas dvi savaites, sveciu daug maz po 70 ir vyks dvi dienas wink.gif Muzikantai abiejose vestuvese tie patys ir tokie, kurie berods daug ves ir organizuos daug ka, taigi jiems beveik musu ir nereikes wink.gif

Gal galite ka liudinikai galetu is savo puses padaryti idomaus, kad nesusikirstu su muzikantais ? smile.gif

Kolkas esu tokios nuomones, kad jie tegu veda vakara, o mes stala issipirksim, zidini dovanosim, ryte suri nesim ir pan, o gal gali dar kazka tokio pasiulyti? smile.gif Kas dar i liudininku pareigas ieina smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, manau, kad jums teks ir gamtoj rūpintis ką veikt, kol jaunieji fotkinsis ir pan, kol kažkur būsit, kad nebūtų ramu tylu, kaip per laidotuves...
O mano muzikantai bus tik muzikantai.. Teisingiau grupė, daug jų ten - 7 gal. O paskui dj.. Bet iki vestuvių rugpjūty aš dar ką nors sugalvosiu, kaip čia įdomiai prasisukt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

iki siol daugiau skaitinejau visas jusu senasias temas, bet va jau siandien pradejau viska po truputi darytis...pradejau ruostis, kad neliktu paskutinems savaitems...

daug kur skaiciau, kad jauniesiems sokant valsa yra naudojami slapvoti kaspinai...gal kas turit kokia foto, kaip tai atrodo, nes nelabai isivaizduoju,ns mitis idomi, ir nei karto asmeniskai nematyti...nors pati esu dalyvavusi ne vienose vestuvese...
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2010 02 06, 16:48)
daug kur skaiciau, kad jauniesiems sokant valsa yra naudojami slapvoti kaspinai...gal kas turit kokia foto, kaip tai atrodo, nes nelabai isivaizduoju,ns mitis idomi, ir nei karto asmeniskai nematyti...nors pati esu dalyvavusi ne vienose vestuvese...
smile.gif

Na pas draugų vestuvėse, tai tuos kaspinus rišo ant rankų, na kai šoka valsą tai susikabina ir ant susikabinusių rankų rišo ax.gif

Na o man merginos iškilo lyg ir problema, šiandien pakvietė į dar vienas vestuves piršliaut, tarp abiejų vestuvių tik porą savaičių skirtumas. Nu sako vienom ruošies ir kitom pasiruoši, teisingai, bet kai jau duos per kišenę doh.gif Nes juk ir suknelės reik, ir šukuosenos reik, o kur dar visokios smulkmenos g.gif
O dar noriu paklaust tų kurios darėt, berniuko ar mergaitės rinkimus, kur reik į kojnytę pinigėlius dėt, ar nebuvo atsiviepusių kad vėl rikliava prasidėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 02 07, 16:53)
O dar noriu paklaust tų kurios darėt, berniuko ar mergaitės rinkimus, kur reik į kojnytę pinigėlius dėt, ar nebuvo atsiviepusių kad vėl rikliava prasidėjo ax.gif

Labukas visoms,
na taip nepavydžiu kai tokia situacija susiklosto - vestuvės tik tokiu laiko skirtumu.. doh.gif Ir iš patirties žinau, kiek finansų tai atsieina...
O dėl rinkimų, tai nebūtinai pinigėlius rinkti. juk galima ir saldainius mesti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notte: 07 vasario 2010 - 15:56