Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labi,
QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 09:41)
  Noriu paklausti tų kurios darėte paklodes, su kokiais dažais piešėte ir kaip tas paklodes pristatėte ax.gif

Aš piešiau su spec markeriukais - kanceliarinių prekių parduotuvėj paklausiau ir užrodė, kur ant medžiagos tinkami piešt. Tik jau ne po vieną pirkit, nes aš po kokius 3 supiešiau, kad ryškiau būtų. dar dariau arbatų maišelius, tai ant jų irgi su tais markeriukais rašiau mirksiukas.gif
Paklodę daviau miegelio siunčiant, vietoj drabužių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 28, 10:06)
Ok, dekui butinai bandysiu. Idet planuoju tik ta pasizadejima susukta ir perrista kaspineliu. Noreciau dar lipduka ar magnetuka su tigro galva ar maziuku tigriuku, bet dar nezinau kiek tas dalykas kainuos, va tada bus aisku ar darysiu.. ax.gif

Aš dariau tokį tortą krikštynom, tai dėjom dar saldainius padarytus su popieriukais specialiais, gal ir čia po porą įmest būtų galima vietoj tigriukų? smile.gif Kainuotų tikrai pigiau wink.gif

Įkelsiu daugiau natų pavyzdžių biggrin.gif Ant galo prasideda nuobodžiavimas, tai trečią į pagalbą pasikviečia wink.gif gal kam nors trūksta įdėjų smile.gif Tikiuosi moderatorės nesupyks 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 01 30, 01:09)

Oi Skinte dekui uz gera juoko doze is pat ryto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerules natos, tik jau tos trys galvoju gal per ziauru galetu buti, nors g.gif issisaugojau ir turesiu omeny thumbup.gif
Tai kad as nedarau tu saldainuku ax.gif man asmeniskai nepatinka jie mirksiukas.gif Siuo metu jei daryciau krikstynas tai nenoreciau tu saldainiu maziukes mirksiukas.gif gal koki sokolada viena kita.
Bet zinok i tuos mano torto gabaliukus jauciu nieks ir netilps apart pasizadejimo, nes jis toks nelabai maziukas, tai jauciu uzteks sociai to pasizadejimo ax.gif
Atsakyti
Aš tai net nežinau ar darysiu tortą g.gif Nors man labai gražiai jie atrodo kur čia merginos pasirodo kokius padarę, bet kažkaip abejoju ar jis padarytų įspūdį per vestuves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(***** @ 2010 01 29, 18:00)
Labukas. mirksiukas.gif  nA liepos menesi ir mes su vyru pirsliausim draugu vestuvese doh.gif  Jau po truputi ieskau atrakciju jauniesiems ir sveciams. ax.gif  Tik va, vis galvoju apie pirslienes apredus, neisivaizduoju kas tiktu pirslienei...Gal kas galit patart kokia suknute, koki stiliu... Tik nepakeciu su korsetais sukneliu... blink.gif

Mano ilga raudona sukne smile.gif

QUOTE(Skinte @ 2010 01 30, 02:09)
Įkelsiu daugiau natų pavyzdžių biggrin.gif Ant galo prasideda nuobodžiavimas, tai trečią į pagalbą pasikviečia wink.gif gal kam nors trūksta įdėjų smile.gif Tikiuosi moderatorės nesupyks  4u.gif
user posted image

cia tai super natos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noreciau ir as isirasyti i jusu bury ax.gif Birzeli tekinsiu savo sesute thumbup.gif Na o dabar bandysiu studijuot visas temukes, tikiuos neprailgs man tas laikas biggrin.gif
Atsakyti
Labutis , ko gero reik ruoštis piršliauti , na viskas krypsta į tą pusę
pasiskaičiusi rada daug visko , nors daug turiu nuo senų gerų laikų medžiagos ,
bet ko gero laikas eina ir vis sugalvojama kas nors naujo , taigi bandau skaityti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 01 31, 19:33)
Sveikos 4u.gif

Noreciau ir as isirasyti i jusu bury ax.gif Birzeli tekinsiu savo sesute thumbup.gif Na o dabar bandysiu studijuot visas temukes, tikiuos neprailgs man tas laikas biggrin.gif

Sveika prisijungus, manau tikrai neparils ir rasi daug ir geros info ir ideju mirksiukas.gif

QUOTE(sorciere @ 2010 02 01, 10:45)
Labutis , ko gero reik ruoštis piršliauti , na viskas krypsta į tą pusę
pasiskaičiusi rada daug visko , nors daug turiu nuo senų gerų laikų medžiagos ,
bet ko gero laikas eina ir vis sugalvojama kas nors naujo , taigi bandau skaityti
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labuka, tai galetum dalim perliuku is senesniu laiku pasidalint mirksiukas.gif visai idomu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 02 01, 12:56)
Sveika prisijungus, manau tikrai neparils ir rasi daug ir geros info ir ideju mirksiukas.gif
Labuka, tai galetum dalim perliuku is senesniu laiku pasidalint mirksiukas.gif visai idomu butu 4u.gif

parašyk į Až savo emailą
Atsakyti
Karpau karapu ir galo ner doh.gif blink.gif ***** tos pazadu koerteles nerealios karpymui, jau darbo prie ju doh.gif ant rankos jau zymes nuo zirkliu liko lotuliukas.gif
Bet va pasiziurejus i kalnedoriu pilva susuka kad jau tuoj tuoj...
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 02 02, 11:32)
Karpau karapu ir galo ner doh.gif  blink.gif ***** tos pazadu koerteles nerealios karpymui, jau darbo prie ju doh.gif ant rankos jau zymes nuo zirkliu liko lotuliukas.gif
Bet va pasiziurejus i kalnedoriu pilva susuka kad jau tuoj tuoj...

Manu Linutete visos pastangos atsipirks kai visi sveciai ir jaunieji dekos uz grazia linksma ir idomiai surengta svente thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ziurekit ka radau, gal kuri panaudosite biggrin.gif

Ryšium su tuo, kad jaunieji .... ir ...... išvyksta į kelionę „Šeimyninis gyvenimas“, kurio devizas „Tvirta šeima – tvirta valstybė“. Šeimyninio gyvenimo skyrius nutaria:
1. Patvirtinti įgulos narius – ...... ir ......, ir suteikti jiems leidimą naktinei kelionei į meilės dausas.
2. Išlydint jaunuosius į šią kelionę, priminti, kad pasiimtų:
a) Muilą - atitinkamom vietom nuplauti;
cool.gif Rankšluostį ------- nuvalyti;
c) Mineralinio butelį troškuliui numalšinti;
d) Česnakų energijai palaikyti;
e) Kmynų – per dideliam agresyvumui malšinti;
f) Valerijono lašelių – širdies dūžiams sureguliuoti;
g) Vėduoklę – vėjo gūsiui sukelti;
h) Naktinį puoduką - gamtos reikalui atlikti;
3. ....... šioje kelionėje mylėti tik vieną ....... , neieškant kitų su teise atlikti visus reikalingus darbus.
4. ....... atsiduoti vyro valiai.
5. Darbams atlikti suteikti jauniesiems atskirą kambarį.
6. Nutarimą užtvirtinti svaiginančia taure.

Šeimyninių reikalų skyriaus pirmininkas Linksmakotis

Nariai: Bučelis, Pletkuvienė ir liudininkai.

Man patiko, manau reiks taip jaunuosius ir islydeti drinks_cheers.gif
Atsakyti