Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(feneke @ 2010 01 28, 13:20)
Aš dariau  su specialiais flomasteriais,kur užlyginus  viskas užsifiksuoja.
Iš pradžių paprastu pieštuku prasipiešiau,o paskui jau flomasteriais.
user posted image
prikišus nosį gal ir matytųsi,kad ne viskas lygiai  ax.gif

Merginos 4u.gif
Tik jei teisingai tai "SIMFONIJA",
P.S. aisku jei su jumoru tai ir sinfonija galima blush2.gif
Atsakyti
O as va sedziu ir ziuriu pro langa....siaubas kas daros, o jei ir vasari taip bus doh.gif kiek gi cia liko iki tos sventes doh.gif susalsim, geles nusals, plaukai issileis doh.gif vnz...
[/quote]
Nu nereik taip pesimistiškai, daugiau optimizmo mirksiukas.gif Reik nusiteikt, kad žiemą visko gali nutikt, juk nutinka ir vasarą (vėjas, lietus). Nors šiandien oras iš tiesų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2010 01 28, 16:27)
Merginos  4u.gif

Bet tiksliai lotuliukas.gif as net nepastebejau doh.gif

QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 17:02)
Nu nereik taip pesimistiškai, daugiau optimizmo mirksiukas.gif Reik nusiteikt, kad žiemą visko gali nutikt, juk nutinka ir vasarą (vėjas, lietus). Nors šiandien oras iš tiesų  schmoll.gif

Ai biskiuka neiseina kitaip, atsikelem su maziuke siand abi nesveikuodamos, tai liudna..O ir palikt per vestuves teks viena tai baugu, nes niekad taip nebuvau palikus svetimiem...
Kazi o kokias geles jus galvojat detis (cia tom kas ziema eis svociaut), is gyvos juk nieko neliks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2010 01 28, 16:27)
Merginos  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal ir Simfonija hihihi.gif ,bet jauniesiems aktualesnės natos buvo nei pavadinimas,juolab kad jaunosios pusė ne visai lietuviai,tai tooooooooookios piršlienės klaidos ir nepamatė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 17:05)
Svočiutės man iškilo dar vienas klausimas, nors juo toliau juo daugiau klausimų doh.gif  Pasakykit kada ir kokiu būdu įduodate indelius su žiedlapiais ir kaip visus išsiust į lauką kol jaunieji neišėjo ax.gif Mat pas mus pulko nebus, bus tik jaunieji ir mes, liudininkai, o visi svečiai rinksis į bažnyčią, nebus ir išlydėtuvių iš namų thumbup.gif

Cia gi visai paprasta smile.gif
po ceremonijos jaunieji juk pasilieka fotkintis su kunigu. Tai tuo metu visi sveciai ir einaa lauk is baznycios (net nereikia nieko sakyti - visi ir taip supranta), o kai iseina, sustoja lauke prie duru. Tu tuo metu ir isdalini ziedlapius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 01 28, 19:11)
Cia gi visai paprasta  smile.gif
po ceremonijos jaunieji juk pasilieka fotkintis su kunigu. Tai tuo metu visi sveciai ir einaa lauk is baznycios (net nereikia nieko sakyti - visi ir taip supranta), o kai iseina, sustoja lauke prie duru. Tu tuo metu ir isdalini ziedlapius mirksiukas.gif

Nu, taip reiks ir daryt mirksiukas.gif Bet būna, kad visus svečius su kunigu ir jaunaisiais fotografuoja doh.gif Reiks su fotografu susitart, kad jaunuosius užlaikytu. ax.gif O dar va iškilo dilema, kažkuri rašė kad neleido prie bažnyčios žiedlapių barstyti, tai kaip sužinot galima ar ne g.gif Ar nebus taip kad išmėtysim o po to patiems teks šluot doh.gif Kas su tuom susidūrėt, ar ten yra kokios moterytės ir prieš kiek laiko reiktų tai aptart blush2.gif Nu kažkaip pasimečiau aš su tais žiedlapiais. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 20:47)
Nu, taip reiks ir daryt mirksiukas.gif Bet būna, kad visus svečius su kunigu ir jaunaisiais fotografuoja doh.gif Reiks su fotografu susitart, kad jaunuosius užlaikytu. ax.gif O dar va iškilo dilema, kažkuri rašė kad neleido prie bažnyčios žiedlapių barstyti, tai kaip sužinot galima ar ne g.gif Ar nebus taip kad išmėtysim o po to patiems teks šluot doh.gif Kas su tuom susidūrėt, ar ten yra kokios moterytės ir prieš kiek laiko reiktų tai aptart blush2.gif Nu kažkaip pasimečiau aš su tais žiedlapiais. blink.gif

Kauno Prisikelimo baznycioj nieks nieko nederino ir barste, niekas nieko nesake mirksiukas.gif Paskui kazkurioj rajoninej (nebepamenu) irgi nieko nesake. Manau atsiklaust reik kai pacioj baznycioj barstai. Na mes jei ir barstysim tai tikrai nebegsiu ir neklausiu mirksiukas.gif Nors jauciu kad nebarstysim tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
O svociutes kaip su gele ant sukneles?Ar segetes? Kokio tipo?
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 29, 14:25)

Aš dar tik suknelės paieškose blush2.gif Nėra kada per nuomos punktus praeiti doh.gif Daug maž žinau ko noriu: stilius, spalva smile.gif

O apie kokias gėlytes šneki? Kaip ankščiau sekdavo tokias raudonas? unsure.gif aš tai tikrai nesegėsiu schmoll.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 21:47)

Nesu girdejusi, kad kur neleistu. Istiesu tai visur galima biggrin.gif

QUOTE(Linutete @ 2010 01 29, 15:25)

Per preitas vestuves nesisegiau, nes jaunieji norejo ne pirsliu o vedanciuju. Tai tik vyras turejo gele svarke prisiseges vietoj pirslio juostos biggrin.gif O sioms vestuvems jauciu irgi panasei bus
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 29, 15:32)
Aš dar tik suknelės paieškose  blush2.gif  Nėra kada per nuomos punktus praeiti  doh.gif Daug maž žinau ko noriu: stilius, spalva smile.gif

O apie kokias gėlytes šneki? Kaip ankščiau sekdavo tokias raudonas?  unsure.gif  aš tai tikrai nesegėsiu  schmoll.gif  blush-anim-cl.gif

O tai labai smagus reikalas laukia mirksiukas.gif nors man smagiau dabar po soliariumus lankytis ir siaip grazintis ax.gif nes ant mano "privalumu" sunku kazka ir rast doh.gif
As nzn kaip anksciau buvo ax.gif man metu dar tik 25 bus vasari tai zinai kai pasako kazka ir pasimetu nes negirdeju tokiu bakeriu lotuliukas.gif

QUOTE(Meduvė @ 2010 01 29, 15:43)
Per preitas vestuves nesisegiau, nes jaunieji norejo ne pirsliu o vedanciuju. Tai tik vyras turejo gele svarke prisiseges vietoj pirslio juostos biggrin.gif  O sioms vestuvems jauciu irgi panasei bus

Pas mus vestuvese pries 3 gerus metus pirslys buvo su gelytem atlape kaip pirslienes puokste ir risau juosta mirksiukas.gif
Jauciu nesisegsiu ir as jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas. mirksiukas.gif nA liepos menesi ir mes su vyru pirsliausim draugu vestuvese doh.gif Jau po truputi ieskau atrakciju jauniesiems ir sveciams. ax.gif Tik va, vis galvoju apie pirslienes apredus, neisivaizduoju kas tiktu pirslienei...Gal kas galit patart kokia suknute, koki stiliu... Tik nepakeciu su korsetais sukneliu... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blemba: 29 sausio 2010 - 17:00