Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 28, 14:12)
Aciu Linutete uz sabloneli  4u.gif  Dar norejau paklausti ar su  wordu galima ten teksta rasyti  ir kaip tai padaryti ax.gif  senokai kazka panasaus dariau tai nelabai atsimenu  blush2.gif

Nu lyg kazkas ir gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 27, 13:22)
Laaabai greit, vasario 13 lotuliukas.gif bet as kazkaip toki relaxa ikirtus, kad darysiu kai galesiu ir jei nespesiu apskutine savaite vyras bus ikinkytas kartu dirbt lotuliukas.gif (tad lotuliukas.gif  bus atostogose) arba su maziuke uzsiimt.
Man nieko nesinorejo kokia savaite po scenarijaus padarymo doh.gif issunkiau kol viska sustygavau. O dabar jau traukia tas bandymas kurt kazka ax.gif
O tu kada darbuosies?

tikrai, Linutete tau neuzkalnu vestuves. Ir dar su vaiku kaip tu viska speji? Pamenu, kai maniskis buvo tokio amziaus tai prie kompo galedavau prisesti vakare, kai vaikas apapa nueidavo smile.gif

Prasysiu patarimo. Jus cia kalbate apie islydejima miegoti, apie ta paklode "Meiles simfonija". O ka man daryti - mano jaunieji senai susituoke biggrin.gif Neoficialios vestuves kaip ir buvo atsoktos, tad net nezinau ar daryti kazkoki islydejima miegoti ar ne? ka jus manote?
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 28, 12:36)
feneke, o kas čia per flomasteriai? Kur pirkai? Kiek mokėjai?  bigsmile.gif

Pirkau Maximoj apie 20 lt.Mes juos netik paklodei ,bet ir užrašams ant akmenukų panaudojom,bei vaikų maikutėms paįvairint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 01 28, 14:36)
Prasysiu patarimo. Jus cia kalbate apie islydejima miegoti, apie ta paklode "Meiles simfonija". O ka man daryti - mano jaunieji senai susituoke biggrin.gif  Neoficialios vestuves kaip ir buvo atsoktos, tad net nezinau ar daryti kazkoki islydejima miegoti ar ne? ka jus manote?

Nors ir ilgai jau gyvena, bet juk galima tai padaryti juoko forma, pvz: "stai jums dovanojame meiles simfonija, kad prisimintumet visas natas, kurias gal per bendrus gyvenimo metus primirsot" ar kazka panasaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 28, 14:42)
Nors ir ilgai jau gyvena, bet juk galima tai padaryti juoko forma, pvz: "stai jums dovanojame meiles simfonija, kad prisimintumet visas natas, kurias gal per bendrus gyvenimo metus primirsot" ar kazka panasaus  biggrin.gif

nu, gal ir neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms saunioms!
Pries 4 dienas gavom pakvietima i vyro brolio vestuves. Busim liudininkais. Pirsliu ir pulko nebus. Nuo tada sedziu cia, skaitineju temas, aciu visoms, nes tikrai radau daug informacijos, jau praktiskai viska, ko norejau turiu:)
Jaunieji nenori tradiciniu vestuviu: islydejimo is namu, stalo uzsedimo ir t.t.. Ir dar nenori musu apkraut, kaip sake, bet man vistiek labai smagu ruostis, todel kelios smulkios staigmeneles tikrai bus. Juo labiau, kad jie per musu vestuves irgi liudininkais buvo, tai labai fainai pasiruose, nors dideliu vestuviu nedarem, nes laukiausi 6men antro vaikelio, tai tevai kategoriskai susirasyt liepe,tai ir susirasem, o baznycia velesniam laikui atidejom.
Gryztant prie temos smile.gif keliu patarimu noriu, gal galesit man padet. Labai noriu laikrastuka padaryt, bet noriu pati, jau zinau kas kokiam puslapy turi but, bet maketuot nemoku, gal zinok, kas gali man padet tai padaryt, arba tiesiog paimt sumaketuot, bet idejos ir zodziai mano turi but, skaitinejau apie laikrastukus, tai taip supratau, kad ten galima tik visa, jau padaryto laikrastuko maketa nusipirk, ar kaip?
Ir dar noriu paklaust, gal turit klausimu orginaliu, kur galetum jauniesies uzduot vienam apie kita,pvz.: kokia megstamiausia tavo spalva?o kokia antros puses?(cia banaliai) ir ziuret kiek sutampa. Noriu per mergvakari/bervakari tuos klausimus uzduot ir i laikrastuka idet. Manau smagu butu.
Ir dar apie suknes. Gal zinot kokia gera siuveja, nes noriu pati suknele siutis, tokios kaip noriu nuomoj neradau niekaip, gal 5 apvaziavau nusibodo ieskot.
Aciu uz info is anksto
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 01 28, 13:36)
tikrai, Linutete tau neuzkalnu vestuves. Ir dar su vaiku kaip tu viska speji? Pamenu, kai maniskis buvo tokio amziaus tai prie kompo galedavau prisesti vakare, kai vaikas apapa nueidavo smile.gif

Prasysiu patarimo. Jus cia kalbate apie islydejima miegoti, apie ta paklode "Meiles simfonija". O ka man daryti - mano jaunieji senai susituoke biggrin.gif  Neoficialios vestuves kaip ir buvo atsoktos, tad net nezinau ar daryti kazkoki islydejima miegoti ar ne? ka jus manote?

Zinok turiu spet doh.gif va ir dabar sedi tarp koju TV pulta apsikabinus kad mama galetu darbus darytis blush2.gif bet uztat namuose kas darosi doh.gif siaubekas totalus, bent vyras maziau dirbtu tai butu visai kas kita, o jo beveik is vis nematau tai taip ir varau maratona lotuliukas.gif as kas antra diena, trecia diena biski islekiu pasidegint tai man tookia atgaiva kad laukiu jau sekancia diena kada galesiu varyt ax.gif
Del simfonijos tai Pievuzele idomiai patare mirksiukas.gif pas mane biski minciu stilis po vakaryksciu pazadu rasymo ax.gif

QUOTE(feneke @ 2010 01 28, 13:41)
Pirkau Maximoj apie 20 lt.Mes juos netik paklodei ,bet ir užrašams  ant akmenukų panaudojom,bei  vaikų maikutėms paįvairint  ax.gif

Aciu, reiks pasieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

na ir ma prireikė pagalbos, nežinau gal jau buvo kur įkelta ta meilės simfonija (kaip tas natas nupiešti) , bet gal galit atsiųsti man į až (jei kas turit)
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmen @ 2010 01 28, 15:52)
Sveikos

na ir ma prireikė pagalbos, nežinau gal jau buvo kur įkelta ta meilės simfonija (kaip tas natas nupiešti) , bet gal galit atsiųsti man į až (jei kas turit)
ačiū  4u.gif

Šiaip tai aš išsisaugojau nuotrauką su "meilės simfonija" ir ten kuo puikiausiai visos "natos" matosi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 16:58)
Šiaip tai aš išsisaugojau nuotrauką su "meilės simfonija" ir ten kuo puikiausiai visos "natos" matosi. blush2.gif

dabar ir aš persipiešiau nuo įkeltos nuotaukos biggrin.gif
Atsakyti
Svočiutės man iškilo dar vienas klausimas, nors juo toliau juo daugiau klausimų doh.gif Pasakykit kada ir kokiu būdu įduodate indelius su žiedlapiais ir kaip visus išsiust į lauką kol jaunieji neišėjo ax.gif Mat pas mus pulko nebus, bus tik jaunieji ir mes, liudininkai, o visi svečiai rinksis į bažnyčią, nebus ir išlydėtuvių iš namų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 16:05)
Svočiutės man iškilo dar vienas klausimas, nors juo toliau juo daugiau klausimų doh.gif  Pasakykit kada ir kokiu būdu įduodate indelius su žiedlapiais ir kaip visus išsiust į lauką kol jaunieji neišėjo ax.gif Mat pas mus pulko nebus, bus tik jaunieji ir mes, liudininkai, o visi svečiai rinksis į bažnyčią, nebus ir išlydėtuvių iš namų thumbup.gif

Na kai mes tuokemes, tai viska suderino opertorius, mes net nezinojom kad juos metys ir centus po kojom barstys, taijis liepe kai jau visi ejom is baznycios visiem mus aplenkt ir mes dar ejom po biskiuka o visi isejo i lauka ir kai isejom mes pamatem kas dar musu laukia thumbup.gif

O as va sedziu ir ziuriu pro langa....siaubas kas daros, o jei ir vasari taip bus doh.gif kiek gi cia liko iki tos sventes doh.gif susalsim, geles nusals, plaukai issileis doh.gif vnz...
Atsakyti