Laba visoms saunioms!
Pries 4 dienas gavom pakvietima i vyro brolio vestuves. Busim liudininkais. Pirsliu ir pulko nebus. Nuo tada sedziu cia, skaitineju temas, aciu visoms, nes tikrai radau daug informacijos, jau praktiskai viska, ko norejau turiu:)
Jaunieji nenori tradiciniu vestuviu: islydejimo is namu, stalo uzsedimo ir t.t.. Ir dar nenori musu apkraut, kaip sake, bet man vistiek labai smagu ruostis, todel kelios smulkios staigmeneles tikrai bus. Juo labiau, kad jie per musu vestuves irgi liudininkais buvo, tai labai fainai pasiruose, nors dideliu vestuviu nedarem, nes laukiausi 6men antro vaikelio, tai tevai kategoriskai susirasyt liepe,tai ir susirasem, o baznycia velesniam laikui atidejom.
Gryztant prie temos
keliu patarimu noriu, gal galesit man padet. Labai noriu laikrastuka padaryt, bet noriu pati, jau zinau kas kokiam puslapy turi but, bet maketuot nemoku, gal zinok, kas gali man padet tai padaryt, arba tiesiog paimt sumaketuot, bet idejos ir zodziai mano turi but, skaitinejau apie laikrastukus, tai taip supratau, kad ten galima tik visa, jau padaryto laikrastuko maketa nusipirk, ar kaip?
Ir dar noriu paklaust, gal turit klausimu orginaliu, kur galetum jauniesies uzduot vienam apie kita,pvz.: kokia megstamiausia tavo spalva?o kokia antros puses?(cia banaliai) ir ziuret kiek sutampa. Noriu per mergvakari/bervakari tuos klausimus uzduot ir i laikrastuka idet. Manau smagu butu.
Ir dar apie suknes. Gal zinot kokia gera siuveja, nes noriu pati suknele siutis, tokios kaip noriu nuomoj neradau niekaip, gal 5 apvaziavau nusibodo ieskot.
Aciu uz info is anksto