Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man patarė tas figūras padaryti su šablonais - trafaretais. Nes sako su markeriais nesigaus tiesiai labai. O jei trafaretu, tai išsikirpti ir apipurškti dažais g.gif Bet bijau kad nesigautų makalynė ar neišsilietų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 28, 10:08)
Man patarė tas figūras padaryti su šablonais - trafaretais. Nes sako su markeriais nesigaus tiesiai labai. O jei trafaretu, tai išsikirpti ir apipurškti dažais  g.gif  Bet bijau kad nesigautų makalynė ar neišsilietų  g.gif

Bet tai kokio dydzio turi buti trafaretas?? blink.gif doh.gif juk paprastu printeriu net padaryt neis doh.gif
As tai tas penkline tai piesiu pasiemus lentos gabala lotuliukas.gif ir tas natas su ta pacia lenta paisysiu..o va smuiko rakta, gal apsesiu ir be jo ax.gif o jei jau baisiai nelygiai gausis tai neduosiu, o jeigu biski kreivai tai nematau tragedijos ax.gif juk jau bus velyvas vakaras, gal net rytas (nes pas mus vienos dienos ) tai gal nelabai jau idemiai visi spoksos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 28, 00:00)
Beje idesiu parodysiu kaip atrodys mano lapeliai su pazadais mirksiukas.gif jie bus susukti ir perristi silkiniu kaspineliu mirksiukas.gif ir bus graziai apkarpytas, kad neliktu niekur tos baltos spalvos ax.gif
Papildyta:
user posted image
va blush2.gif

Nu korteles bus super thumbup.gif ir as tokiu noreciau wub.gif

QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 10:41)
Labukas svočiutės mirksiukas.gif Ir as jungiuosi į jūsų gausų būrį.  Noriu paklausti tų kurios darėte paklodes, su kokiais dažais piešėte ir kaip tas paklodes pristatėte ax.gif

QUOTE(Pilypė @ 2010 01 28, 11:08)
Man patarė tas figūras padaryti su šablonais - trafaretais. Nes sako su markeriais nesigaus tiesiai labai. O jei trafaretu, tai išsikirpti ir apipurškti dažais  g.gif  Bet bijau kad nesigautų makalynė ar neišsilietų  g.gif

Sveika prisijungus Agniulka, smagu kad dideja burys ir reik tiketis kad visos smagiai bendrausim ir dalinsimes informacija drinks_cheers.gif
Del paklodes tai kiek skaiciau tai su markeriais merginos dazniausiai daro, manau kad viskas ten tiesiai gautusi, o ir nereikia gi ten labai tiesiu tu liniju mirksiukas.gif , o su trafaretu ir visais purskimais tai manau tik daugiau darbo ir terliones butu g.gif Nu bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 28, 10:17)
Nu korteles bus super  thumbup.gif  ir as tokiu noreciau  wub.gif

blush2.gif Aciu, prasom imk, naudokis mirksiukas.gif negaila gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu reikės eiti pasimokyti piešti doh.gif lotuliukas.gif

Aš pasižadėjimams naudosiu va tokius (jų yra daugiau, čia kaip pavyzdys):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 28, 11:39)
Aš pasižadėjimams naudosiu va tokius (jų yra daugiau, čia kaip pavyzdys):

Saunuoles merginos thumbup.gif kaip graziai visos darbuojates. As kazka panasaus galvoju su darbu pasidalijimu padaryti. Nors kol kas tik mintis renkuosi o paskui ziuresiu ka pritaikysiu mirksiukas.gif
Linutete o tu cia su fotosopu darei tuos pasizadejimus? gal galetum sabloniuka imesti ax.gif blush2.gif saltoniene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 28, 10:53)

Linutete o tu cia su fotosopu darei tuos pasizadejimus? gal galetum sabloniuka imesti ax.gif  blush2.gif  saltoniene@gmail.com

Su photo scape (lyg taip vadinas), nes PS negavau tai nebesikankinau beieskodama mirksiukas.gif
Issiunciau jau be jokio uzraso, tai galesi ir kitkam panaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 09:41)
Noriu paklausti tų kurios darėte paklodes, su kokiais dažais piešėte ir kaip tas paklodes pristatėte ax.gif

Aš dariau su specialiais flomasteriais,kur užlyginus viskas užsifiksuoja.
Iš pradžių paprastu pieštuku prasipiešiau,o paskui jau flomasteriais.
user posted image
prikišus nosį gal ir matytųsi,kad ne viskas lygiai ax.gif
Atsakyti
feneke, o kas čia per flomasteriai? Kur pirkai? Kiek mokėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2010 01 28, 12:20)

O kur laikei ir kaip vezei kad nesusilamdytu paskui? g.gif

QUOTE(Pilypė @ 2010 01 28, 12:36)
feneke, o kas čia per flomasteriai? Kur pirkai? Kiek mokėjai?  bigsmile.gif

Man ir sitas rupi thumbup.gif

Beje gal kam prireiks: http://images.google...h...t=0&ndsp=18
Atsakyti
Aciu Linutete uz sabloneli 4u.gif Dar norejau paklausti ar su wordu galima ten teksta rasyti ir kaip tai padaryti ax.gif senokai kazka panasaus dariau tai nelabai atsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 28, 13:12)
Aciu Linutete uz sabloneli  4u.gif  Dar norejau paklausti ar su  wordu galima ten teksta rasyti  ir kaip tai padaryti ax.gif  senokai kazka panasaus dariau tai nelabai atsimenu  blush2.gif

Su Wordu tai neradau kaip irasyt, bet tikrai tikiu kad imanoma. As dariau su Photo Scape mirksiukas.gif parsisiusk is neto tai ir fotkes pagrazinsi ir po kelias i viena psl susideda thumbup.gif
Pasidariau toki sablonais nuotrauku ant papkes klijuosiu. Vizija isivaizduoju papke aptraukta juoda medziaga (tokia kaip su pukeliu) ir ant jos fotkes jaunuju, o po fotkemis auskinis pagrindas. Na pasidariau tam Photo Scape viena sablona su 5 foto thumbup.gif super atrodo, tai tokias dvi kopijas pasidarysiu ir pasipuosiu papke thumbup.gif
Atsakyti