Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 27, 12:11)
Linute, o kada tau didžioji diena?  g.gif
O man užeina ir tokiais tarpais, būna kad nieko nesinori  schmoll.gif Bet va laikas ir spaudžia po biški  doh.gif

Laaabai greit, vasario 13 lotuliukas.gif bet as kazkaip toki relaxa ikirtus, kad darysiu kai galesiu ir jei nespesiu apskutine savaite vyras bus ikinkytas kartu dirbt lotuliukas.gif (tad lotuliukas.gif bus atostogose) arba su maziuke uzsiimt.
Man nieko nesinorejo kokia savaite po scenarijaus padarymo doh.gif issunkiau kol viska sustygavau. O dabar jau traukia tas bandymas kurt kazka ax.gif
O tu kada darbuosies?
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 27, 12:22)
Laaabai greit, vasario 13 lotuliukas.gif bet as kazkaip toki relaxa ikirtus, kad darysiu kai galesiu ir jei nespesiu apskutine savaite vyras bus ikinkytas kartu dirbt lotuliukas.gif (tad lotuliukas.gif  bus atostogose) arba su maziuke uzsiimt.
Man nieko nesinorejo kokia savaite po scenarijaus padarymo doh.gif issunkiau kol viska sustygavau. O dabar jau traukia tas bandymas kurt kazka ax.gif
O tu kada darbuosies?

Taip taip biggrin.gif Aš vyrą jau ir įdarbinau lotuliukas.gif Nu skiriu tokius darbus, kur jis tikrai moka thumbup.gif
Man po 3.5 mėnesio ax.gif Gegužę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 27, 13:22)
Laaabai greit, vasario 13

As tai net truputeli baltai pavydziu kad jau taip greitai rolleyes.gif Mes liudininkais busim tik 08-07 tai dar laiko marioooooooos o as jau noriu dabar viska darytis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 27, 13:24)
Taip taip biggrin.gif Aš vyrą jau ir įdarbinau  lotuliukas.gif  Nu skiriu tokius darbus, kur jis tikrai moka  thumbup.gif
Man po 3.5 mėnesio  ax.gif  Gegužę  biggrin.gif

Maniskis tai greiciausiai aukle bus idarbintas mazei, ir auklium suniui lotuliukas.gif
O tai dar irgi laiko turi thumbup.gif

QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 27, 13:38)
As tai net truputeli baltai pavydziu kad jau taip greitai  rolleyes.gif  Mes liudininkais busim tik 08-07 tai dar laiko marioooooooos o as jau noriu dabar viska darytis  hihihi.gif

nu jo tikrai sociai, palyginus, nes mes tai tik pries pacias klaedas suzinojom doh.gif tai pradziai sedejau soko busenoj kol supratau ko nori lotuliukas.gif iskart tai jo jo liuks sutinku, o paskui sedziu ir nesuprantu ko cia paprase lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar atsispausdinau visa info kiek prisirinkau gal is kokiu 4 temu, tai gavosi beveik 30 lapu blink.gif visu temu tai tikrai nezadu skaityti nes nuo tiek visokiu ideju ir informacijos tikrai galva susisuks doh.gif
Lauksim Linutete tavo pasakojimo kaip sekesi svociauti, kas pasiteisino kas netiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 27, 21:27)
Vakar atsispausdinau visa info kiek prisirinkau gal is kokiu 4 temu, tai gavosi beveik 30 lapu blink.gif  visu temu tai tikrai nezadu skaityti nes nuo tiek visokiu ideju ir informacijos tikrai galva susisuks doh.gif
Lauksim Linutete tavo pasakojimo kaip sekesi svociauti, kas pasiteisino kas netiko  mirksiukas.gif

As tai nespausdinau, o tik copinau, copinau, copinau... doh.gif o paskui ranka rasiau, braukiau, rasiau braukiau, kol liko toks variantas wub.gif trim skirtingiem zmonem daviau perskaityt, labai patiko (nors norejau kad prikibtu). Tai jei pavyks viska igyventint bus liuks thumbup.gif
MB su muzikantu siand snekejo, tai tipo ka as cia vargstu duos jie man kakzokia knyga su scenarijais, kad nebutu kaip pas visus lotuliukas.gif bet pas mane is visu visko po biski ir tikrai nieko nekeisiu ax.gif o salej jau kaip supr ax.gif tau vedima jie tikrai perims..na ir lai ima, as prisiderinsiu mirksiukas.gif

Beje reik biskiuka PAGALBOS: kas daret pazadu torti, kokiu dydziu ir kaip spauzdinot? doh.gif man vis atrodo maziukas, nes nedidelis gabaliukas to torto gaunas doh.gif kaip isdidint nebesusigaudau doh.gif

Beje idesiu parodysiu kaip atrodys mano lapeliai su pazadais mirksiukas.gif jie bus susukti ir perristi silkiniu kaspineliu mirksiukas.gif ir bus graziai apkarpytas, kad neliktu niekur tos baltos spalvos ax.gif
Papildyta:
user posted image
va blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutete: 27 sausio 2010 - 23:00
Na man tortas gavosi iš A4 dydžio lapų. Nebūtinai jis turi būti vieno aukšto wink.gif O kelių gabaliukų torto reikia tau?

Beje, labai gražios kortelės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 27 sausio 2010 - 23:02
Tai ta forma reik ant horizontalaus lapo istempt? Nes vertikaliai gaunasi iki puses aukscio ir toks nedidukas susilanksto. Zmoniu skaiciaus dar visiskai tikslaus nezinau, bet 40 tai tikrai turiu pasiruost doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2010 01 27, 23:01)
Beje, labai gražios kortelės wink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na taip, aš ta formą išsitempiau tiek, kad ji vos tilpo ant a4 formato. tai gavosi visai ne mažos tos dėžutės. Na, žiūrint ką ten nori dėt wink.gif Bandyk tempt horizontaliai ir žiūrėk smile.gif
Atsakyti
Labukas svočiutės mirksiukas.gif Ir as jungiuosi į jūsų gausų būrį. Brolis sumanė mane įdarbint ir pakvietė liudininkais ar piršliais, patys normaliai dar nežinom doh.gif Bet jau pradėjau ruoštis, nes prieš kokius tris metus ėjom pas draugus į liudininkus, ai sako nieko nesiruoškit nieko nereik, o kai liko kokia savaitė paskambina jaunoji ir sako, nu gal ką nors biški pasiruošk lotuliukas.gif , tai gerai kad jau buvau pradėjus ruoštis.
O dabar brolio vestuvės birželį, bet jau prisirinkau įvairios informacijos iš jūsų svočiutės. Noriu paklausti tų kurios darėte paklodes, su kokiais dažais piešėte ir kaip tas paklodes pristatėte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 27, 23:00)
As tai nespausdinau, o tik copinau, copinau, copinau...

Aš daug lapų prisikopinau, nemažai temų perskaičiau, dar liko keletą, jau po vestuvių atsiliepimai ax.gif
Labai gražios kortelės bigsmile.gif
Aš biški kitokias turiu, išsisaugojau iš senūjų piršlienių, tenais ir su paveiksliukais ir į tą temą pažadas g.gif

Reikia eiti pabandyti ir man tortuką susilankstyti ax.gif

QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 09:41)
O dabar brolio vestuvės birželį, bet jau prisirinkau įvairios informacijos iš jūsų svočiutės. Noriu paklausti tų kurios darėte paklodes, su kokiais dažais piešėte ir kaip tas paklodes pristatėte ax.gif

sveika prisijungusi thumbup.gif
Tu turi omenyje tą Meilės simfoniją?
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 01 28, 00:44)
Na taip, aš ta formą išsitempiau tiek, kad ji vos tilpo ant a4 formato. tai gavosi visai ne mažos tos dėžutės. Na, žiūrint ką ten nori dėt wink.gif Bandyk tempt horizontaliai ir žiūrėk smile.gif

Ok, dekui butinai bandysiu. Idet planuoju tik ta pasizadejima susukta ir perrista kaspineliu. Noreciau dar lipduka ar magnetuka su tigro galva ar maziuku tigriuku, bet dar nezinau kiek tas dalykas kainuos, va tada bus aisku ar darysiu.. ax.gif

QUOTE(Agniulka @ 2010 01 28, 09:41)
Noriu paklausti tų kurios darėte paklodes, su kokiais dažais piešėte ir kaip tas paklodes pristatėte ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Aktyviai bendrauk mirksiukas.gif
As jos dar nedariau, bet planuoju su markeriais piest mirksiukas.gif o pristatinesiu isleidziant miegot ir greiciausiai savais zodziais mirksiukas.gif na gal kai vel ikveps tokio tipo kurybingumas ir pasirasysiu kazkokias gaires, bet siam dalykui planuoju pati kazka pasakyt mirksiukas.gif nebenoriu jau visai nakti dar is papkes skaityt doh.gif
Atsakyti