Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 22, 22:48)
Tai va kad sunku ten doh.gif tik siandien gavau diska ta tai bandysiu naktinet ir nagrinet su neto pagalba.
O mano mailas: linutetelt@gmail.com  4u.gif

Yra sm skyrelis apie photoshopa, ten man rodos yra pamokeles pradziamoksliams. Dar yra tokia nebloga knyga, apie 20 lt kainuoja, vadinasi "Photoshop vaizdziai", yra maximoje pirkti ten gan paprastai paaiskinta yra. Seip nieko sudetingo nera, ismokti tikrai imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 01 22, 22:36)
Yra sm skyrelis apie photoshopa, ten man rodos yra pamokeles pradziamoksliams. Dar yra tokia nebloga knyga, apie 20 lt kainuoja, vadinasi "Photoshop vaizdziai", yra maximoje pirkti ten gan paprastai paaiskinta yra. Seip nieko sudetingo nera, ismokti tikrai imanoma  mirksiukas.gif

As tikiu kad imanoma ir skaitineju ta skyreli, tik va galva nebeta nakti jau...juk visa diena su maze ant ranku, o ir be to turiu kazkokiu darbu darbeliu doh.gif kazkokia panika pradejo imt doh.gif praeita nakti sapnavau kad prasidejo vestuves i as papke palikus namie ir visiskai nieko nepamenu, prasau mamos pagalbos tai ji tik uzsipuola kad sakiau jog nereikejo apsiimt,prasau mb jis ir juk pati norejai doh.gif taip verkiau kad net prabudau apsiverkus doh.gif
Na bet manau dar vistiek laiko kazkiek yra ir spesiu pasidaryt, scenariju ivertino trys drauges, kurios nepazysta viena kitos ir sake laaabai liuks, nors as labai laukiau kritikos kad kazka pat doh.gif isyt bet jom taip visom viskas patiko akd nieko nereikejo tai kazkiek nurimau ax.gif
Atsakyti
Klausykit, svociutes, gal galite papasakot placiau apie tuos laiskus gandrams. Skaiciau cia forumuose, bet nesuprantu kas ten ieina, kada tas laiskas pateikiamas?
Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 21, 14:30)
O tai baisu, tikiu kad nieko nesinori tik mazyliui padet 4u.gif sveikatytes vaikiukui 4u.gif
Sukneles dar neissirinkau doh.gif siand manau jau bus baigtos paieskos..

Isskyrus ta pasaka mirksiukas.gif

O kada Tau vestuves?
Aciu, zinok jam negereja, tai man tikrai nelengva dabar...naktim klykdamas atsikelia.

Kas per pasaka?

Laukiu sukneles!!! wub.gif
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 22, 14:08)
Sveikos  4u.gif
Nu va, apsimėčiau rūpestėlius. Sėdau prie savo vestuvių  ax.gif Įdėjų pilna galva, dabar reikia susidėlioti ant lapų ir pirmyn į rankdarbius  thumbup.gif
Bandau pradėti nuo to ko tikrai noriu, kutinu pažystamus dirbančių man reikalingose sferose  lotuliukas.gif  Jei ko reiktų - klauskit  biggrin.gif  Dabar pradedu su visais maketavimais, kalendoriais ir kitokiais dalykais  mirksiukas.gif Ko man reikės dar iki vestuvių. Nes pradėsiu savo jaunuosius "džiuginti" jau po biški ir dabar  lotuliukas.gif

Kuo dziuginsi konkreciau?

QUOTE(Pilypė @ 2010 01 22, 20:43)

Šiaip etikečių aš turiu daug prisisaugojusi, kai pačiai vestuvėms reikėjo smile.gif Sakyk meilą, pabandysiu atsiūsti  mirksiukas.gif

Ir as noriu bigsmile.gif
QUOTE(Linutete @ 2010 01 23, 00:07)
As tikiu kad imanoma ir skaitineju ta skyreli, tik va galva nebeta nakti jau

Viskas bus tikrai puiku, pamatysi.
Gal gali savo scenarijum pasidalint?
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 22, 20:36)
Sakai klaust tai paklausiu lotuliukas.gif nuo ko pradet su photoshopu doh.gif arba gal turi kur galeciau pasiziuret kaip dirbt..nu miskas man ten toks juodas..o noreciau etikeciu, pinigeliu pasigamint ax.gif

Nusiramink Linutete, viska spesi ir tikiu, kad viska kuo puikiausiai padarysite.
O as preitoms vestuvems etiketes dariau per Worda - daug greiciau ir patogiau. Imi jaunuju nuotrauka,ikeli i Worda, apkarpai ir uzdedi ant turimo sablono arba pasidarai. As tai neturejau, tad dariau is galvos ir visai graziai isejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2010 01 24, 10:29)
O kada Tau vestuves?
Aciu, zinok jam negereja, tai man tikrai nelengva dabar...naktim klykdamas atsikelia.
Viskas bus tikrai puiku, pamatysi.
Gal gali savo scenarijum pasidalint?

Na scenarijaus viesai kelt nenoriu, nes maza ka, gal mano nuotakele pasiskaityt sumastys ax.gif Parasyk man emaila mirksiukas.gif

QUOTE(Meduvė @ 2010 01 24, 21:30)
Nusiramink Linutete, viska spesi ir tikiu, kad viska kuo puikiausiai padarysite.
O as preitoms vestuvems etiketes dariau per Worda - daug greiciau ir patogiau. Imi jaunuju nuotrauka,ikeli i Worda, apkarpai ir uzdedi ant turimo sablono arba pasidarai. As tai neturejau, tad dariau is galvos ir visai graziai isejo smile.gif

Va sito nesumasciau zinok doh.gif aciu labai uz pasiulyma kai maziuke uzmigs pabandysiu kazka meistraut mirksiukas.gif
parisiunciau kazkoki kaip PS tik lietuviska, bet man ta lt kalba visai nepadeda doh.gif
Na nusiraminau per savtaigali, kad galima ir be ju veidu daryt tas etiketes, ir pirslio pinigus tik su uzrasu ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes. Oi jau net akis paskausta nuo skaitymo visu temeliu wacko.gif tiek cia daug geru minciu, gerai kad svociutes pasidalina visa informacija ir dar nuotraukeliu ideda, tai viska lengviau isivaizduoti thumbup.gif Jau tiek informacijos prisirinkau, bet vis vakarais maziukas uzmiega skaitineju ir randu kokia nauja niekur nedgirdeta minti. Laiko dar daug tai yra tai prisirinksiu info, pavyzdziu o paskui jau teks viska "suvirskinti" biggrin.gif
Pilype rasei kad turi etikeciu pavyzdziu, buciau irgi labai dekinga jeigu psidalintum saltoniene@gmail.com
Pykstu labai uzjauciu del kleckucio ligos, zinau ka reiskia, mes irgi persirgom stomatitu, tikrai ziauri liga ypac tokiems mazyliams verysad.gif kantrybes ir daug sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievuzele: 26 sausio 2010 - 16:19
Pievužėle, išsunčiau ir tau smile.gif Gal kas tiks mirksiukas.gif
Man ir galva sukasi jau nuo visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 26, 17:34)
Pievužėle, išsunčiau ir tau smile.gif Gal kas tiks  mirksiukas.gif
Man ir galva sukasi jau nuo visko  doh.gif

Aciukas didelis 4u.gif Ka tik perziurejau tikrai radau kas tiks drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 26, 19:46)
Aciukas didelis  4u.gif  Ka tik perziurejau tikrai radau kas tiks  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif
Manau to čia ir susirinkome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 26, 16:34)

Man ir galva sukasi jau nuo visko  doh.gif

As kai tik suzinojau kad teks pasvociaut, sededavau iki 3-4 nakties ir kopindavaus viska i savo kompa.. doh.gif akys maniau isvarves nuo tiek perksaitytu temu, bet neiveikiau visu, nu neimanoma lotuliukas.gif
Kaip laukiu kol ryt parves MB rasalo, jau pradesiu viska..Atsigavau, rankos jau niesti oradet daryt kazka lotuliukas.gif
Atsakyti
Linute, o kada tau didžioji diena? g.gif
O man užeina ir tokiais tarpais, būna kad nieko nesinori schmoll.gif Bet va laikas ir spaudžia po biški doh.gif
Atsakyti