Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 01 17, 12:04)
Vat pirkiniai visokie irgi mane domina. Gal galetum papasakot placiau kam molinukus uzsakei? Ir kaip ten su tais akmeneliais. Skaiciau apie tai, bet iki galo ir nesupratau, kada ir kur jie naudojami?

Molinukus tai pvz: stikliukus molinius gaus komendantai, svilpukus policininkas, gal dar koks komendantas. Seimos zidinys jau ir taip aisku kas iteikines mirksiukas.gif o siaip smulkmeneles tai zaidimu dalyviam,slaimetojams,pulkui, pasizymejusiems vestuvese ax.gif
Akmenukus naudosiu tam kad jaunieji issirinktu jiem reikalingus laimingai santuokai jausmus mirksiukas.gif juos rinksis kai pernes per tilta ir nereikalingus mes i upe, o reikalingus susides ir maiseli (kuri jau irgi siuna).

Na po savaitgalio supirkau papuosimus pazadu tortui, suknele beveik issirinkau, akmenukus turiu(tik jauciu bus mazoki) lotuliukas.gif su kirpeja jau sutarta. Tai kaip ir paruosiamoji dalis liko...ech bet nusikaliau ziauriai, nelabai buvo kur maziuke palikt tai vienas tia kitas paziurejo po truputi...

Pystu, labai sutinku su tavo nuomone del sukneliu mirksiukas.gif Sveikatos tavo siemynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2010 01 18, 14:55)
Sveikos,

Serga mano seimyna, tai po pasisveikinimo isejo ilga pauze nerasymo....
Mano nuomone, sita suknute visai netinka svociai... g.gif

Dalinuosi savo idejom:

As nusprendziau,kad visgi ta diena ypatinga!!! Todel, sugalvojau jiems staigmenele - paprasiau is visu jiems artimiausiu zmoniu - teveliu, broliu, sesiu, draugu, seneliu paruosti po dovanele kiekvienam (jaunikio puse ruosia dovanele jam, jaunosios- jai).Tada as surinksiu is visu tas dovaneles su palinkejimais ir sudejusi i viena deze, graziai ja supakavusi ir apkijavusi visu tu zmoniu nuotraukomis, kartu su sampanu, gelem ir linkejimais nuo pirsliu  per kurjeri nusiusciau busimiems jauniesiems ta pacia diena, pries pat ceremonija.
Sitaip jie zinotu,kad visi ju mylimi ir artimi zmones yra salia,kad jie sveikina juos ir prisimena...
Tiesa, sis tas apie tas dovaneles.Tai turi buti ne siaip dovana, o tokia, kuria jie pamate iskart suprastu nuo ko. Tai daugiau sentimentai, ne brangi dovana finansiskai. Pvz.: jaunosios mamyte paruose jai dovanu sidabrine grandinele su laseliu, kuria yra gavusi is savo mamos, o si is savo..tai jau relikvija. Ir jaunoji pamaciusi iskart supras kas tai yra ir nuo ko...

sitaip ilgai ieskojau ko nors grazaus jauniesiems, nauju ideju, aciu kad nepasigailejai pasidalinti sav o mintim, pasiskolinsiu sita ideja tavo ax.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as i jusu grazu buri ax.gif
Gavom ir mes su vyru pakvietima buti liudininkasi (as tai manau kad tai tas pats kaip buti pirsliams), tai dabar vis skaitineju jusu plepuciu foruma ir renkuosi neikainuojama isminti thumbup.gif
Vestuves 08-07 tai laiko tikrai dar turiu nemazai, bet labai oriu kad nereiktu visko daryti paskutine minute. Be to paskutinemis savaitemis jau teks grizti i darba tai kad ir laiko nebebus tiek daug kaip dabar su maziuku namie bunant rolleyes.gif
Tikiuosi priimsit i savo bureli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 19, 14:07)
Molinukus tai pvz: stikliukus molinius gaus komendantai, svilpukus policininkas, gal dar koks komendantas. Seimos zidinys jau ir taip aisku kas iteikines mirksiukas.gif o siaip smulkmeneles tai zaidimu dalyviam,slaimetojams,pulkui, pasizymejusiems vestuvese ax.gif
Akmenukus naudosiu tam kad jaunieji issirinktu jiem reikalingus laimingai santuokai jausmus mirksiukas.gif juos rinksis kai pernes per tilta ir nereikalingus mes i upe, o reikalingus susides ir maiseli (kuri jau irgi siuna).

Na po savaitgalio supirkau papuosimus pazadu tortui, suknele beveik issirinkau, akmenukus turiu(tik jauciu bus mazoki) lotuliukas.gif su kirpeja jau sutarta. Tai kaip ir paruosiamoji dalis liko...ech bet nusikaliau ziauriai, nelabai buvo kur maziuke palikt tai vienas tia kitas paziurejo po truputi...

Pystu, labai sutinku su tavo nuomone del sukneliu mirksiukas.gif Sveikatos tavo siemynai 4u.gif

As irgi skaiciau, kad dabar daug kas daro su tais akmenukais, tai sakyciau tikrai labai idomu. Apie torta irgi galvoju kazka daryt, bet nesuprantu, kodel jis pazadu tortas rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi ta idėja su akmenukais patinka smile.gif
Pavasari reiks vaziuoti prie juros prisirinkti.
taip pat nusprendziau daryti ir pazadu torta. Tik galvoju, kad nesidubliuotu su krikstamotes idejomis, nes juk per krikstynas buna irgi toks zaidimas, kai kiekvienas svecias turi kazka pasizadeti
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 01 20, 08:28)
As irgi skaiciau, kad dabar daug kas daro su tais akmenukais, tai sakyciau tikrai labai idomu. Apie torta irgi galvoju kazka daryt, bet nesuprantu, kodel jis pazadu tortas  rolleyes.gif

Pazadu todel, kad jame bus ideti po lapuka su pazadu,kuri svecias perskaitys ir pasizades atlikti mirksiukas.gif

QUOTE(Meduvė @ 2010 01 20, 16:02)
Man irgi ta idėja su akmenukais patinka smile.gif
Pavasari reiks vaziuoti prie juros prisirinkti.
taip pat nusprendziau daryti ir pazadu torta. Tik galvoju, kad nesidubliuotu su krikstamotes idejomis, nes juk per krikstynas buna irgi toks zaidimas, kai kiekvienas svecias turi kazka pasizadeti

Oo tai laiko tu dar sociai turi mirksiukas.gif

O man jau arteja ta diena..dieve dieve ner kada prisest prie tu rankdarbiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tiesa, dar pamirsau pamineti,kad Jaunosios gimtadienis bus "susirasymo"isvakarese,tad jai uzsakiau pas juvelyra pagaminti sage su naujaisiais inicialais...
QUOTE(Linutete @ 2010 01 19, 14:07)

Aciu.Suneliui stomatitas - vaikiuko visa burnye vienos zaizdos - kraujuoja, jis nieko nevalgo, baisiai skauda... doh.gif

Paroyk savo sknele!!!
Gal galetum zaidimais pasidalinti?
QUOTE(vikute62 @ 2010 01 19, 18:35)
sitaip ilgai ieskojau ko nors grazaus jauniesiems, nauju ideju, aciu kad nepasigailejai pasidalinti sav o mintim, pasiskolinsiu  sita ideja tavo ax.gif

Dziaugiuosi,kad patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pykstu: 21 sausio 2010 - 12:46
QUOTE(pykstu @ 2010 01 21, 12:46)
Sveikos,
Tiesa, dar pamirsau pamineti,kad Jaunosios gimtadienis bus "susirasymo"isvakarese,tad jai uzsakiau pas juvelyra pagaminti sage su naujaisiais inicialais...
Aciu.Suneliui stomatitas - vaikiuko visa burnye vienos zaizdos - kraujuoja, jis nieko nevalgo, baisiai skauda... doh.gif
Paroyk savo sknele!!!
Gal galetum zaidimais pasidalinti?
Dziaugiuosi,kad patiko.

O tai baisu, tikiu kad nieko nesinori tik mazyliui padet 4u.gif sveikatytes vaikiukui 4u.gif
Sukneles dar neissirinkau doh.gif siand manau jau bus baigtos paieskos..

Zaidimai tai bus klausimu-atsakymu kai varysim i gamta masinoj pazaist visiem, nors pulkas visi pazystami, tik mes su pirsliu nepazystam tai ir mum bus ir siaip apsilimui smagu turetu but. Paskui buteli su kojom (be ranku) perduot vieni kitiem. Apelsina smakru (ir be ranku) perduot kitiem. Paskui tokias kelnaites tampomas isigysiu ir bus dvi komandos. toliau padetas butelis gerimo ir uzsimovus kelnaites reikes isgert stikliuyka begt atgal ir kitam jas uzsidejus begt. Pabroliam keliaraisti jaunosios det uzristom akim savo pamergei (o ten bus mociute). Hmm koks dar g.gif Siuo metu nepamenu, uzrasus masinoj palikus doh.gif
Kaip ir kada juos darysiu matysiu nuo situacijos ir laiko mirksiukas.gif

Gal dar kuri kokiu turit pasidalint? Salej su sveciais jau. Isskyrus ta pasaka mirksiukas.gif

Apskritai viska ziuresiu nuo situacijos ir laiko, nes pyktis su muzikantais del vedimo nezadu, o jei jau jie taip versis vest tai lai veda as tik prisiderinsiu prie ju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pykstu @ 2010 01 21, 12:46)
Sveikos,

Labai grazi ideja ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu va, apsimėčiau rūpestėlius. Sėdau prie savo vestuvių ax.gif Įdėjų pilna galva, dabar reikia susidėlioti ant lapų ir pirmyn į rankdarbius thumbup.gif
Bandau pradėti nuo to ko tikrai noriu, kutinu pažystamus dirbančių man reikalingose sferose lotuliukas.gif Jei ko reiktų - klauskit biggrin.gif Dabar pradedu su visais maketavimais, kalendoriais ir kitokiais dalykais mirksiukas.gif Ko man reikės dar iki vestuvių. Nes pradėsiu savo jaunuosius "džiuginti" jau po biški ir dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 22, 13:08)
Sveikos  4u.gif
Nu va, apsimėčiau rūpestėlius. Sėdau prie savo vestuvių  ax.gif Įdėjų pilna galva, dabar reikia susidėlioti ant lapų ir pirmyn į rankdarbius  thumbup.gif
Bandau pradėti nuo to ko tikrai noriu, kutinu pažystamus dirbančių man reikalingose sferose  lotuliukas.gif  Jei ko reiktų - klauskit  biggrin.gif  Dabar pradedu su visais maketavimais, kalendoriais ir kitokiais dalykais  mirksiukas.gif Ko man reikės dar iki vestuvių. Nes pradėsiu savo jaunuosius "džiuginti" jau po biški ir dabar  lotuliukas.gif

Sakai klaust tai paklausiu lotuliukas.gif nuo ko pradet su photoshopu doh.gif arba gal turi kur galeciau pasiziuret kaip dirbt..nu miskas man ten toks juodas..o noreciau etikeciu, pinigeliu pasigamint ax.gif
Atsakyti
Hm.. mastau.gif
Na nėra taip lengva dabar tau papasakoti, nes ten reikalas rimtas, tikrai ne Paint'as schmoll.gif

Šiaip etikečių aš turiu daug prisisaugojusi, kai pačiai vestuvėms reikėjo smile.gif Sakyk meilą, pabandysiu atsiūsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2010 01 22, 19:43)
Hm.. mastau.gif
Na nėra taip lengva dabar tau papasakoti, nes ten reikalas rimtas, tikrai ne Paint'as  schmoll.gif

Šiaip etikečių aš turiu daug prisisaugojusi, kai pačiai vestuvėms reikėjo smile.gif Sakyk meilą, pabandysiu atsiūsti  mirksiukas.gif

Tai va kad sunku ten doh.gif tik siandien gavau diska ta tai bandysiu naktinet ir nagrinet su neto pagalba.
O mano mailas: linutetelt@gmail.com 4u.gif
Atsakyti